UAOTZYV.COM

Панський маєток отзывы

Адрес Хмельницький, Верхньоберегова вулиця, 11
Телефон +380 (67) 988-26-98
Сайт pan-maetok.prom.ua
Рубрики Ресторан, Отель
Оценка 3.2 13 отзывов
Похожие компании в категории
Моцарт — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 26/2
СВ — Хмельницький, вулиця Свободи, 1A
Ресторация Шпигеля / Ресторація Шпігеля — Хмельницький, вулиця Володимирська, 63
Фамилия — Хмельницький, Кам'янецька, 50

Ресторан Панський маєток отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Taras
06 октября 2023 в 2:08

Пахне столовкою, приходиш в зал і запах жахливий, таке враження ніби непрацюють витяжки, після запаху пропадає бажання знаходиться в закладі і тимбільше їсти їхню їжу (

Женя
18 апреля 2022 в 20:46

Организация праздников на высоте. Кухня замечательная. Персонал знающий свое дело. Мне понравилось, всем рекомендую.

Nadin
19 марта 2022 в 1:24

Святкували новорічний корпоратив. Була тут, до речі, вперше. Здивувало, що дуже малий холл, тим паче, з новорічними декораціями, взагалі не має де розміститися великій кількості осіб. Гардероб взагалі як такий відсутній - просто металева конструкція з вішаками. Намагалася знайти свій верхній одяг - довелося затратити купу часу, бо всі вішали його в хаотичному порядку. Біля вбиральні кімната для перемовин), не знаю як її назвати). Загальний зал гарний, великий. Персонал дуже високого рівня, вишколений. Кухня смачна. Можу рекомендувати). На фото, до речі, фотозона. Одразу при вході в ресторан, навпроти дверей.

Дмитрий
11 октября 2021 в 10:21

Прекрасное место для проведения разного рода торжеств начиная от дня рождения заканчивая свадьбой. Меню разнообразное и вкусное, много блюд из мяса.
Ставлю низкую оценку из за того, что мне стало плохо и ночью вырвало также было расстройство желудка и поднялась высокая температура. (Могу грешить на грибы в расплавленном сыре).

Татьяна
21 июля 2021 в 2:13

Такое себе место, не лучший вариант. Здесь клиентов, работников не ценят, как говорится " Что посеешь, то и пожнёшь! "

Альона
17 октября 2019 в 17:00

Адміністрація (Любов Францівна) ненадійна людина, любить великі гроші відмінила заказ за неділю до весілля

Снежана
26 июня 2019 в 6:43

Смачна кухня, великий просторий зал. Обслуговують швидко і постійно контролюють щоб все було в наявності.

Ирина
18 ноября 2018 в 16:00

Відмінне місце для святкування урочистостей. Є банкетна зала, окремі будиночки для невеликих компаній, затишна територія, готель.

Женя
15 ноября 2018 в 15:33

Норм можно и лучшие. Еда немного простовата и не в смысле по домашнему. Некоторые блюда отлично приготовлены. Горячий салат с рыбой неочень. В салатах недоработки по соусам.

Віктор
12 ноября 2018 в 22:24

Місце розташування не дуже знаходиться по середині жилого масову. Сразу при виході дорога з дітьми опасно.

Катя
29 октября 2018 в 19:39

Тому що там затишно і можна пораритись, поїсти, і взагалі зв'язати свої долі в одне єдине це чудове місце

Саша
22 октября 2018 в 7:00

Сауна просто отстой, грязь кусками в бассейне, холодно, парилка маленькая, грязно. На замечания не реагируют. Никому не рекомендую!

Іванна
01 марта 2018 в 2:45

Всім доброго вечора! Я мама, і для святкування весілля дітей ми обрали заклад "Панський маєток" 2 вересня 2017 року. Правду кажуть, що погані відгуки пишуть швидше, ніж хороші. Виправляюсь. Отже, розпочну з самого початку: діти вже живуть в Києві, але так як практично половина гостей з Хмельниччини, то святкування вирішили провести саме в Хмельницькому. Сказати, що ми не знали абсолютно нічого про ресторани у цьому місті-нічого не сказати. Тому вибір ресторану, особисто для мене величезного "панікьора" став важким випробуванням. Ми передивилися величезну кількість закладів, і всюди були свої нюанси (кухня, власники, територія). "Панський маєток" підкупив одразу прекрасними ставленням власниці Галини Францівни, а також чудовим залом та білосніжними шатром. Галина Фпанцівна-професіонал своєї справи, до весілля ми зустрічалися не раз, активно обговорювали меню, декорування, тривалість свята, вона -дуже гнучка людина, тому жодних проблем не виникло. Так, тепер про саме святкування: прикрашання території розпочалося з самого ранку, була можливість самостійно закупити алкоголь, фрукти та ще деякі продукти. Столи були наповненні смачною ресторанною їжею європейського рівня, голодним не залишився жоден гість. Кухня працювала на вищому рівні (знаю про що говорю, адже сама кухар), варто також відзначити офіціантів, котрі працювали, як злагоджений механізм. Величезний плюс закладу-прекрасні музиканти, репертуар котрих: від української польки до зарубіжних рок хітів. Отож, якщо ви сумніваєтеся з вибором, то не хвилюйтесь, цей заклад не підведе. Хочу привітати Галину Францівну та колектив її ресторану з Новорічними та Різдвяними святами, побажати перш за все міцного здоров'я, сил, наснаги та натхнення працювати і надалі та радувати ще не одну родину. Дякуємо велике за те, що свято було саме таким, як ми його планували. Ви просто чудові

Добавить отзыв