UAOTZYV.COM

Отель Каприз

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 122
Телефон +380 (98) 718-74-75
Рубрики Отель, Хостел, Небольшая гостиница, Мотель, Сауна
Оценка 4.3 32 отзыва
Похожие компании в категории
У реки — Кам'янець-Подільський, 5 Онуфріївська
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Reikartz Каменец-Подольский / Optima Collection Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 2
Максіма — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 41б

Отель Каприз отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
17 ноября 2023 в 21:11

Ну що, почнемо. Зупинялися з дружиною в цьому готелі влітку, вибір впав на цей готель, бо він пет френдлі і після попереднього дзвінку і попередження про габарити нашої собаки, нам не відмовили і сказали що радо приймуть, проте, (що зустрічається не всюди на заході України) якщо собака щось пошкодить - це буде наш клопіт і витрати (що цілком адекватно). При телефонній розмові з власницею не помітив чогось з ряду виходячого, дуже приємна у спілкуванні жіночка. Персонал відкликається по першому зверненню. Єдиний мінус - у нас в номері не було кондиціонеру, але нам дали вентилятор і в цілому у нас з цим не було проблем. Вид на міст і каньон - шикарний. Якщо підсумувати, готель - ТОП, навіть і за більші гроші. Що показово, далі в нашій подорожі, по дорозі ми зустріли дуже приємну пару, які так само подорожували, як і ми тільки в зворотньому напрямку, порекомендували їм цей готель і їм також дуже сподобалось.
Кароч, готель - ТОПчик, але кондиціонери все ж встановіть, в жарке літо без них може бути тяжкувато.
Дякую, що ви є, і приймаєте гостей з тваринами більшими за всіляких чихуа-хуашок, ставлю всі зірки вам.
Обняв!

Оксана
24 сентября 2023 в 14:26

Готель сподобався. Є над чим працювати, але загальне враження досить позитивне. АЛЕ! Ця власниця - це щось страшне. Неприємна в спілкуванні, хамка, волає як притрушена на всю голову. Заберіть її звідти, візьміть на роботу нормального адміністратора і все буде гаразд.

Андрей
13 августа 2023 в 21:44

Невеликий отель. Номери симейного типу - батьки плюс дитина. В номері холодильник, чайник, тв, шкаф, душ санвузол. Територія під охороною. На першому поверсі спільна кухня.
Як що ви їдете кудись далеко і вам треба зупинитись на ніч то це саме то

Володимир
04 августа 2023 в 1:49

Досить не поганий готель.
З плюсів:
-ціна-якість;
-сучасний дизайн номерів;
-свої паркомісця, на подвір'ї є альтанки, мангал;
-чудовий вигляд на каньйон;
-привітний персонал;
-доступ до загальної кухні (посуд, побутова техніка).
З мінусів:
-відсутність кафе (не має ні води ні батончика) - потрібно бігти в гастроном (
-шум від неремонтованого моста (демферні шви реагують на кожне авто) - хоча це не вина готелю.

Алена
21 июля 2023 в 6:59

Номера більш менш, чисті, є бісетка на вулиці з гарним краєвидом, на цьому плюси закінчуються. Директор чи то власниця готелю пооводила себе не дуже адекватно (і це мягко сказано), готовтесь до того що на вас можуть скинути вину що ви курили в готелі (хотя ви цього не робили), і виписати штраф.

Саша
18 июля 2023 в 20:25

Ставлю 10/10 всё очень понравилось, вежливый персонал, всё ОЧЕНЬ чисто, комфортные номера, только не хватает коврика и полочки в ванной (в номере 12) ну это мелочи чистая кухня, беседки, нет паутины, пыли, позавтракала в беседке с прекрасным видом, хорошо отдохнула с долгой дороги, отель очень понравился! Рекомендую!

надія
10 июля 2023 в 1:10

Затишок, комфорт, чистота роблять готель "Каприз" чудовим місцем для відпочинку та релаксації. Родзинкою готелю є його локалізація, яка відкриває прекрасний краєвид каньйону. Окремої подяки заслуговує сервіс і привітний персонал. Дякую. Раджу.

Женя
09 июля 2023 в 6:11

Ідеальне співвідношення ціна - якість. Чудове місце розташування і неперевершений краєвид. Приємний персонал. Є можливість випити кави на кухні.

Женя
29 июня 2023 в 10:34

Провели з друзями два чудових дні в цьому готелі! Сподобалося все! Дуже гарне розташування, затишно та тихо, казковий вид на каньон та міст, доглянена територія в зелені та квітах. Номери чисті та комфортні, є все необхідне: рушники, мило, шампунь, фен, холодильник. Окремо є кухня з посудом, чай, кава, цукор. Персонал дуже привітний та готовий допомогти. Ми жили в номерах 13 та 14, це поряд з терасою де ми вечеряли та пили ранкову каву, милуючись краєвидом! Рекомендуємо

Алексей
07 октября 2021 в 17:06

Мальовничий пейзаж відкривається з двору. Дуже красиво виглядає природа каньйону. Привітні господарі. Вільна стоянка для автомобілів. Затишні криті альтанки з мангалами. Є сауна з басейном. Час провели просто чудово. Всім рекомендую. Є один нюанс. Так як готель розташований в кінці вулиці на схилі, якість дороги не дозволить розігнатися. Як би не хотів, але під'їжджати доведеться дуже охайно.

Женя
11 сентября 2021 в 1:41

Останавливались на 2 ночи, комнаты удобные, вся мебель и ванная комната новая и комфортная. Единственное, неудобные подушки. Но есть хорошее расположение с прекрасным видом. Есть беседки и виранда с полным комфортом. На общей кухне была и посуда и возможность готовить. Спасибо

Женя
18 августа 2021 в 23:53

Готель неймовірний! Приїхали о 23: 00, заселили без проблем, номер чистий, усе нове, підібране зі смаком. Є гаряча вода, фен, достатньо рушників, холодильник, телевізор. Окремо є кімната для прасування. Єдине, що не вистачило, то це шафи з вішаками, але ми і не просили, були свої і знайшли куди повісити одяг. Вид з вікна запав у саме серце, на терасі хотілося просидіти до вечора. Територія готелю дуже гарна і охайна, квітнуть квіти, є альтанки - і це все з видом на каньйон. Виселялися після 12 ночі, не могли викликати таксі, але нам допоміг адміністратор на рецепції, лише завдяки йому ми встигли на поїзд, викликав таксі, під зливою заніс наші вашізи в машину, тому щиро дякуємо за допомогу! Наступної поїздки тільки до вас!

Maks
14 августа 2021 в 3:57

Дуже гарний затишний готель. Приємні привітні господарі. Почуваєш себе як вдома. Гарний краєвид. Для проживання є все що потрібно: душ, кухня, Wi-Fi.

Саша
13 августа 2021 в 12:03

Дуже приємний готель. Нові, чисті номери. Нова білизна та рушники. Присутні засоби гігієни, фен. У номерах є холодильник. Привітний персонал. Рекомендую! Ціна приєна.

Саша
11 августа 2021 в 2:56

Дуже сподобався готель! Номера у готелі хороші, усі меблі і інтер’єр новий. Задоволені перебуванням

Volodymyr
17 июня 2021 в 20:24

Чисто, охайно, не дорого. Приємний персонал. Розміщення з видом на каньйон. Є мангал, сауна, місце для стоянки автомобіля. Можна розміститися з собакою (спаніеля поселили без проблем). Рекомендую.

Мария
11 июня 2021 в 23:18

Великий, чистий номер, все супер. Погодились поселити раніше. З готелю відкривається неймовірний вид на каньйон.

Юлия
26 мая 2021 в 0:49

Звичайний готель. Відповідає заявленій кількість зірок гарний краєвид. Є можливість прогулятися по прибереговій території, спостерігати за красивою природою, каньойоном, мостом та стрибками з мосту. Велика територія, на якій можна комфортно відпочити, посмажити шалкик на мангалі чи овощі гриль.

Саша
16 ноября 2019 в 16:45

Нормальне місце для відпочинку. Ціни помірні. Дуже красивий краєвид. Хороше місце розташування, хточ трохи далеко віцд центру. Готель на березі каньйону. Тут також є баня (не погана). 500 грн за номер для пари з усіма зручностями.

богдан
04 ноября 2019 в 11:23

Відміне обслуговування в готелі та на сауні варте уваги для даного закладу для відвідувачів та туристів міста подій

Добавить отзыв