UAOTZYV.COM

Олімп / Олимп

Адрес Шепетівка, вулиця Героїв Небесної Сотні, 60
Часы работы 11:00-00:00
Сайт objor.com/13970-olimp.html
Рубрики Ресторан
Оценка 3.7 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Прованс — Славута, вулиця Соборності, 24
Клеопатра — Старокостянтинів, вулиця 1 Травня, 133
Ресторан хмельницьк газ — Хмельницький, просп. Миру, 42/1
Похожие компании в категории
Околиця / Околица — Шепетівка, Старокостянтинівське шосе, 42
Асторія — Шепетівка, вулиця Валі Котика, 174
Колиба — Шепетівка, вулиця Українська
Полісся — Шепетівка, вулиця Героїв Небесної Сотні, 63

Олімп / Олимп отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Петро
25 ноября 2021 в 2:14

Чудове місце для святкування будь яких дат, ювілеїв, весіль і просто гарно віддихнути. Хороший колектив, дуже смачна їжа. Все прекрасно!

Вовка
11 ноября 2021 в 9:13

Праздновали свадьбу племянницы!
Всё было очень вкусно, обслуживание не плохое, персонал был уставший но приветливый!
Живая музыка ну так, на четверочку, не мешало бы по работать над репертуаром.
Зал не плохой но немного не понравилось расположение столов.
Может по другому нельзя было их расставить но из-за колоны часть людей не видели молодожёнов, а в целом все очень понравилось!
Возле входа есть симпатичная качелька которая понравилась детям!

Юлія
11 марта 2021 в 4:14

Були виключені кондиціонери, було неймовірно жарко, і на прохання включити хоча б легкий режим нам було відмовлено. Шкода.

Наталия
07 марта 2021 в 22:08

Чудовий ресторан! Смачна кухня. Персонал дуже приємний. Завжди чисто та все зі смаком. Власники молодці! Так тримати!

Наталія
27 февраля 2021 в 7:40

Замовляли їжу з собою під час карантину. Раніше враження від закладу було хороше, проте останнього разу ніби все пішло не так. Попередньо домовлялись, що наи все спакують у свій посуд, але коли прийшли забирати, подивилась на нас і запитали "а як ви все будете забирати", ну справді, якщо ви надаєте послугу "їжа з собою", то ви маєте самі упакувати все належним чином, а не ми прийшлм, а їжа в каструлях, певно передбачалось, що ми маємо самі себе обслужити. Замовляли три види налісніків, по приходу додому виявилось що налісники тільки одні, хоча заплачено за три види, телефонуючи їм, отримали відповідь що інших не має, хоча достати мак і вишні не є проблемою, бо замовляли заздалегіть і вони мали б подзвонити попередити і перерахувати рахунок. Враження залишились негативні, навряд ми ще раз туди підемо.

Алена
25 ноября 2019 в 12:49

Хорошая кухня, современная обстановка. Не понравился один момент, когда официанты перекладывали еду, чтобы освободить место для выноса новых блюд, то делали они это голыми руками (взяли вилку, на вилку рулет, сверху прижали пальцами и переложили). А где перчатки, соблюдение санитарных норм? После такой картины я воздержалась от некоторых блюд, я была гостьей на этом празднике и просто промолчала. Вывод:
Минус обслуживающему персоналу. Надеюсь руководство ресторана прочитает данный комментарий и проведёт обучение персонала

Ульяна
16 октября 2019 в 20:56

Погане обслуговування, кондиціонер погано працює. На столі мухи. Їжа не смачна, дизайн закладу хороший, тільки багато є недороблених речей в ремонті. Таке враження, що власник закладу взагалі не слідкує за своїм персоналом і закладом. Меню застаріле, нічого цікавого. На прохання гостей до адміністратора принести воду та алкоголь. Нам відмовили. За столом більше слідкували "свати" на весіллі ніж офіціанти. Не розумію за що отримують заробітну плату. Не рекомендую Олімп для відвідування. Особливо для святкування саят, таке як весілля.

Саша
31 октября 2018 в 7:22

Загальне враження не погане, добре розташування, легко добратися, прсторні зали, чисто проводиться вологе приберання, в туалеті також чисто. Пртміження велике, має два зали, в яких можна проводити урочистості. Меню смачне, не дуже дорого, ойціанти в форменому одязі, але не зажди привітні.

Саша
20 октября 2018 в 17:56

Олімп супер! Робили там весіля. Всі в захваті. Ціна на таку кількість їжі помірна. Тим більше враховуючи нинішні ціни. Після весіля з похмілям їжа ще залишилась. Набили два холодільники вдома. Музика на всі смаки жодної пісні не повторилось. Колектив дуже привітний. Працюють люди знающі своє діло, підкажуть скільки чого треба, як що краще зробити. СУПЕР!

Добавить отзыв