UAOTZYV.COM

Олег Милинский FUNERALIA - Международные ритуальные услуги, Международные перевозки умерших

Адрес Хмельницький, вулиця Толстого, 7
Телефон +380 (97) 149-87-85
Часы работы 00:00-24:00
Сайт milinskiy.com/ru
Рубрики Похоронное бюро, Кремация
Оценка 5 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Ритуальные услуги Похоронный Дом Memento Mori — Хмельницький, вулиця Пілотська, 2Б
Ритуал + Ритуальна служба — Хмельницький, вулиця Толстого, 5б
СКП Хмельницька міська ритуальна служба — Хмельницький, вулиця Толстого, 5а

Олег Милинский FUNERALIA - Международные ритуальные услуги, Международные перевозки умерших отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
29 мая 2021 в 7:26

П. Олеже. Хочу дуже сильно подякувати Вам і вашій фірмі Funeralia від себе а також від сестри, родини і усіх ДРУЗІВ мами за Вашу роботу. Дякуємо за те, що ви зробили усе для того, щоб як найскоріше привезти тіло моєї мами в Україну. Дай Боже Вам здоров'я за такий нелегкий труд. Усе було на найвищому рівні. ДЯКУЄМО!

L. T.
13 декабря 2020 в 5:26

Дякую, що Ви допомогли нам у дуже складний час, я не знала що мені робити, куди бігти, кому дзвонити! Ви все зробили, і вдень і вночі, відповідали на усі мої дзвінки та вирішили усі питання! Бажаю Вашій родині здоров'я та счасття! З повагою, Терехова Олена та сім'я.

Ксюша
07 июля 2020 в 4:57

Як чудово мати справу з професіоналами! У біді не знаєш, що робити. А завдяки Вам, дорогі, отримали всі відповіді на запитання, допомогу та підтримку. Було враження, що поряд…. Міцне плече та рідні люди. Низький уклін Олегу та команді!
Дякуємо величезним за оперативність, порядність, розуміння та підтримку. Завдяки цим людям. Наш брат потрапив додому з Польщі м. Краків на Україну. Дніпропетровська область. Рекомендую цю перевірену фірму "Funeralia". Зокрема дякую Мілінському Олегу, Ігорю та всій їхній команді.
Низький уклін! Врятуй Вас Господи!

Светлана
10 июня 2020 в 7:04

Здрастуйте, Олеже. Величезне спасибі вам та вашій команді, що підтримали у скрутну хвилину і все зробили для нас. Бережи вас Бог!

Анна
04 января 2020 в 18:14

Щира вдячність від імені родини Дмитрів- Милимука Богдана фірмі Funeralia за транспортування тіла з Чехії на Україну. Особиста подяка Мілінському Ігорю за високий професіоналізм, розуміння, підтримку. Приємно усвідомлювати, що в наш час є люди, які готові подати руку допомоги у важкий для родини період. Завдяки вашій фірмі українці мають змогу бути захоронені на рідній землі. Велика вдячність за ваші послуги.
Нехай Вам допомагає Бог і береже Вашу родину.
З повагою Анна Климкович з родиною.

Ольга
20 декабря 2019 в 8:15

Олег, щиро вдячні Вам за допомогу! Дай Бог Вам і Вашій сім'ї здоров'я і Божої благодаті за вашу працю!

Влад
16 декабря 2019 в 19:34

Огромная благодарность за перевозку отца из Германии в Украину, все сделано быстро, связь поддерживали постоянно.

Андрій
13 декабря 2019 в 21:18

Надзвичайно відповідальна Компанія. На високому рівні забезпечили документальну та транспортну підтримку. Транспортування з Польщі в Україну із збиранням потрібних документів зайняло 1 день. Пан Олег постійно підтримував зв’язок та вводив в курс справи. Все дуже чітко та відповідально. Велике Дякую за надані послуги.

Галя
27 ноября 2019 в 19:42

Дуже відповідальна Компанія. На високому рівні забезпечили документальну та транспортну підтримку. Пан Ігор постійно залишався на зв'язку та вводив в курс справи, швидко і професійно організував репатріацію. Сім'я Бойків вдячна особисто пану Ігору та всім працівникам фірми, які допомогли нам.
Хай Бог береже всіх Вас і Ваші родини.

Ирина
25 ноября 2019 в 22:32

Оперативність і професіоналізм фірми Funeralia допоміг швидко доставити брата в Україну м. Вінниця. Дякуємо працівникам за виконану роботу.

Добавить отзыв