UAOTZYV.COM

Небесний Мигдаль Проспект

Адрес Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 1
Телефон +380 (97) 245-74-57
Часы работы 08:00-21:00
Сайт instagram.com/nebesniy_migdal
Рубрики Кофейня
Оценка 3 10 отзывов
Похожие компании в категории
Середмістя (Seredmistya) — Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 77
Кава та цукерки — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 60
Cozy Window — Хмельницький, вулиця Соборна, 26
Крендель — Хмельницький, 8/4, вулиця Зарічанська

Небесний Мигдаль Проспект отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Инна
19 июля 2023 в 23:22

Чудові враження. Чисто, дух мінімалізму надає затишку, легенька музика надихає. Приємний заклад. Кава смакує прекрасно. Смаколики свіжі. Рекомендую!

Саша
05 марта 2022 в 15:34

Люблю цю кав'ярню, чудовий персонал, дуже смачна випічка, особливо еклери та карамельне печиво Рекомендую.

Вікторія
26 ноября 2021 в 22:24

Дуже подобаються еклери, вишуканий, елегантний смак, ніжна текстура. Був певний період, що масло було не з дуже якісних, не в образу. Просто дуже відчувалося на смак)
А зараз все знову стало на найвищому рівні. Ціна- якість. Молодці, так тримати!

Yarik
30 октября 2021 в 17:10

Локація непогана, інтер'єр хороший, еспресо перепаляний. Працюйте з вагами, секундоміром та не економте на каві

Natka
10 августа 2021 в 4:28

В целом, неплохо, приятная уютная обстановка, вкусные напитки и сладости (правда, с не совсем демократичными ценами). Но - в горячущий какао вставили "экотрубочку", которая через полминуты превратилась в "кисельную тряпочку". Неприятненько.

Саша
05 августа 2021 в 2:30

Хлопець бариста це взагалі капець якийсь. Тільки зайшли в заклад він ніби вже незадоволений тим шо ви туди зайшли. При замовленні, як на мене, хамить. Коли подруга зробила замовлення, перепитує, американо чи капучино, хоча було чітко сказано американо. До мене і інших звернувся з інтонацією ніби ми йому шось зробили погане, з запитанням чи хтось ще буде щось брати, ніби він нас має вигнати з закладу, якшо не будемо замовляти. При цьому паралельно з кимось говорить по телефону, що не зрозуміло звертається він до вас чи спілкується з друзями за присутності клієнтів. В нашій присутності виражався нецензурною лексикою. Якшо робота його не влаштовує, то хай її змінює, а не виконує її аби як.

Наталия
02 августа 2021 в 13:14

У закладі на проспекті бариста непривітний та неприязний. Спілкується наче через силу і дуже повільний в обслуговуванні, своє замовлення очікували дуже довго, зібралася велика черга людей. Випічка смачна, але напої не сподобалися, раф зовсім не мав ванільного смаку, а гарячий шоколад був сильно розбавлений. На прохання дати трубочки у відповідь сказав, що треба гарно попросити (

Наталия
22 июля 2021 в 19:38

Дуже стильна кав'ярня! Мило, стильно, затишно, смачно) гарний інтер'єр, еклери найкращі

користувач
01 августа 2020 в 6:56

Бариста з татуюваннями не привітний, одного разу відмовився продати каву бо я був без маски, а в самого маска під носом, це при тому коли в кафе сиділо ще 5 чоловік без масок і пили каву. 22 червня коли в кафе дозволено заходити без масок! Ходив до вас кожен день, більше не буду (

Даша
29 апреля 2020 в 6:11

Несколько раз уточнила, что кофе тут, а не с собой. И уже второй раз наливают в пластиковые стаканчики. Я сделала замечание и услышала в ответ: «мы стараемся так наливать за сорок минут до закрытия». Очень негативное впечатление о заведении, больше не придём.

Добавить отзыв