UAOTZYV.COM

Назар Стодоля отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, провулок Круглий, 26
Телефон +380 (68) 010-45-67
Рубрики Отель, Полупансион
Оценка 4.5 54 отзыва
Похожие компании в категории
У реки — Кам'янець-Подільський, 5 Онуфріївська
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Reikartz Каменец-Подольский / Optima Collection Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 2
Максіма — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 41б

Отель Назар Стодоля отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
22 декабря 2023 в 19:47

Ми відпочивали на Новий рік з дітьми і бабусею. Знімали два номери, з видом на фортецю і на цокольному поверсі з міні кухнею і окремим виходом у двір.
Розташування хороше, в тихому приватному секторі з гарним видом на фортецю.
Дуже гостинні і привітні господарі.

Артем
15 сентября 2023 в 16:42

Топчик, і не центр, і у місці, є два маршрути у старе місто, один через сходи Фаренгодьца, другий через старий замок

Атмосферний дім, файна бесіда-вежа з видом на замок

Тетяна господарка привітна та уважна

Юлия
29 августа 2023 в 7:50

+ Дуже гарний вид на фортецю
Нас привітно зустріли хазяїва, приємні люди На маленькій території будинку намагалися зробити затишок для приємного відпочинку Є парковка (але дуже маленька) та є мангал

- (Немає москитних сіток (обкусали
комарі дитину)
Хазяїн дома зразу показав, що потрібно ходити босими, але при цьому одноразові тапки ніхто не дав (купляли самі)
Не було індивідуальних гігієнічних засобів (дали літровий гель, який використовувався іншими до нас)
Полотенець тільки 2 на пару людей Телевізору в номері не було В одній із кімнат не відкривалося вікно
Дуже крута драбина на другий поверх (якщо із
дитиною то уточнюйте де будете проживати)
Якщо ви на машині, то місцерозташування не принесе вам проблем, але пішки до замку дуже
далеко
Кондиціонеру в одному із номерів не було

Вадим
12 августа 2023 в 22:57

Забронювали номер на двох Делюкс чи полулюкс. Коли приїхали на місце нас зустріла жінка з перекачаними губами, в шльопанцях, домашньому одязі. Нам відмовили у показі житла, та й сказали шукайте інше! Фото готелю не відповідає дійсності, вид на замок загрожує приватний будинок. Власне сам готель і є приватний будинок, переробленій під "готель". Поряд в сусідньому будинку проводяться ремонтні роботи, буріння колодязю - дуже гучно.
Добиратися туди тільки пішки, бо потім потрібно ремонтувати колеса вашої автівки!

Наталя та Олександр
30 мая 2023 в 13:14

Коли нарешті вирішили, що ідемо до міста Камянець - Подільський зайнялися пошуком житла на період відпустки, вибирали між готелями, квартирами та гостьовими будиночками міста. У зв'язку з тим, що працюємо онлайн втомилися від квартири, вирішили обрати готель з альтанкою на свіжому повітрі "Назар Стодоля". Готель розташований в приватному секторі, мікрорайон "Польські фільварки" розкішне місці з неймовірними краєвидами, напроти Камянець - Подільської фортеці, своєрідність та унікальність місця полягає у гармонійному поєднанні ландшафту Смотрицького каньйону та річки Смотрич і містобудівної структури середньовічного міста, в якому військові інженери того часу, використовуючи природні властивості ландшафту, створили фортифікаційну систему, що не має аналогів у Європі. В готелі "Назар Стодоля" є унікальна можливість проводити час після комендантської години на відкритому повітрі в альтанці, слухати спів пташок та цвіркунів, перевагою є відсутність комарів та мошок, а також є можливість при бажанні смажити мясо та овочі на мангалі. До центра міста можна дістатися двома шляхами за хвилин 15 пішої ходи, перший через міський парк, проходячи Новопланівський міст та Смотрицький каньйон, відвідавши Лебедине озеро з живими чорними австрійськими та білими українськими лебедями, спостерігаючи за невеличким водоспадом із можливістю за бажанням скуштувати смачне морозиво та послухати місцевих музикантів. Другий не менш краєвидний шлях вздовж коньйону і річки Смотрич біля готелю "Біля річки" через міст до Нижньої Польської брами по сходах Фаренцгольца з виходом на оглядовий майданчик в саме серце міста.
Окрім вражаючого своїми краєвидами, місцем розташуванням та історією мікрорайону, готель "Назар Стодоля" має чудових власників, надзвичайно приємні люди пан Ігор та пані Тетяна. Вони зробили наш відпочинок фантастичним. Ми приїхали в готель біля 10: 00 пані Тетяна приготувала нам каву, запропонувала прийняти душ після дороги, за бажанням ми могли приготувати собі сніданок. В номер нас посилили майже відразу, ми не чекали 14: 00. Номера нові, дуже доглянуті без сторонніх запахів, чисті, в номерах свіжі нові рушники, постільна білизна, дуже зручна постіль з ортопедитним матрацом є праска, потужний фен, гель для душу і шампунь, безкоштовний WI-FI та паркінг, за необхідності є пральня із сушкою. Номери різноманітні, облаштовані із смаком на будь-який вибір, прибирають в номері за потреби, хоч щодня. На кухні є все необхідне для зберігання продуктів і приготування їжі.
Мінусів я не помітила. Наша оцінка 10 з 10 Окремо хочеться подякувати власникам за гостинність!
Пан Ігор проводить вражаючі персональні екскурсії, він відкрив для нас неймовірні краєвиди Дністерського каньйону створеного річкою Дністер, озеро Бакота - затоплене село та Бакотський Михайлівський печерний монастир — колишній скельний монастир, національний природний парк "Подільські товтри", залишки замку Потоцьких та багато інших. Розповів безліч цікавих історій про формування товтр, подвиги воїна гунна Аттили та його меч, Княгиню Олену Велику, познайомив нас з рослинами внесеними до червоної книги України.
З великим задоволенням ми відвідали з паном Ігорем середньовічне фортифікаційне укріплення - Хотинську фортецю та геологічну памятку природи загальнодержавного значення - Кришталеві печери в селі Кривче, а також побачили краєвиди Кармелюкової гори, ще встигли назбирати грибів та наслухатись історій до цього часу невідомих нам, насолодитися краєвидами та рідкими рослинами. Окрема подяка від мене за надану прочитати книгу Великая Княгиня Руси - украинка Елена Глинськая автор Иван Стрелецкий.
Місто Камянець - Подільський надзвичайно зелене, налічує 3 мальовничі парки з фонтанами, безліч скульптур, чого тільки вартий парк Ремісників. Цікаві місця, які просто необхідно і рекомендовано до відвідування: Старий замок, Ратуша (Польський магістрат), Кафедральний костел святих апостолів Петра і Павла, Замковий (турецький) міст, Лаура, Cмотрицький каньйон, міст «Стрімка лань», Вірменський колодязь, Кушнірська башта із вітряною брамою, Лебедине озеро, музей мініатюр замки України, Ботанічний сад, Кафедральний арка, Польська брама, Новопланівськи міст. Гончарства башта, Банк, Троїцька церква, Турецький бастіон, Порохові склади, церква святих апостолів Петра і Павла.
В місті також велика кількість ресторанів де можна смачно та весело провести свій час. Особисто мені дуже сподобались тістечка в кав’ярня-кондитерська Madam Bushe, бургери в Сендвіч-бар "Троє в каное", шашлик і реберця з пивом в "Реберня на Троїцькій", цікаво і смачно у "Франт", "Кава від поліцмейстра", "НІКА", трактир "Сажотрус, але нам так і не вдалось відвідати всі заклади.
Проблему із відсутністю моря вирішили відвідуванням готельно-розважального комплексу "Bubbles" розташований в селі Смотрич, їхати хвилин 20 від готелю "Тарас Стодоля", комплекс новий, другий рік як функціонує, територія доглянута і прибрана, басейн чистий, лижаки нові, персонал вічливий. Bubbles пропонує своїм гостям великий вибір послуг: комфортні номери суана, чан, джакузі, 2 відкритих басейни для дорослих, альтанки, літній лаунж бар, волейбольний майданчик, паркінг, безкоштовний Wi-Fi на всій території, тому сумувати не доведеться. Із мінусів не смачна кухня майже все заморожаний півфабрикат піца, бургери, сир Фрі, так точно. Коктейлі не погані є вибір пива.
А любителям піших і краєвидних прогулок рекомендую пройтися від комплексу "Bubble" до готелю "Тарас Стодоля", дорога легка вниз по каньйону через село, незабутні краєвиди відволікають вас своєю красою і ви втрачаєте відлік часу, гуляючи каньйоном вздовж річки проходячи через підвісні мости, по дорозі можна відвідати церкви Воздвидення Честного Хреста і Здвиженську, побачити залишки бастіону святої Анни піднявшись по сходах на Замковий міст побачити Камянець -Подільську фортецю, як на долоні, перейти і спуститися з іншого боку Замкового моста по сходах та пройти босоніж по бамбі з джерельною водою. На авто ви такого не побачите і не отримаєте того задоволення, як гуляючи пішки.
Хотіла потрапити в чани з краєвидом, місцеві рекомендували комплекс "Ксенія" в селі Врублевці, але нажаль нам не вистачило часу. Відпочинок був прекрасний, захоплюючий, найкращий! Ми обов'язково повернемося до м. Камянець-Подільський в готель "Назар Стодоля".

Анна
30 марта 2022 в 4:12

Красивые номера, очень уютно по домашнему. Красивый вид из окна на Крепость. Хозяйка Татьяна приятная в общении, как будто мы знакомы 100 лет. Оооочень большой выбор в баре;)

Александр
09 марта 2022 в 3:08

Нам очень понравилось, очень отзывчивая владелица Татьяна. Были на рождество, дом был сказочно красиво украшен к праздникам внутри, что создавало атмосферу сказки. Жили внизу на 1 этаже, откуда видна крепость. Тепло, уютно по домашнему. Можем всем рекомендовать

Наталья
06 февраля 2022 в 0:30

Приятнейшее место. Внутри как в сказке. Вернее, в старинном красивейшем замке с самым новым ремонтом. В Каменец стоит приехать хотя бы ради этого местечка.

Надежда
02 января 2022 в 0:12

Хорошее место для отдыха. Отличные хозяева, добродушные и веселые. Игорь проводит шикарные экскурсии на Бакоту где стоит обязательно побывать. В эту экскурсию входит ещё 2 не менее крутых мест. Хотите узнать какие, тогда едьте сюда и узнаете? Добавлю немного красоты которую мы видели на экскурсии.

Женя
16 ноября 2021 в 8:14

Очень приятные хозяйства! Вид из окна-класс! Вчера Игорь провел нам экскурсию на Бакоту-это что-то! Мы до сих пор под впечатлением) Спасибо Вам огромное)

Mal
12 ноября 2021 в 2:03

Як для мене було ок, близенько замку, власниця була приємна, трохи мало місця на паркінг ледво зміщаються дві машини.
Мінус такі як для мене то що власниця там жеве, і ми як мале кімнату на низи постійно спотикались з власниками, особисто я цього не люблю.

Александр
03 ноября 2021 в 13:47

Уезжаем с самыми позитивными эмоциями! Дом шикарный, хозяева приветливые, вид из окна-бомба! Огромный респект Игорю за экскурсию на Бакоту! Если будем в Каменец-Подольске ещё, то только к Вам, ребята)

Anel
18 октября 2021 в 5:06

Хорошее и уютное место, вдали от суеты. Есть беседка на улице с видом на крепость, мы там и завтракали и ужинали. Хозяева приветливые люди: Татьяна расскажет про город и куда можно сходить. Игорь, супруг, как оказалось возит экскурсии по интересным местам вокруг, что тоже интересно будет, если вы приехали на несколько дней.

Елена
10 октября 2021 в 19:35

Мы в 'Назар Стодоля" уже 3-й год ездим. Очень нам нравится этот отель и его владельцы-Игорь и Таня️! Мы довольны всем, и рекомендуем это место своим знакомым. Очень рады с мужем, что узнали о этом прекрасном отеле и их хозяевах.

adriana
23 сентября 2021 в 15:14

Замечательный апарт-отель. Приветливые хозяева, чисто и красиво. Волшебный вид на замок в одном из номеров, интересный интерьер.

Дарья
12 сентября 2021 в 1:56

Хороший апарт-отель, на территории есть беседка с видом на крепость. В номере чисто и тепло. Есть возможность приготовить самостоятельно себе еду. Встречают круглосуточно гостей. Хозяйка Татьяна очень приветливая и расскажет вам о всех достопримечательностях этого города.

artis071
30 августа 2021 в 5:43

Обоже! Яка я рада, шо наш вибір пав саме на це місце. Це був незабутній вечір і незабутній ранок! Це було найзручніше ліжко та смачніша кава! Це були найчудовіші бесіди з власниками і найтепліша атмосфера усієї подорожі! Дякую за затишок! Гарних Вам відві Гарних Вам гостей і будьте здорові!

Сергей
27 августа 2021 в 16:14

Ехали в Каменец Подольск, заранее место в гостинице Назар Стодоля не забронировали, надеялись что будут но попали на праздник 27-28 августа и мест не оказалось. Хозяйка отеля Татьяна быстро нам нашла квартиру очень уютную и со всем необходимым для проживания. Когда вечером решили прогуляться в Старый город то немножко блуданули и позвонили Татьяне чтобы помогла. Так она в телефонном режиме нас пошагово вывела на Старый город через речку по старой лестнице. Было очень даже интересно там прогуляться. С отзывов здесь узнал что ее муж Игорь возит на индивидуальные экскурсии на своем автомобиле. Договорились, поехали. Игорь показал красивейшие исторические места за пределами Каменец Подольска. Мало того он еще и как экскурсовод все подробно и доходчиво рассказывал. И места изумительной красоты и экскурсовод Игорь очень подкованный, легкий в общении. Еще и шелковицу с черешней по пути следования рвали на деревьях и кушали. Супруга от поездки и красот природы в восторге. Огромное спасибо Игорю и Татьяне за отзывчивость, внимательное отношение к гостям города.
Отдельное и огромнейшее спасибо девочке Дайане, (нас определила на ночлег к ней Таня). У нее все было прекрасно в новом номере где мы проживали (от и до) а сама Дайана это вообще милое чудесное создание. Эй с Одессы огромнейшее спасибо.

Александр
11 августа 2021 в 23:28

На любителя
Находится в очень и очень глухом месте в частном секторе (фото ниже сделано с самого замка)
Об этом не сообщают при бронировании, предоплату не возвращают.
Сервис: а ля «очi бачили, шо купляльI»
Это не отель!
Комнаты для приезжих с видом на крепость.
Встретил маленький мальчик лет 10, сказал что родителей пока нету, но вы заходите

Анастасия
10 августа 2021 в 19:36

Забронювали кімнату в готелі на 1 день. Приїхали, подивилися і відмовились з наступних причин: 1) до центру йти далеко по приватному сектору. Номер виглядав затишно, вид на замок дійсно був чудовий, але щоб дійти до самого замку, треба йти через той самий приватный сектор (ввечері так собі перспектива), або взагалі через безлюдні місця - каньйон, ріку і крутий під'йом наверх по бездоріжжю.

2) Наш номер був на другому поверсі, куди вели надзвичайно круті і небезпечні сходи. Фактично драбина, як у самій кам'янецькій фортеці. У моєї супутниці були проблеми з коліном і вона просто не могла користуватися такими "сходами".

3) В описі до готелю написано, що є "сніданок в номер", але хазяйка сказала, що вони не готують. З урахуванням того, що до цивілізації 30 хвилин пішки, для нас це було додатковою проблемою і несподіванкою.

Попередження подорожуючим на машині: заїзд на вулицю, де розташовано готель, екстремального вузький. Через це заїзд у двір теж ускладнений.

Коли ми сказали, що не можемо зняти кімнату на таких умовах, хазяйка почала вести себе неприязно і сказала, що "ми можемо шукати інше житло, для неї здти нашу кімнату проблеми не буде". Мы попросили повернути нам гроші за бронювання, на що нам відповіли, що повернуть частину, якщо здадуть номер, хоча і не зобов'язані цього робити. Ввечері того ж дня нам повернули 500 грн. З 800.

Таким чином: я вдячна господарці, що вона повернула хоча б частину грошей за бронювання. Я не розумію, чому в описанні до готелю написано про неіснуючий сніданок і нема попередження про круті сходи, складний заїзд для машини і те, що готель розташовано в приватному секторі досить далеко від центру. Опис "з видом на замок" збиває з пантелику людей, які приїхали в Кам'янець вперше. Чесність - найкраща політика. Якби ми знали заздалегідь про такі умови, могли б прийняти поінформоване рішення, зберегти нерви собі і господарям. Сподіваюся, що господарі тепер вкажуть цю інформацію в описанні умов проживання.

Добавить отзыв