UAOTZYV.COM

Myata отзывы

Адрес Хмельницький, провулок Степана Бандери, 2, a
Часы работы 08:00-21:00
Рубрики Кофейня
Оценка 2.5 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
MYATA espresso bar — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 49
Похожие компании в категории
Середмістя (Seredmistya) — Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 77
Кава та цукерки — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 60
Cozy Window — Хмельницький, вулиця Соборна, 26
Крендель — Хмельницький, 8/4, вулиця Зарічанська

Кофейня Myata отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дима
25 января 2024 в 15:18

Замовив американо з молоком, заплатив в два рази дорожче чим у всіх інших кав'ярнях, готовили 40 хвилин, на смак не саме краще, в деяких ларьках і то смачніше роблять. Стоє дорого, обслуговування повільне, на смак не саме краще

Дарья
07 ноября 2023 в 7:36

Американо з молоком не готують, пропонують капучіно, в якому молоко майже нівелює смак кави (. Напій ледь теплий. Замовлення не дочекались, прийшлося йти самостійно. Виявилося, що навіть не починали його робити. Століки дуже близько один від одного, навіть тихо розмовляючи, чутно кожне слово сусідів. Персонал дивиться повз тебе. Ціни не виправдано зависокі.
Зіпсований час та ранкова кава (

Andriy
20 сентября 2023 в 17:09

Чисте охайне місце. Знаходиться у прохідному місці торгового центру. Привітний персонал. Смачна кава, вартість напоїв вища за середню по місту.

karisha_
25 августа 2023 в 5:51

Жах, таракани лазять всюди і на робочому місці. Після побаченого відбиває все бажання щось замовляти.

Ольга
08 июля 2023 в 22:50

Замовили панкейк солоной. Всі бліни підгорівші та гірькі. Де номер телефону? Кому жалітися? Не рекомендую.

Иван
04 мая 2023 в 12:28

Кав’ярня, яка не робить американо з молоком, мабуть не хоче мати прибутку. Люто не рекомендую)

Миша
26 января 2022 в 14:24

Затишне місце в центрі ТРЦ, коли сидиш в середині не видно тебе перехожим.
Дуже смачний FIZZ. Красива подача кави і інших напоїв

користувач
21 июля 2021 в 19:43

Інколи заходжу на каву/перекусити, так як смачні смаколики і напої. Зайшла черговий раз з подругою перекусити. В наявності були досить смачні кіш з куркою і кіш з лососем. Писало ціну за 100 г, все ніби чітко і ясно. Замовили, поїли, я розрахувалась за двох і звернула увагу на кінцеву ціну тільки пізніше, вже по дорозі додому. Заплатила майже в 2 рази більше ніж мала. Повернулася вияснити чому переплата така. Виявилось що "все правильно порахували, просто великі шматки відрізали". Нічого кримінального, але можна було повідомити про це хоча б якось.
Погоджусь, що була неуважна коли не заглянула в чек, але з їх сторони трошки не правильно. Надалі буду звертати на таке увагу, але не в м'яті.

Rina
18 июня 2021 в 17:27

Вирішила написати відгук, бо вже вдруге не сподобалось. Ще до карантину бачила ситуацію, коли бариста сказав, що в них немає американо з молоком? Це брєд! В кав’ярні немає американо. Це блін еспресо з додаванням гарячої води. ізі.

Сьогодні ж просто розвернулась і пішла. Бариста просто таааакі не зацікавлені в клієнтах. Неприємно. Одна сховалася і щось типу витирала, другий щось запаковував, стоїть три людини, ніхто замовлення не приймає, рухаються як мухи сонні, немає ні «дякуємо що чекаєте», ні «вибачте що так довго», просто абсолютна незацікавленість. Це не є хороший рівень обслуговування.

Людмила
20 декабря 2020 в 20:23

Завжди подобалось сюди приходити, до поки не прийшлось вмовляти офіціантку і Баристу зробити американо з молоком. М’ята, хіба ви не цінуєте своїх клієнтів? І знаєте, що? Після декількох хвилин вмовлянь, офіціантка таки погодилась, але попередила: «Це буде еспресо з додаванням води і молока. Це буде не смачно». Ну ок! Американо нам зробили. Смачне! Дякуємо! (На фото еспресо з молоком - його зробили без суперечок).

Олег
17 декабря 2020 в 21:58

Дуже хороша кав'ярня у ТРЦ Оазис. Зручне розташування поміж різних магазинів, завжди можна зайти на горнятко запашної кави та посидіти на м'яких диванчиках.

Чудовий вибір смачної кави на будь-який смак. Також є чаї та алкогольні коктейлі. Добрий апероль шприц

До кави є непоганий асортимент десертів. Найбільше подобаються горішки з згущеним молоком.

Персонал привітний. Обслуговують швидко. Є можливість безконтактного розрахунку

Добавить отзыв