UAOTZYV.COM

Музичний хол отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, майдан Відродження
Телефон +380 (67) 442-18-81
Часы работы
четверг20:00-02:00
пятница20:00-02:00
суббота20:00-02:00
воскресенье20:00-00:00
Рубрики Ресторан, Караоке-бар
Оценка 1.8 13 отзывов
Похожие компании в категории
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Reikartz Каменец-Подольский / Optima Collection Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 2
Ника — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 4
Blomanje / Бломанже — Кам'янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 4а

Ресторан Музичний хол отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денис
23 февраля 2022 в 3:59

Як завжди все починається круто!
Замовили столик, прийшли гості.
Виявляється в данному закладі є дресс код!
Тобто ви маєте бути відповідно одягнутим!
Почалася проблема з того що гості які були запрошені на святкування в даний заклад прийшли в одежі яка для даного закладу являється не прийнятною!
Тобто в даний заклад ви можете потрапити тільки а одежі яка являється прийнятною для даного закладу!
Якою не являється спортивна одежа!
Для інформування відвідувачів даного закладу повинно бути ясно що якщо ви замовили столи і прийшли в спортивному вас не пустять!
На обурення з нашого боку Придставник в леці охорони даного закладу відреагував негативно і зауважив що ми не пускаємо в спортивному в нічний клуб!
Хоча ця кретерія була притримана суто чоловіків!
На прохання книги скарг зауважили дана книга яв них на разі закінчилась (цитата) і приставити нам не можуть!
Через 20хв розмов з керуючим даним закладом конфлікт був вирішений!
Та що майте на увазі перед ти як йти в данний заклад уточнення свій вечірній туалет! (наряд)
Бо ваших запрошених гостей можуть не пусти!
Хоча ще в літку з цим проблем не було!

Владимир
24 января 2022 в 17:39

Впечатления ужасные, алкогольные коктейли не по рецепту, делают из ингредиентов которые есть у них в наличии а не по рецептуре. В шотах все слои смешанные, бармен ужасный. Заказ ждали полтора часа при том, что зал был полупустой, на все наши замечания официант говорил: "я здесь просто официант и только выношу заказы, ничем не могу вам помочь"

Яна
30 декабря 2021 в 16:18

Заклад не сподобався взагалі. Дуже мало місця, не потанцювати нормально, ні поїсти. Не зрозуміла поведінка адміністратора, коли є багато вільних столиків (на них немає таблички заброньовано), каже, що всі місця зайняті. Але чомусь інших клієнтів, які місця не бронювали за ті столики садить‍️

Максим
05 октября 2021 в 22:46

Кальянщик аматор (в подробности вдаваться не хватит места обслуживание желает лучшего любой заказ 30-Ть минут минимум

користувач
27 сентября 2021 в 8:57

ЖАХ! Ще такого я не бачила, заляпані столи, персонал відпочиває сидячи на диванчиках, адміністратор Аліна просто сидить та п'є каву, офіціанти взагалі не можуть прийняти замовлення, не розуміються в меню.
Я мовчу взагалі про кухню, чекати картоплю фрі 40 хв, вибачте але це абсурд, ціни зависокі а смак не відповідає, якщо замовлення приймають то елементарну бутилочку води несуть 20 хвилин, половини коктейлів немає в наявності ‍️ Офіціанти зовсім не знають меню і нічого не можуть порадити, вибачте але це найгірше місце в Кам'янці Подільському

Женя
25 сентября 2021 в 18:05

Місце, яке зіпсувалось вже до «дніща»…
Обслуговування відсутнє взагалі, працівники навіть спілкуватись не хотять, ніби прийшли до них додому.
Харчування і алкоголь - окрема історія. Кухні практично немає, в шкільній їдальні готують смачніше. А ціни - високі. Принесли салат Цезар без м‘яса, сухариків і тд - як звичайний салат з капусти. Соус прокис. Взагальному навіть не хочеться згадувати про це місце.
Народу забивають, сидіти всім немає де, всі на головах в один одного. Це жах!

Ольга
06 февраля 2020 в 20:05

Шкода, та заклад насправді заслуговує такої оцінки!
Всі мають право на помилку, але коли це виключення а не правило.
За правило тут:
Довго чекати замовлення, брудні столики, пити напої без льоду бо його ніколи немає, розбавлені до неможливості коктейлі, несмачна їжа і достатньо високі ціни. Приходжу сюди вкрай рідко, але все стабільно погано‍️

Лена
16 января 2020 в 10:58

Єдине що сподобалось - це кальян і той хто його робив бармен нахамив. Ми з сестрою купили 1 коктейль, стояли думали чи брати інший і почули слова офіціанта "просто розрахуйтесь і йдіть". Після такого немає бажанням повертатись, хіба що на кальян) атмосфера взагальному хороша.

Никита
21 декабря 2019 в 14:19

Це заклад який закривається передостанній у кам'янці Подільському, тому це добре. Але це ще й караоке бар і певні відвідувачі думають, що вміють співати, а це вже погано.

София
24 декабря 2018 в 8:52

Любой отдых, к сожалению, в нашей культуре подразумевает употребление алкоголя. Так вот, здесь категорически не рекомендую покупать.

Антонина
20 ноября 2018 в 13:06

Все супер, единственное что нужно заказывать столик заранее, мы приехали мест не было, повезло что одна парочка разрешила нам подсесть с ним, а так бы пришлось искать другое место отдыха

Саша
11 ноября 2018 в 12:06

Обслуживание ужасное, ждали еду и напитки очень долго, приходилось звать официантов, которые в зале практически отсутствовали, убрать со столов пустые тарелки, бутылки, салфетки. Не рекомендую категорически.

Макс
22 октября 2018 в 17:05

Репертуар очень скудный, мало песен, а если они и есть то в плохом качестве, чуть ли не полифония формата midi. Кроме этого работает ди-джей (если его можно так назвать.) который только портит своей музыкой впечатление от заведения. Люди сюда приходят послушать песни, и спеть их, а не громко слушать непонятные дискохиты ушедшего века. Если бы мы хотели прийти на низкосортную дискатэку, то пошли туда.

Добавить отзыв