UAOTZYV.COM

МРТ / Рентген флюорографія легень голови спини панорамна рентгенографія хребта кінцівок

Адрес Хмельницький, вулиця Пілотська, 1
Телефон +380 (67) 787-00-50
Часы работы
понедельник00:00-24:00
вторник00:00-24:00
среда00:00-24:00
четверг00:00-24:00
пятница00:00-24:00
суббота00:00-24:00
Сайт mrt-ct.com.ua/renthen
Рубрики Диагностический центр, Центр диагностической визуализации, Центр магнитно-резонансной томографии, Рентгенолог, Рентгеновская лаборатория
Оценка 4.3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Обласний онкологічний диспансер — Хмельницький, вулиця Пілотська, 1
ПРИЗМА ОН, МЕД. ЦЕНТР — Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 1/2
Новий Зір, медичний центр — Хмельницький, вулиця Чорновола, 108
Медичний центр БоМед — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11Е

МРТ / Рентген флюорографія легень голови спини панорамна рентгенографія хребта кінцівок отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кира
02 января 2024 в 8:32

МРТ мозку. Час у томографі може викликати дискомфорт та потребує подолання страху, але інформативність процедури та можливість виявлення патологій розглядається як важливий аспект та стимул для проходження МРТ головного мозку. МРТ хребта також можуть докладно описувати процедуру, включаючи шум та тривалість обстеження. Я звертала увагу на важливість підготовки та надавала інформацію про рівень комфорту під час процедури черевної порожнини. Я ділилася своїм досвідом підготовки до процедури, відчуттями під час обстеження та важливістю проведення даного дослідження для точного виявлення патологій.

Dark
28 декабря 2023 в 13:13

Прийшов на МРТ головного мозку, здивував професіоналізм лікарів, було все швидко і не страшно

Johny
26 декабря 2023 в 1:35

Дуже корисний, оскільки всі тканини організму містять різну кількість води. Це дозволяє отримувати зображення багатьох органів і тканин з високою роздільною здатністю, невидимі стандартним рентгенівським випромінюванням.

Данила
13 октября 2023 в 19:59

Чудовий центр. Вперше ходив сюди 2 роки тому, коли отримав звичний вивих колінного суглоба. Пішов на МРТ, щоб переконатися в цілісності меніска і побачити картину події зсередини. Слава Богу, меніск був на місці, були лише порвані зв'язки. А ось вдруге, вже кілька тижнів тому, з розривом меніска. Сама процедура абсолютно безболісна. Апарат знаходиться в замкнутій кімнаті, вас кладуть на так звану каталку і залишають на самоті. Каталка завозить вас у напівкруглу нішу, з якої видаються звуки, що пищать. Каталка періодично виїжджає, завозить глибше, звуки змінюються з одного писку на інший. Триває сама процедура недовго, хвилин 15-20, але коли була вперше, це здавалося вічністю. Загалом, не бійтеся, звертайтеся та стежте за своїм здоров'ям, МРТ – це не страшно! Тут також є такі послуги, як МРТ голови, МРТ головного мозку, МРТ хребта спини позвоночника, МРТ печінки, МРТ селезінки та багато інших (більше 45 видів МРТ).

Яна
03 октября 2023 в 0:22

Робила мрт шийного відділу хребта, все на вищому рівні, апарати найновіші в місті, чисто та затишно, найкраща клініка, професійний персонал та висококваліфіковані лікарі, одразу знайшли проблему та проконсультували доступно! Добре, що вчасно зробила обстеження

Valia
31 марта 2021 в 12:46

Жахливе враження!
На рецепшені сидять дві пані, які дивляться Ютуб і не квапляться вас ні записувати, ні віддалік результати!
Просиділи півтори години, а результати принесли набагато раніше!

Добавить отзыв