UAOTZYV.COM

Мрія отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 107/2
Телефон +380 (96) 894-80-37
Часы работы 10:00-22:00
Сайт pizza-mriya.com
Рубрики Пиццерия, Ресторан китайской кухни, Ресторан европейской кухни, Ресторан японской кухни, Ресторан современной европейской кухни
Оценка 3.4 35 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мрия / Мрія — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 82
Мрія / Мрия — Хмельницький, Будинок побуту 5, вулиця Інститутська
Пиццерия Мрия — Хмельницький, 2/Б 1, Старокостянтинівське шосе
Мрия Пицца — Хмельницький, 1А, вулиця Курчатова
Похожие компании в категории
Chili Pizza Чилі Піца — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 2
Grill's — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 3
Кук драйв — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 12А

Пиццерия Мрія отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Oleksander
12 февраля 2022 в 14:48

Класне місце щоб випити каву, пообідати перед поїздом. Я так розумію в закладі зробили розширення і відкрили 2-й поверх, стало досить затишно

Юлия
05 февраля 2022 в 16:28

Ужасно. Заказали пиццу с собой, сказали, что ждём в зале, заведение было пустое.

Весь персонал сидел смотрел на двух пьяных "клоунов". Спустя 40 минут! На мой вопрос, сколько ещё ждать пиццу, барышня на кассе отправила рукой узнавать у поваров, когда будет готово.

Оказалось, что пицца уже давно готова и стоит, сушится на печке.

Спасибо за холодный сухарь и отвратное обслуживание.

Кстати, хамское поведение клиентов никто не пресекал. Двое мужчин разливал вокруг себя водку из бутылки, на пол, другие диваны, орал, матерился - персонал стоял и ржал.

Отличное семейное место

SAP
29 января 2022 в 19:47

40 минут сидел за столиком и ждал официанта. Даже меню не принесли.
Не дождался и ушёл.
Наверное у хозяев всё в порядке с деньгами и без клиентов!

Дарья
14 января 2022 в 15:25

Піца смачна, але халатно відносяться до своєї роботи офіціанти, та не вміють правильно вираховувати знижку)

Валерий
18 декабря 2021 в 23:37

Вкусный борщ, пицца и салат. Получили удовольствие от еды. Цены не дешёвые. Принесли не тот чай, который мы заказывали. Не было многих позиций в меню.

Ольга
18 декабря 2021 в 6:34

Нам понравилось)
Я почти каждый день прохожу мимо этой пиццерии, но впервые зашла туда выпить кофе.
Правда, с подачей кофе и коньяка (который всего-то надо налить из бутылки в бокал) немного затянули. Но это не повлияло ни на качество кофе, ни на качество обслуживая. Официанты вежливы, внимательны, ненавязчивы.
Обязательно придем к вам еще не раз!

Вікторія
30 ноября 2021 в 3:52

Саме в цій піцерії не вистачає швидкості розрахунку піцу печуть швидше, а ніж розраховують
Загалом піца смачна

Юра
23 ноября 2021 в 3:55

Замовляли каву без кофеїну, 2 склянки води, 2 склянки томатного соку, піцу 4 сири, сковорідку картоплі з куркою та грибами.
В результаті отримали: 2 склянки томатного соку, каву з кофеїном, 2 склянки води таки і не принесли, піцу з малою кількістю начинки, картопля на сковорідці наче лише підігріта, а не свіжо-приготована, також принесли салат Цезар, який ми не замовляли.
Ми за все це заплатили але ціни цього не варті.

Dzvenyslava
10 ноября 2021 в 12:06

Попросили вимкнути тупу московську попсу і включити щось інше, включили іншу тупу московську попсу

користувач
13 октября 2021 в 18:07

Просто ужас. Заказали пицу с доставкой 4ре сезона метровую + суши. Пица просто отвратительная что по вкусу, что по виду. Горелая, сухая, ингредиентов чисто для вида насыпали. Видно только тонкие горелые кусочки охотничей колбаски. Ну зачем так расстраивать? Разве они не видят при выдаче что отправили? Видят! Осознанно, ну как вышло так и есть. Это нормально? Потому что должно быть стыдно персоналу, и руководству! Последний раз имею дело с доставкой данного заведения.

Людмила
02 сентября 2021 в 19:32

Зробили попереднє замовлення піци на 13: 10. Сказали, що точно буде готова на даний час. В результаті ще чекали. Піцайоло відповів, що проблема з піччю.

Влада
27 августа 2021 в 14:40

Дуже сподобалося! Цікавий інтер'єр задає теплу атмосферу. Замовляли суши та два десерти, смачно перекусили. Обслуговування дуже швидке, привітний персонал! Раджу відвідати!

Bogdan
24 августа 2021 в 4:19

30% посадки, обіцяні їжа "до 30 хв" займає годину, запізнились на блаблакар! Дуже дякую що пропонували спакувати нам "з собою" борщ. Хочете львівські ціни в селі і чекати годину поки долбойоб засуне борщ в мікрохвильовку - велкам

Андрій
06 августа 2021 в 23:19

Цікавий і хороший заклад, який ідеально вписується в оновлену Привокзальну площу. Дуже приємний і привітний персонал. Загальний інтер'єр достатньо привабливий. Ціни доступні. Якість страв не ідеальна але відповідає затраченим коштам. Рекомендую тим хто подорожує та очікує потяг. Найкраще місце для відпочинку в цьому районі

Регина
31 июля 2021 в 6:44

Как всегда, вкусно, уютно, быстро, недорого. Перед поездом можно отлично перекусить и скоротать время. Посещаем каждый раз, как бываем в Хмельницком.

88kohan
14 мая 2021 в 15:38

Хороше кафе за помірними цінами, знаходиться одразу біля залізничного вокзалу. Гарний другий поверх. У кафе зручно зачекати свій потяг, також тут смачні супи, піца. Варто лише розширити пивне меню, як на мене продавати львівське пиво у Хмельницькому, коли за 800 метрів один з кращих пивзаводів країни то якось. Добавте у асортимент будь ласка хмельницьке пиво, Опілля тощо.

Мария
11 мая 2021 в 18:54

Чесно кажучи, не очікували від даного закладу нічого особливого - екстер'єр постсовок, інтер'єр середнячковий, меню затягане (а меню сніданків так взагалі роздруковане на огризку листочка а4), сільниці й перечниці на столах замизгані.
Але все ж вирішили не судити по обгортці й зробити замовлення:
Чай, штрудель, базиліковий ганаш, та піца. В меню немає вегетаріанської піци, але добре що є функція конструктора, й можна зібрати свою піцу самому.
Офіціант не знає порядку подачі страв, і спочатку принесла нам ганаш, потім штрудель з морозивом, потім піцу, й поки ми їли піцу, то морозиво розстануло. Про чай офіціант взагалі забула, і потрібно було ловити її по закладу, щоб нагадати.
З приводу смаку страв: приємно здивовані.
Піца - звичайно, не найкраща в нашому житті. Але й точно не погана. Піца на тверду 4 з 5. Корж тонкий, начинки достатньо. Якби ще їй якийсь фірмовий соус, то взагалі було б супер.
Штрудель - смачний, з тонким тістом, та дуже наповнений - присутні яблука, курага, родзинки та горіхи. Полито кавовим соусом.
Базиліковий ганаш (хоча це скорше трайфл) - не збрехали. Не просто почули красиву назву, й вирішили так в меню і записати, а там дійсно присутній базиліковий ганаш.
Чай - замовили синій чай (бо далеко не в кожному закладі він є в меню), і нам принесли дійсно синій чай.
По цінах все дуже доступно.
А ось посуд весь замацьканий та в розводах. Треба щось з тим робити.
Туалет ДУЖЕ брудний.
Як висновок - заклад приємно здивував смаком страв, бо очікували гіршого. Мають класних кухарів, кулінарні витвори яких знаходяться в поганому обрамлені: в залапаному посуді, замизганих столах та сільницях, посередньому інтер'єрі, брудних туалетах, та офіціантах, які не знають елементарного - порядку подачі страв.
Ці кухарі точно заслуговують кращого. Тільки за них 4 зірочки.
А ми для себе вирішили, що якщо колись ще будемо в Хмельницькому, то обов'язково прийдемо в Мрію дегустувати меню від шефа.

Olena
01 мая 2021 в 5:04

Святкували День народження свого малюка. Дуже задоволені. Замовлення було на 15 дорослих і окремо 7 діток, організували дуже добре, було зручно і нам і діткам. Все було смачно, особливо піца і салат з червоною рибою. Окреме дякую адміністратору і персоналу за обслуговування!

Женя
25 апреля 2021 в 15:40

Замовили чікен курячий, а він сирий (
То ще й годину чекали поки його замінять, бо адміністратор не так нас зрозумів

Іван
23 апреля 2021 в 15:09

Це вже традиційно, коли в Хмельницькому пересадка між поїздами, йду в піцерію Мрія. Ранком дуже смачна кава плюс десерт. Сьогодні замовляли піцу, була дуже смачна. Гарне обслуговування.

Добавить отзыв