UAOTZYV.COM

Модесто / Modesto - доставка смачної їжі

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17
Телефон +380 (68) 141-01-01
Часы работы 11:00-22:00
Сайт www.modesto.com.ua
Рубрики Кафе, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Cуши на вынос
Оценка 2.9 28 отзывов
Похожие компании в категории
Старая мельница — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 40
Lviv Croissants — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 35
Бургер клуб — Хмельницький, Кам'янецький провулок, 5
Магія кави — Хмельницький, вулиця Марка Кропивницького

Модесто / Modesto - доставка смачної їжі отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Влад
15 декабря 2023 в 7:18

Не рекомендую!
Замовили роли на столик, робили довше вказаного часу, (робили більше години) так ще й, Макі Ямі з лососем були не першої якості, виглядало як відходи були частинки лосося та жир який потрібно відрізати, а не подавати в ролові та Чорний Дракон, як не дивно був із кістками, що за сервіс? Ви найгірший заклад в якому ми куштували роли!

ilona
27 ноября 2023 в 17:18

Ганебний ресторан, їжа не смачна, холодна і взагалі ніяка. Замовили перший раз сет суші мало того що їхали 2 години, так ще й порізані суші були дуже криво і розвалювалися навіть на встигнеш взяти. Після того вирішили дати Модеста ще один шанс але вони його не використали. Замовили удон і піццу сподівалися що буде дуже смачно, бо до цього удон не коштували. Але й тепер довелося чекати 2 години піца й удон був холодний хоча ми просили привезти теплим. На піцу поклали гірчиці, хоча її там взагалі не мало бути. Водій не дуже приємний. Від їжі не в захваті, одним словом найгірший ресторан який я знаю.

Віка
21 ноября 2023 в 16:48

Настільки засмутила доставка, що аж пишу відгук. На вулиці -4, піца приїхала не просто холодною, а вже навіть підмерзлою. Як без термосумки-холодильника ви доставляєте їжу? Вже не кажучи, що курʼєр запізнився на 20 хв. Планували робити велике замовлення на свято, але ваша доставка повний провал, замовимо з іншого місця.

Тетяна
25 октября 2023 в 4:51

Жахливе обслуговування! Офіціантка з таким кислим обличчям приймала замовлення що вже і не хотілось там нічого замовляти
Одного разу замовляти по телефону, прийшлa забрати замовлення хвилин 15 чекали щоб до мене хтось підійшов
Не рекомендую!

Madnessola
11 октября 2023 в 22:19

Вже не перший раз приходимо в цей заклад у ТЦ Квартал і ніколи не було такого, щоб можна було замовити любий коктейль із меню. То немає рому, то джину.

udivalks
19 сентября 2023 в 12:16

Відвідували заклад у Кварталі, замовлення прийняли швидко. Коктейлі довго не чекали, були дуже смачні (найбільше сподобався Clover Club). Роли прийшлось чекати довше, але очікування було того варте) Персонал приємний, атмосфера спокійна. Єдине що хотілось пошвидше страви)

Саша
22 апреля 2022 в 8:23

Їжа смачна, а особливо цезар з куркою, але обслуговування хотілося би краще, мало уваги приділяють клієнтам персонал зайнятий своїми справами.

Женя
13 апреля 2022 в 0:28

Хороше місце, часто приходимо з одногрупниками. Подобається ваше меню і обслуговування. Іноді замовляємо піцу і суші додому, теж все дуже подобається.

Оля
13 марта 2022 в 17:09

Близько 2ох років замовляла їжу лише в Модесто. Спочатку, було все смачно та після їжі залишались тільки приємні враження.
Та з часом суші "втратили свій смак", вже не вперший раз трапляються кісточки в сушах (В одній, то було таке відчуття шо всі кісточки з риби зібрались).
+
Макі ямі з лососем- були без сиру Філадельфія.
+
Декілька разів при доставці додому, не було серветок і паличок (для суші)

SANEGA
01 февраля 2022 в 1:39

Сьогодні замовив суші сет absolute ціна 479 грн. Суші зроблені і нарізані аби як, на що мені написали замість того щоб якимось чином виправити ситуацію-вибачте будемо уважнішими. (як мені це все тепер викласти на святковий стіл? (не рекомендую.

Petro
27 декабря 2021 в 23:03

При доставці у кур'єра не має можливості оплатити картою. На сайті теж не має можливості оплатити картою.
Все, що є це пересилання коштів на рахунок Модесто. А там комісії, та при цьому кешбек не зарахується. І це банально не зручно.
Прошу внести зручні зміни для ваших клієнтів.
Та дякую за жуйки до замовлень.

Галина
26 декабря 2021 в 21:46

Вчора замовили піцу. Жах! Привезли холодну, через 1.5 часа. Згорнути по боках. Це в місті Хмельницькому. Відкривайте перед тим як оплатити!

Katia
19 декабря 2021 в 3:10

Приємні ціни, смачні страви, обслуговування на 3, неприємно що офіціантка займається своїми справами, (їсть, розмовляє по телефону) і це все видно гостям

Ольга
14 декабря 2021 в 15:59

Дуже спортилось обслуговування, їжа. Більше не підемо. Раніше було найулюбленіше місце. В ролах риба тонка, прозора, рис як пластилін. Кусочки маленькі, кривенькі. Соус розбавлений дуже. Піца дуже жирна. Олія капала. Помідори Чері поклали зверху на піцу вже після приготування. Офіціантка принесла тарілки для піци з водою. Коли я попросила протерти, вона винесла нам серветки. Ми з чоловіком і дочкою протирали тарілки перед тим, як їсти. Вся кухня працює без захисних масок! В офіціантів маски були під носом. На жаль, дуже класне Модесто було колись. Кілька років була картка. Вже і це анулювали рік тому. Не потравились. Сорбекс випили. Не раджу тут їсти.

__ __
11 декабря 2021 в 8:19

Невероятно испортились! Заказ полтора часа прождали (хоть и находимся на соседней улице). Цезарь с креветками с недовесом, даже если учитывать +-10%, и это с тарой 246. С курицей цезарь пришёл с нормальным весом (296гр). Больше не закажу ничего.

Алина
27 ноября 2021 в 0:32

На жаль дуже зіпсувалися! Раніше була досить смачна кухня за відповідну ціну! Але чим далі - тим гірше! Сьогодні замовила лапшу з креветками, де було на всю порцію 2 маленькі креветки та кілька переморожених, несмачних овощів що віддавала пліснявою.
Це було моє останнє замовлення в модесто! Категорично не рекомендую!

Юля
24 апреля 2020 в 16:00

Все було б ну дуже круто, але ви загадили гавайську піцу і зробили її з КАБАЧКАМИ, ви нормальні?

Карина
20 апреля 2020 в 6:50

Заказывали 4 сыра - приехала теплая, вкусно - спасибо! А вот роллы - вместо авокадо положили огурец! Это ужасно!

Настя
05 апреля 2020 в 14:48

Дуже смачні і не дорогі сети з ролами! Серйозно, сет на КІЛОГРАМ ролів всього 499 гривень! Ніде нема таких цін!
Купляємо роли тільки тут, місце затишне і доставка швидка і БЕЗКОШТОВНА ️

Альона
28 марта 2020 в 0:13

Раніше було все досить не погано, навіть смачно, але з часом щось пішло не так. Думала не писати відгук, опираючись на те, що виправляться, але не змогла! Сьогодні замовили 2 удона з куркою та грибами, лапша сира (зліплась до купи) та щей пересолена! І це один з випадків!

Добавить отзыв