UAOTZYV.COM

Міська лікарня / Городская Больница

Адрес Хмельницький, провулок Пилипчука, 1
Телефон 0800-202-103 в голосовому меню обрати цифру 6
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Больница
Оценка 2.5 27 отзывов
Довідка Хмельницької міської лікарні працює в будні дні з 08:00 до 16:00 год.
Ближайшие филиалы компании
Хмельницька міська інфекційна лікарня — Хмельницький, вулиця Сковороди, 17
Хмельницкая городская детская больница — Хмельницький, вулиця Олега Ольжича, 1
Похожие компании в категории
Хмельницька міська поліклініка №4 — Хмельницький, Молодіжна вулиця, 9/1
Хмельницька міська поліклініка №1 — Хмельницький, вулиця Подільська, 54
НІКО, ПМП — Хмельницький, вулиця Пілотська, 1/31
ППО ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ МЕДИКО-СОЦІАЛЬНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ — Хмельницький, вулиця Пілотська, 1, корпус, 2

Міська лікарня / Городская Больница отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
12 декабря 2023 в 19:56

3 тижні та 3 дні лікували нашого товариша Цапюка В. К. В міській лікарні. Вийшло так, що звернулися спочатку в хірургічне відділення, де прекрасний, невтомний лікар Віталій Степанович терміново прорперував та неухильно супроводжував нашого та його пацієнта аж до виписки. Також через кілька днів після оперування ми змушені були терміново перевестися до реанімаційного відділення, адже, як виявилося, до лікарні ми прибули вже з пневмонією… Безмежно вдячні також високому професіоналізму Яни Олегівни, яка практично «витягнула» нашого товариша… Потім доліковуваоися ще в терапевтичному відділенні, де також були вражені прекрасною лікаркою, чуйною, уважною Жук Аллою Вікторівною! Дякуємо також усьому персоналу медсестер, санітарок… безмежна вам усім дяка! Бажаємо всім Божого заступництва! Міська лікарня— молодці!

Інна
30 августа 2023 в 10:40

Життя не передбачуване. Терапія 1 (в народі смертні палати) персонал який пришвидшує дорогу на той світ. Лікарі завжди мають памʼятати сьогодні вони лікарі а завтра пацієнти. Намагайтесь ніколи не потрапляти в відділення з такими спеціалістами.

Кардаш
19 июля 2023 в 13:24

Дякуємо нашій рятівниці Надії Павлівні, яка дала нам другий шанс на життя. Завдяки її волі, професіоналізму, людяності, терпінню люди одержують саме дороге, що в них є, це життя.

Саша
24 мая 2023 в 4:08

Вбили мою маму, лікували 19 днів, не був поставлений вірний діагноз. Лікував Дуднік В. П. (хвалений врач), виписав мамулю через 12 днів, через 4 дні мамі стало знову погано, температура піднялася висока, положили знову в лікарню, на другий день робив операцію, вона так і не прийшла в себе. Так що хабарник, бажаю йому і тим, хто причетний до такого лікування пережити в 1000 раз більшого болю ніж моя мамуся.

Саша
09 марта 2022 в 17:53

Хочу подякувати хірургії 2 на четвертомуповерсі, де проходила лікування моя мама. Завідуючий відділенням -П'єнтий Ігор Васильович, молодий хірург Володимир Васильович (на жаль незнаю прізвище) прекрасні лікарі; медсестри - Тоня, Алла, Аня - чуйні, добре знають свою справу, молодший медичний персонал гарно виконують свою роботу, допомагають хворим. Дякую вам усім за гарне відношення до моєї мами, за ваш професіоналізм. Здоров’я вам всім, гідної зарплати та всіх благ земних.

Наташа
01 марта 2022 в 7:37

Життя непередбачуване і ти ніколи не знаєш наперед, що може трапитися з тобою. З 27 жовтня по 17 грудня я знаходилась на стаціонарному лікуванні у Хмельницькій міській лікарні з діагнозом COVID-19.21 день провела у відділенні інтенсивної терапії. Але завдячуючи справжнім фахівцям мені частково вдалось подолати хворобу. Висловлюю свою вдячність за врятоване життя лікарям Доброволюському А. А, Макогонськокому В. А, Марцонь Н. П. За їхню небайдужість, за поради та фахову допомогу незалежно від пори доби, професійність, наполегливість, мудрість і врешті людяність, притаманні майже всім спеціалістам відділення інтенсивної терапії. Хочу зазначити і про турботу медсестринського складу. Зокрема, надсилаю слова вдячності медсестрі Оксані Олійник-Лук'яновій та Ангеліні Нахвальній, які фахово та відповідально відносяться до своїх професійних обов'язків. Не обходилось і без особливої допомоги молодшого медичного персоналу - Білик Н, Шпак Н, Мармій Н, Грузевич О. Це люди, які навіть попри вкрай важкий стан хворого виконують свою роботу з натхненням та відданістю і не дають зневажитись у важкий момент, підтримують словом і ділом. Завдяки професіоналізму лікарського колективу відділення інтенсивної терапії мені вдалося вирватися з "лап смерті". Хочу до землі вклонитися всім, хто дотичний до такої важкої праці — рятування людського життя. Здоров'я міцного вам і вашим родинам, нехай ще більш успішною стає ваша важка праця, а добро, яке ви несете людям, повертається сторицею.

Але не всі ставляться до своєї роботи з таким ентузіазмом. Зокрема, лікарка Дворніцька М. р. Тримала в страху всіх хворих у відділенні та під час чергування не давала води на прохання, робила зауваження про те, що хворі так довго, як я, не лежать, натякала на чорний мішок.

На щастя, таких лікарів одиниці, а решта повністю віддаються своїй справі. Радісний вираз обличчя лікаря – початок одужання хворого.
Ф. Де Рохас

Тому ще раз дякую Надії Павлівні не лише за професійність, а й за чуйність та підтримку. Бажаю Вам, дорога берегиня, не втрачати віри, сили і духу. Будьте здоровими! Нехай кожного дня Ангел Охоронець ходить вашими слідами і направляє на мудрі рішення. Многая літа!

River
30 декабря 2021 в 11:58

Велике дякую Лор-відділенню, а саме Василенко М. К та Василенко Д. М.
Лікувалась не одноразово і дуже задоволенна

Віталій
17 ноября 2021 в 10:34

Сумний та часто нетверезий персонал. Дуже мало місця для парковки авто! На території немає інформаційних таблиць-покажчиків! В деяких місцях дорожнє полотно відсутне!
В мокру пору року перед корпусами стоять вечичезні калюжі!
По території закладу особливо ранком дуже смердить мусоркою та ліками-в такому місці тяжко надіятись на Хепі Енд!

Ani
19 сентября 2021 в 16:55

Мой муж лежал в больнице в урологическом отделении, он слепой и глуховат. Привезла его скорая на каталке, он не ходит. В этом отделении относятся к больным ужасно, тараканы бегают везде, и в тарелках и в кружках, антисанитария. Обход ровно одну минуту на палату. За что им добавлять зарплату если они эту не отрабатывают? !

Оля
15 июля 2021 в 12:13

Лікувалась в пульмо, Чудовий лікар Панчук Олександр Васильович, майстер своєї справи. Хороший персонал. Харчування хотілось би краще.

користувач
24 июня 2021 в 5:06

Приїхали на швидкій допомозі з мамою в лікарню. Симптоми були схожі на Інсульт. Сказали що це від стресу йдіть до дому зробили один укол заспокійливе. Через 2 тиж зробили додаткові обстеження, призначив інший лікар. Виявилось що крововилив у мозок Інсульт був. А нас відправили додому. Ось такі лікарі у нас в міській лікарні. На приймальному чекали більше години але толку всеодно з лікарів не було

Олексій
23 апреля 2021 в 20:55

Найгірша лікарня людина після дтп була а вони сидять граються в телефоні і перекидуються один на одного

Тетяна
29 января 2021 в 21:43

Найгірша лікарня яка є в місті.
Відношення до людей настільки халатне, хамство лікарів. Особливо гінекології. Жахливо.

Insidious
06 октября 2020 в 16:11

Если у тебя нет денег, то ничего не будут делать. Как только кладешь в карман денюжку, сразу все начинают шевелиться. Не буду писать фамилии. Но это просто жесть. Особенно когда попадаете после травмпункта.

Denys
01 сентября 2020 в 12:19

Антісанітарія, а у відділені реанімації зовсім повна безвідповідальність️ хворі які підключені до апарату то ще пів біди, а які просто лежать без свідомості то їм на "око" температуру, тиск пульс пишуть. ️ Врачі зовсім ходять як міністри. Можуть кричати на медсестер. При любій можливості обходьте цю лікарню стороною.

Валентина
07 апреля 2020 в 14:18

Так трапилося, що 14січня 2020р нашому внукові Матвію робили операцію. Робив операцію Погребняк Ігор Олександрович. Щиро дякуємо Вам, Ігоре Олександровичу за ваші золоті руки, за Ваш професіоналізм, за вашу витримку (я вам поставила сотню питань і ви на всі дали відповідь) Відділення в хорошому санітарному стані, де панує хороше відношення до хворих діточок, де весь медперсонал розуміє, що тут лежать не з добром, а з бідою, що не скажеш про педіатричне відділення патології новонароджених. Там працюють без сердечні, капризні, пихаті люди (не можу назвати їх мед працівниками) на чолі з завідуючою Савчук Раїса Іллівна. Відділення- ЖАХ! Відношення не людське! Ось так може бути, під одним дахом працюють ПРОФЕСІОНАЛИ з великим добрим серцем, такі як Ігор Олександрович зі своїм колективом і пихаті люди. Ще раз велике дякую колективу планової хірургії Хмельницької міської лікарні! Нехай береже Вас Бог!

Колумб
01 апреля 2020 в 6:17

С сегодняшним здоровьем у людей, без больницы никак.
Но к сожалению в этой, все меньше настоящих докторов, специалистов знающих свое дело.
Да и отношение к людям желает лучшего.
Во всем корысть и равнодушие. Диагнозы ставят, чтоб было от чего лечить. Лечат тем с чего имеют процент.
Печально, но факт.

P. S. Советую при необходимости обращаться в Винницу. Может с моралью там тоже как обычно. Но хотяб уровень знаний на порядок выше, все таки мединститут в городе. И не очень далеко.

Андрей
26 марта 2020 в 22:12

Невідкладна допомога виявилась відкладною щей дуже, якби це смішно не звучало. Боліла рука (потрібно було екстренно звернутись в лікарню) захожу в кабінет сидить 5 лікарів і немає пацієнтів кажу свою проблему вони кажуть зачекай в коридорі! Відношення як до тварин! Будеш істикати кров'ю під кабінетом і тобі скажуть почекай! Ось такі "люди" працюють в даній лікарні!

Sweetlana
19 февраля 2020 в 18:50

Дякую мед персоналу 1неврологічного відділення за чуйність і професіоналізм. Особливо Рожанському Дмитру Владиславовичу. Лікар від Бога. Людмилі Володимирівні, Аллі Сергіїївні. Бачила як рятував бабусю Остап Вікторович Медсестрам Людмилі Василівні, Людмилі Іванівні, іншим. Санітарочкам, на жаль не запамятала всіх імен. Мамочку не врятували, але зробили все що могли. Здоров'я і наснаги всім Вам в дуже важкому труді. Дякую за підтримку і людяність

Grinia
12 февраля 2020 в 13:15

В приймальному відділення травматології бардак. В людини накладений жгут на руці а її заставляють сидіти в черзі. А огляд лікарів починається з незрозумілих питань а потім аж огляд. Ставлю оцінку 2 тільки за те хоть після всього того допомогли.

Добавить отзыв