UAOTZYV.COM

Міламед отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 13
Телефон +380 (67) 394-61-08
Часы работы
понедельник07:30-19:00
вторник07:30-19:00
среда07:30-19:00
четверг07:30-19:00
пятница07:30-19:00
суббота08:00-15:00
Сайт milamed.com.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 3 37 отзывов
Ближайшие филиалы компании
МілаМед — Шепетівка, квартира 1, вулиця Островського, 68В
Похожие компании в категории
МЕДИЛОР — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63
Медичний Центр Оксфорд Медікал Хмельницький — Хмельницький, вулиця Подільська, 93/1
ПРИЗМА ОН, МЕД. ЦЕНТР — Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 1/2

Медицинский центр Міламед отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
17 марта 2024 в 1:44

Доброго дня, хочу поділитися відгуком про клініку МІЛАМЕД, хочу перш за все сказати велике дякую лікарю УЗД Кучеренко Аркадій Віталійовичу, за те що так приємно з усмішкою прийняв на прийом, дуже гарно все розказав, хочу побажати всім лікарям, саме головне здоров'я, і процвітання клініці МІЛАМЕД.

Виктория
08 января 2024 в 11:54

Дякую лікарні та персоналу за чудовий сервіс, турботу, піклування та бережність. Особлива подяка чуйним, добрим лікарям-професіоналам Оксані Ігорівні, Тетяні Вікторівні та найпозитивнішому у світі анестезіологу Ігору Степановичу!
Лікарня супер! Все на вищому рівні!

Наталія
31 декабря 2023 в 1:18

Оперувалась нещодавно у лікаря Балицького. То хочу сказати, що ця операція найкраща в моєму житті, я не відчула болі взагалі. Я в шоці, що таке буває. Догляд після операції теж просто супер, допомагали одужати, мінімізуючи біль. Хоча операція складна і недешева, воно того варте. Дуже рекомендую.
Ще дуже сподобався кардіолог, точно добре знає свою справу. Взагалі весь персонал дуже привітний, адміністрація, медсестри та всі там. Воно того варте, я їхала з іншого міста заради кваліфікованого лікаря.
Безмежне дякую.

Валентина
18 ноября 2023 в 3:43

Велика подяка колективу Міламед за надані професійні медичні послуги.
Завдяки чудовому сервісу та умовам перебування лікування пройшло бездоганно!
Рекомендую.

Аліна
26 октября 2023 в 17:19

Дуже хороший медичний центр, гарне обслуговування, привітний персонал та приємні ціни
Неодноразово зверталась до дерматолога Шинкарук Т. К. Чудовий спеціаліст з індивідуальним підходом, всім рекомендую!

Анджела
26 октября 2023 в 11:32

Була на консультації в лора Благодир Н. А. Дуже хороший та уважний спеціаліст
Дякую Міламед

Михаил
22 октября 2023 в 0:35

Приємно вражений сервісом та професійними навичками лікарів Міламеду. Неодноразово звертався до кардіолога. Рекомендую!

Юля
19 октября 2023 в 9:04

Чуйний персонал та кваліфіковані лікарі. Робила УЗД внутрішніх органів, лікар пояснила всі моменти ще під час процедури. Рекомендую звертатись)

Ирина
12 октября 2023 в 21:24

Більше 15 років користуюсь послугами медичного центру, завжди уважне та професійне ставлення лікарів та всього персоналу центру. 100% рекомендую всім.

Руслан
29 июля 2023 в 16:53

Здавав аналізи та проходив УЗД. Все швидко та якісно. Привітний персонал, кваліфіковані фахівці.

Саша
20 июля 2023 в 0:05

Дуже вдячний команді спеціалістів, завдяки ендекринологу Лободі Наталії я зміг призупинити розвиток НЯК. Рекомендую цю клініку!

Владислав
19 июля 2023 в 14:15

Шукав сімейного лікаря, знайомі порадили цю клінику! Лікарем задоволений, висококваліфіковані спеціалісти

Саша
02 июля 2023 в 23:24

Була на консультації 28.06 в лікаря Мукомели Людмили як і про клініку так і про лікаря враження жахливі, відчуття ніби я прийшла не в приватну клініку, а в державний медичний заклад де жива черга, а не запис на конкретні години. Зайшовши в клініку враження одразу ж були негативні: на рецепції внизу я привіталась до дівчини яка розмовляла по телефону вона відповіла і на цьому ВСЕ, стою очікую закінчення розмови, думаю можливо з клієнтами спілкується але виявилось що ні, слухавку дівчина і не думала відкласти поки я не запитала куди мені пройти.
Прийшла завчасно за 15хв до консультації, клієнт вийшов, минає 10хв як я б вже мала бути в кабінеті, а в лікаря валає музика яку чути аж на коридор, проходить 15 хв в кабінет заходять двоє людей одна працівниця клініки і ймовірно знайомий сидять розмовляють, побачила дівчину яка проводить до кабінетів, питаю чи лікар знає що я очікую, відповідь «так знає, я зараз їй ще подзвоню», проходить 20 хв підійшла на рецепцію з обуреннями, нарешті вже дівчата зайшли до лікаря в кабінет і сказати, що вже б пора мене прийняти, виходить лікар і питає може б я ще почекала бо тут в неї колеги сидять, на що я їй відповіла, що ні адже я поспішаю. І о ЧУДО мене нарешті запросили в кабінет, зайшовши показую одразу лікарю аналізи де є порушення норми, лікар дивиться на зовсім інші каже з чого ви це взяли у вас норма, тикаю їй пальцем показуючи де цей аналіз і вона «ну трошки є підвищений рівень», сидимо і іграєм в мовчанку…. На консультації прийшлось витягати з лікаря інформацію, яку вона не заохочено видавала по пару слів, також лікар ще гуглила з чим це може бути зв‘язано.
Дякую, клініці Міламед за отриманий НЕГАТИВ, витрачені гроші на вітер, якщо я захочу дізнатись симптоми сама без лікаря я теж знаю про гугл, вичерпну інформацію я так і не отримала, до цього лікаря бажання звертатись НЕМАЄ

Наталія
13 мая 2022 в 14:00

Сьогодні була на прийомі гінеколога Герич О. Х. Прийомом не задоволена. Лікар халатно відноситься до своєї роботи (сказала, що груди болять довгий час, але це не був привід для огляду). Причому, в понеділок я була на огляді, взяли мазки і дали направлення на УЗД. Лікування, відповідно, мені ніякого не призначили, так як не було результатів обстеження. За консультацію я заплатила 400 грн + всі аналізи. В п"ятницю я прийшла з результатами обстеження і за призначення лікування я заплатила 300 гривень. В "Міламед" двійні тарифи. Я розумію, якби я вже пролікувалася і прийшла після того на огляд до лікаря, я мала би відповідно і проплатити огляд. Чому так?

Олена!
12 мая 2022 в 20:10

Шарашкіна контора! Не рекомендую! Лікарі не сучасні, пенсійного віку! Керівництво не на свому місці! Велика кількість персоналу без медичної освіти!

Саша
12 января 2022 в 10:08

Прочитавши відгуки про заклад, дуже налякалась, очікувала найжахливішого. Але! І консультація у гінеколога, і здача аналізів, і просто сам прийом та зала очікування все пройшло якнайкраще! Усі привітні, чемні, відповідають на питання без проблем та допомагають. В приміщенні пробула максимум хвилин 20, за цей час встигли і проконсультуватись з лікарем і взяти аналізи. Я дійсно не розумію, звідки люди пишуть про погане відношення. Певно ви давно не були в державних закладах

Наталья
29 декабря 2021 в 18:54

Була записана на вакцинацію у цю клініку через страхову компанію, спочатку наче все починалось непогано, ввічлива розмова, а далі…. Зайшла в клініку і чую «чого прийшла? », пояснила і як результат попросили зачекати. Враховуючи той факт, що все було домовлено заздалегідь - маніпуляцію отримала з запізненням маже в 40хв, а все чого - персонал ходить однин за одним створюючи вид наче працюють, огляд терапевта перед вакцинацією - жах (жодної поваги до пацієнта. Не гігієнічно лізти у рот без миття рук, попередньо якими клацався телефон. Люди у нас пандемія на вулиці!) Окрім того, на запис прийшов чоловік у якого міг бути ковід, адже записувався на ПРЛ- тест і він був без маски.

Al Lo
16 декабря 2021 в 7:57

Анализи фамилию неправильно написали, доктор гастроентеролог думае тильки про гроши, УЗИ 2минути вже вси органи провирили, це просто ужас, в жодний клиници ще такого не бачила.

Владимир
17 ноября 2021 в 19:06

Нуль зірок, тупо бізнес і викачка грошей. При записі говорять 400грн як виходиш від лікаря +300 грн - бо назначили лікування ж. Ітого розраховуєш на 400 по факту 700 виходить. Як на мене це обман. Ні ногою туди.

Леся
09 октября 2021 в 9:33

Спеціалісти по телефону привітні (спілкувалась з двома дівчатами в одним хлопцем), чітко і операційно вирішили мій запит.
А ось лікар Уролог - хам. Ми заплатили 400грн, отримали відповідь йдіт до свого сімейного лікаря, нехай він дасть вам направлення до державного уролога і вже що він скаже.
Але саме головне це хамське відношення та приниження.
Зверніть увагу!

Добавить отзыв