UAOTZYV.COM

МЕДИЛОР отзывы

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Телефон +380 (96) 082-67-52
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт medilor.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Магазин слуховых аппаратов, Медицинский центр
Оценка 3.5 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
МЕДІЛОР — Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 18, 1-Б
Похожие компании в категории
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР — Хмельницький, вулиця Житецького, 22
Клініка здоров'я — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63
Діагностикум, мед. Центр — Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 112

Медицинская клиника МЕДИЛОР отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Миша
26 июня 2023 в 7:11

Я надзвичайно задоволений відвідуванням магазину слухових апаратів у Хмельницькому. Тут знайдете широкий асортимент високоякісних слухових апаратів, що задовольнять будь-які потреби. Співробітники - справжні професіонали, з великим досвідом у підборі слухових апаратів. Вони допоможуть вам знайти оптимальний варіант, враховуючи ваші індивідуальні потреби. Рекомендую цей магазин слухових апаратів у Хмельницькому всім, хто шукає якісну допомогу із покращення слуху!

Женя
07 июня 2023 в 12:45

Я маю велике задоволення поділитись своїм враженням про бізнес у місті Хмельницький, що спеціалізується на продажу слухових апаратів. Цей заклад вразив мене своїм великим вибором апаратів і безсумнівно є найкращим місцем для всіх, хто шукає високоякісні слухові рішення.
Окрім широкого вибору, я був вражений професіоналізмом та кваліфікацією персоналу. Колектив цього бізнесу складають фахівці, які мають глибокі знання про слухові апарати та розуміють унікальні потреби кожного клієнта. Вони вміло допомагають в підборі апаратів, проводять професійні тестування та консультації, щоб гарантувати найкращі результати для своїх клієнтів.

РомаДе
04 ноября 2018 в 14:10

Додзвонитись зранку дуже важко. Дуже мале приміщення. Очікувати комфортно десь 4-5 особам, а якщо всі 4 з дітьми то це вже проблема.
Організація запису і прийому дзвінків майже відсутня (інколи можна додзвонитись)
До роботи лікарів зауважень немає.

Женя
30 октября 2018 в 5:18

По телефону ніколи не дозвонишься - не беруть трубку

Леся
28 октября 2018 в 20:13

Лікар Леймич Микола дуже уважний і компетентний. Рекомендую.

сергій
21 октября 2018 в 9:21

У малыша на протяжении нескольких дней была повышенная температура и заложенный нос. По рекомендации знакомых решили попасть на приём к врачу. С утра, на протяжении 40 минут пробовал дозвониться и записаться на приём, но безрезультатно. Собрались с сыном и поехали к ним. По приезду, администратор сообщила, что у них записи на неделю вперёд. На мой вопрос почему я не смог к ним дозвониться, она ответила что у них очень много звонков, хотя все время, когда я звонил, гудки шли, но никто не отвечал. В конечном итоге, мы с сыном развернулись и уехали. К работе врачей у меня нет никаких претензий, так как не попал к ним. А вот к работе по записи пациентов нужно отнестись с большей ответственностью! Если очень много звонков и один человек не справляется, тогда, на мой взгляд, надо брать ещё человека. Это моё чисто субъективное мнение.

Добавить отзыв