UAOTZYV.COM

Медичний Центр Оксфорд Медікал Хмельницький

Адрес Хмельницький, вулиця Подільська, 93/1
Телефон +380 (382) 70-20-30
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье08:00-17:00
Сайт khmelnitsky.oxford-med.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Хирург, Уролог
Оценка 3.6 53 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Оксфорд Медікал Озерна — Хмельницький, вул. Січових стрільців, 2/2
Похожие компании в категории
Медичний центр Намисто — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/4
Медичний центр Карітас-Хмельницький — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 10, 3-Б
МЕДИЛОР — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63

Медичний Центр Оксфорд Медікал Хмельницький отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
21 июля 2023 в 23:25

Записалась на огляд до ортопеда-хірурга в зв'язку з періодичними болями після травми стопи. Лікар був ввічливий, відкритий і гарно пояснив причини, чому і що там може боліти. Відправили на УЗД, де жіночка також дуже привітно зустріла і добре зробила свою роботу. Єдине що мене трохи вибісило ставлення дівчини на ресепшн. Після слів лікаря про УЗД, я пішла до них, де мене досить грубо запитали, чого я не знаю яке саме УЗД, бо я ж маю знати все, а те що лікар просто сказав, і що я уявлення не маю, ще не означає що хтось має право так безтактно відповідати, з урахуванням на їх величезні ціни, вважаю, що дівчина могла б не проявляти свій характер, бо прийом в 450 грн. І ще два приходи це не безкоштовно як і інших державних закладах. Оцінка від моєї мами) Лікарю +. Рецепції жирний -.
Чекаємо на одужання)

Софья
02 июля 2023 в 12:45

Дуже сподобалась лікар-стоматолог Дружиніна Анастасі Сергіївна та асистентка Юлія. Дуже веселі, позитивні. Уперше такі чудові враження після стоматології

Ася
12 апреля 2022 в 19:10

Всем рекомендую данную клинику, прекрасные врачи, посещала разные отделения, находят индивидуальный подход к каждому, помогли решить все различные вопросы.

Женя
05 апреля 2022 в 13:33

Дуже подобається сервіс в медичному центрі "Оксфорд Медікал" за адресою вул. Січових стрільців 2/2 (Озерна). Дуже привітний персонал, який якісно виконує свою роботу.

Женя
29 марта 2022 в 12:41

Результати мала отримати через 2 дні, пройшов тиждень! Ніхто нічого не повідомляє! Потрібно постійно телефонувати щоб хоч щось дізнатися!

Ульяна
26 марта 2022 в 11:27

Хороша клініка, привітний та кваліфікований персонал, швидко та професійно надали допомогу. Рекомендую

Кристина
04 марта 2022 в 14:27

Дуже сподобалось обслуговування) дівчата на рецепції дуже привітні. Буду і надалі відвідувати вашу клініку.

Микола
22 января 2022 в 17:07

Більше чую негативних відгуків. Хочу порадити, перейменувати практику, тому що, ми живемо в Україні.

Настя
20 декабря 2021 в 2:03

Шкода одну зірку, але залишу як мотивацію до неї рости:)

*Озерна, Агора
Відкрили двері і 3 дами ніби оцінювали чи варті ми їхнього «доброго дня», коли привітались перші, хтось вимусив з себе відповісти)

*Прийшла я взагалі тому, що побувавши у свого гінеколога, мене направили у сінево здати аналіз (вони, виявилось не приймають неповнолітніх) і тому було зручно звернутись у оксфорд.

Отже, повідомляю дамам своє бажання здати аналіз (який у них на сайті вказаний окремо з ціною 450+ грн), але вони відповідають, що я не можу ОКРЕМО здати, мені потрібно включно пройти:
1. Консультацію у лікарня,
2. Кольпоскопію,
3. Та потім здати аналіз)

При моєму запитанні: «чому я не можу просто здати аналіз? У мене є свій гінеколог і я просто маю від нього направлення»
Відповіли, що че «часна клініка, тут такі умови»

Вбережу себе від практики, про яку майже усі тут негативно відкликаються ️

Женя
05 декабря 2021 в 4:23

Сегодня была в чрезвычайно крутой клинике, но впрочем по неклассным причинам. Но сейчас большем о медицинском учреждении. Я была поражена медицинским персоналом, все очень вежливы и приветливы. Обслуживание быстрое, буквально через полчаса я уже вышла из клиники. Диагноз моей болезни поставили четко и без сомнений. Приятно понимать, что ты не одна и тебе могут помочь квалифицированные работники.

Вікторія
04 декабря 2021 в 11:18

Зіпсували нерви та настрій. Коли запитала лікаря "що буде якщо не зробити процедуру? ", то мені лікарка сказала "життя покаже".
спочатку сказали, що не потрібно колоти укол, а потім практично змушували зробити його вже тримаючи укол в руках

користувач
29 октября 2021 в 18:07

Записалася до лікаря на певний час в ітозі вийшло що на мій час записана інша людина чому безлад? Свій час вони оцінюють дорого а мій ні. Пошукаю іншого спеціаліста.

Женя
16 сентября 2021 в 18:28

Чудова клініка!
Привітний кваліфікований персонал, швидке облуговування пацієнтів, чуйні та турботливі мед працівники доводилось звертатись неодноразово-завжди залишаюсь задоволеною! Справжні професіонали своєї справи! Будьте здорові)

користувач
27 августа 2021 в 20:15

Сегодня была на приеме на узд У врача Хитра И. С. Осталась очень довольна врач очень доступно всё объяснил. Очень внимательный персонал чистота и порядок рекомендую.

Наталія
21 августа 2021 в 13:17

Я дуже приємно вражена медичним центром, при вході адміністратори коли я зайшла піднялися, привіталися та розповіли усе докладно, як буде проводитися прийом лікаря, біля них на ресепшині стояв дезифектик та ручки у різних контейнерах (продезинфіковані та використанні), на прийом мене провели без запізнення.
Відвідувала у клініці лікаря окуліста. Уже декілька років лікуюся у різних спеціалістів і не відчувала ефекту від лікування, усі розповідали що потрібно робити лазерну корекцію, що більше окрім неї мені нічого не допоможе. Лише Івасюк Леся Володимирівна мені сказала, щоб я про операцію навіть не думала, призначила мені очні краплі та 10 днів укольчики, і уже на 3 день я відчула покращення, раніше не бачила навіть першої стрічки тепер при закінченні лікування бачу перших 5 і лікар зазначає, що це лише початок.
Тому можу із впевненістю сказати, що як і клініку так і лікаря рекомендую!
Окремо хочу подякувати лікарю Івасюк Л. В. - ви лікар із "золотими руками", дякую вам за ваш професіоналізм, ви повернули мені віру у те, що зір можна відновити і не потрібно зупинятися, а також не забувати про профілактику!

Саша
16 августа 2021 в 12:26

Хожу на прийом до лікаря вже не один раз все дуже подобається. Привітний персонал, пунктуальність, кваліфікованість лікаря, манера спілкування з пацієнтом, якість роботи, все стерильно, охайно.

Віктор
29 июля 2021 в 10:49

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! По перше тут працюють тіж самі українці що і в міські і в обласнії лікарнях і оксфорд вони не закіньчували по друге на рецепшені просив записати до уролога пояснював що мене турбує відповідь приголомшила я взагалі не медик та ідіть до терапевта. Якщо тупа то не розказуй куда ходити. В маніпуляційні вікна немає і світло не включають мабуть економлять. Терапевт направив на аналізи і на консультацію до уролога, а зразу можна до уролога? Всім потрібно заробляти По третє аналізи дорощі ніж в іних місцях після забору крові з вєни утворився великий синець. І останнє аналізи мали зробити за дв дні хоча в іньших міцях ці ж самі аналізи робять за один день прошло три дні і ніхто не дзвонить. НАВІЩО ПЛАТИТИ БІЛЬШИ!

Саша
16 июля 2021 в 21:32

Викачка грошей, ще й не надають ніяких гарантій
Не хочу робити нікому рекламу, просто звертайтесь до інших спеціалістів!

Тиана
04 июля 2021 в 6:44

ОКСФОРД МЕДІКАЛ - клініка, яка дійсно належить до кращих. Робили прокол мочок вушка своїй донечці (3р). Інна Ігорівна Бохонок має індивідуальний підхід до кожного клієнта. Моя донька навіть не плакала, що є дуже важливо. Бо процедура не з приємних, а особливо для малих діток. Лікар від Бога, як кажуть. Дуже вдячні. Рекомендую %.

Саша
30 июня 2021 в 15:34

Была здесь впервые, персонал очень вежливый и приветливый. Когда сдавала кровь, то заботились о том, чтобы мне не стало плохо, за что очень благодарна. Не знаю, как пройдёт дальнейшее лечение моей проблемы, но пока всё нравится и посещение очень чистое, стерильное.

Добавить отзыв