UAOTZYV.COM

Медичний центр БоМед

Адрес Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11Е
Телефон +380 (98) 010-31-03
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-14:00
Сайт bomed.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Семейный врач, Акушер-гинеколог, Медицинская клиника
Оценка 3.6 20 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Намисто — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/4
Медичний центр Карітас-Хмельницький — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 10, 3-Б
МЕДИЛОР — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63

Медичний центр БоМед отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
10 февраля 2024 в 19:39

Дуже задоволений клінікою Бомед! Сервіс на вищому рівні. Адміністратори ввічливі, швидко відповідають у вайбері. Тут можна підписати декларацію з сімейним лікарем і проходити обстеження безкоштовно. Є компетентні лікарі, які дружать з доказовою медициною, а є зовсім некомпетентні, але не хочу називати імен, тим більше, що це близькі мені люди мали такий досвід. Хіба що директору в особисті розповім, якщо буде цікаво) Медсестри також привітні, гарно роблять свою справу!
Тут є ЛГБТ-френдлі лікарі! Ніякої ксенофобії тут не зустрів. Дякую, що ви є!

Катерина
03 февраля 2024 в 22:59

Була на консультації у Рижак Анни. Такого турботливого та уважного лікаря-гінеколога я не зустрічала Має гарний підхід до клієнта та дуже легка атмосфера. Залишилася задоволеною! Тепер тільки до Анни Владиславівни

Майя
13 ноября 2023 в 16:42

Гінеколог Рижак А. В. - професіонал своєї справи, дуже хороша лікар та людина. Все детально пояснила та призначила необхідні аналізи та лікування. Ввічлива, приємна, уважна. Хто в пошуку лікаря-гінеколога щиро рекомендую Анну Владиславівну

Дарина
03 ноября 2023 в 13:49

Лікар гінеколог Рижук. А неймовірна!
Бере аналізи лише ті, які потрібно. Не потрібно витрачати лишні кошти.
Дуже гарно розповідає про вашу проблему та може заспокоїти.
Розвіює ваші занепокоєння, та назначає хороше лікування.
Дякую, що так швидко попала на прийом. Раджу

София
04 сентября 2023 в 0:51

Гінеколог у цій клініці поставила неправильний діагноз, прописала антибіотик, хоча вже ТЕРМІНОВО потрібно було оперувати, за неправильним діагнозом планувала робити зовсім не ту операцію. У неї дуже багато клієнтів, і мені їх шкода. У жодному разі не піду туди ще раз, іти в бомед – найгірше рішення. Дівчата на рецепшні теж бажають кращого.

Євген
29 марта 2022 в 10:55

Враження досить дивні. Зверталися з метою УЗД обстеження легень. В заключенні пацієнту чоловіку написали що він жінка. Добре що хоч до гінеколога не направили.

Константин
15 ноября 2021 в 21:25

До закладу є одне зауваження. Працюють без перерв але чекав 30хв щоб хтось прийшов. Неповага до клієнта в тому що перед носом закрили двері і зачинилися, каже чекайте.

Artoa
05 октября 2021 в 17:00

Записався на прийом і ще 30+ хвилин очікував на лікаря. Маєте бажання сидіти на коридорі, краще йдіть в міську лікарню

Женя
04 сентября 2021 в 13:40

Хочу поділитись враженнями від здачі аналізів: в кого також проблематично з часом – то тут дуже зручно. Прийшла, за один раз здала всі аналізи, вже ввечері отримала результати на пошту! І не потрібно лишній раз їздити. Ввічливе та адекватне ставлення, що для мене дуже важливо (тому що це одна з причин, чому я не відвідую звичайні поліклініки). Дякую медсетричці Щербатюк Олені, яка набрала аналізи швидко і професійно!

Maryana
16 июля 2021 в 21:46

Сервіс на жахливому рівні. Як для приватної клініки хочеться кращого.
Не рекомендую проходити огляд у гінеколога, за прийом 300грн + мазки різні приблизно 50грн кожний. Результати аналізів вам просто так не розшифрують. Для того щоб зустрітись з лікарем треба заплатити ще 250грн. Що дуже обурює.
Чомусь не бачачи результатів назначають лікування, а коли вже є результати, то плати гроші щоб роз’яснили що до чого
Є проблема та немає кінцевого вирішення з лікарем.

Саша
15 июля 2021 в 3:24

Заранее записалась на приём, приехала за 10 минут до назначенного времени, и мне сказали:
- извините, у нас сместилось время, надо будет подождать ещё 20 минут.
- на вопрос почему не предупредили, ничего не ответили.
Сев на стул под кабинетном, услышала как женщина ругается, она уже 45 минут ждёт свой приём по записи на время! Просто перед ней пришли девочки и заняли очередь! А девочки в свою очередь сказали «мы позвонили, спросили или можно прийти и нам сказали приходите, вот мы и тут»
Т. Е. Люди звонят, им говорят приходить, а тем кто уже записан говорят подождать
Люди! Для чего тогда запись? Если вы записываете, и те кто записан уже точно прийдет, то ещё можно пару человек впихнуть? А те у кого запись, никуда не денутся? И подождут? !? !
К специалисту претензий нет, все отлично

Лилия
05 июля 2021 в 23:50

Хороший сервіс.
Були у педіатра - відразу поставили правильний діагноз. Ввічливий та привітний персонал, висококваліфіковані лікарі.

Виктория
05 июля 2021 в 4:43

Не рекомендую, мне хотели напарить консультацию по телефону и взять за нее 350грнпотому что как сказал врач он ценит своё время, а я не смогла прийти на УЗИ так как заболела на ковид. А вы УЗИ по телефону можете напарить?

Олександра
13 февраля 2021 в 19:24

Вже не перший рік звертаємось в цю клініку, лікарі всі чудові, ввічлеві, кваліфіковані як і весь медперсонал! Все пояснюють, навіть розжовують, відношення прекрасне!

Даша
03 декабря 2020 в 8:07

Не знаю як лікарі, но коли приходиш 1 раз то 300грв другий раз, навіть коли лікування виписана лікарем зовсім не помогло то платиш як за повноцінний прийом ще 250грв, мова йде не за прийом повторний плановий а коли приходиш раніше бо лікування не помогло. Чому я повинна платити тому що лікування не дали результат?

Ирина
23 ноября 2020 в 12:16

Хочу подякувати медичному персоналу медичного центру "БоМед", тут працюють дійсно кваліфіковані фахівці. Окрема подяка лікарям Палагнюк Борису Леонідовичу та Онуфрійчук Юрію Петровичу, вони завжди знаходять вихід в непростих ситуаціях і приходять на допомогу незалежно від робочого часу, вихідного чи відпустки - завжди призначається відповідне правильне лікування всім членам моєї сім'ї.
В клініці працюють найкращі лікарі і медичні сестрички, вдячна за розуміння, добре відношення, велику допомогу і у випадку, коли дітям треба було взяти аналіз крові з вени, мамочки мене зрозуміють, наскільки це проблематично, дівчатам це завжди вдається зробити, і завжди з посмішкою і теплим відношенням. Такого відношення в клініці рідко можна знайти.
Я і моя сім'я бажаємо Вам процвітання Вашого медичного центру, успіхів у Вашій нелегкій праці.
Рекомендую всім друзям та знайомим.

svetok
23 ноября 2020 в 1:06

Медичним центром Бомед дуже задоволена! Ввічливий та привітний персонал. Професійні лікарі. Ціни пристойні. Лікарі поважно ставляться до кожного пацієнта. Користуюсь послугами «Бомед» з 2018 року. Рекомендую!

Светлана
26 октября 2020 в 1:53

Зверталася в БоМед. Дуже гарна і позитивна атмосфера. Вічливий і кваліфікований персонал. Усе показали і розказали, провели під сам кабінет. Лікар кардіолог Кононенка фахівець своєї справи. Рекомендую БоМед

Таня
29 января 2019 в 9:28

Мені дуже подобається все. Навіть на процедуру, яка коштує 60 грн ставляться уважно до дитини! Завжди підкажуть і проконсультують. Зібрали в себе найкращих лікарів.

Mykola
26 октября 2018 в 3:05

Мені дуже подобається цей Медичний центр БоМед. Гарне відношення до пацієнтів, вислухають, оглянуть, порадять, вилікують. Нове обладнання, чуйні лікарі. Сподобалось дієве обладнання для апаратної корекції зору. Моєму сину допомагає відновити зір. Особлива подяка Палагнюку Борису - головному лікарю клініки.

Добавить отзыв