UAOTZYV.COM

Малятко Плюс приватна поліклініка

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 66
Телефон +380 (67) 372-85-87
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-13:30
воскресенье08:00-13:30
Сайт www.malyatko-plus.com
Рубрики Медицинский центр, Детская поликлиника, Диагностический центр, Семейный врач, Гинеколог
Оценка 3.2 13 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Намисто — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/4
Медичний центр Карітас-Хмельницький — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 10, 3-Б
МЕДИЛОР — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63

Малятко Плюс приватна поліклініка отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Charity
12 декабря 2023 в 4:59

Зверталися до невропатолога дитячого- Хома Тая Олександрівна - дякуємо за поради і допомогу!

Валя
24 ноября 2023 в 11:54

До останнього не хотіла писати відгук, але можливо комусь мій відгук буде корисний. Дитина до двох рочків мала температуру і не могла збити, записалася в цю клініку на прийом. Лікар оглянув і направив на аналіз крові. Домовилися, що як аналіз прийде я його надішлю. Паралельно одразу виписали ліки. Я їх придбала, так як дитина горіла і я чесно кажучі вже буда готова на все. Аналізи прийшли. Лікар сказав, що це страшний мононуклеоз і температура може бути до троьох тижнів. Почала лікування і в мене виникли деякі питання і коли я знову звернулася до лікаря, правда вже на вайбер, бо може вихідний чи якість справи, то все, вже ніхто не допоміг. Все ж ясно, що без грошей ніхто нічого не робить, хоча я і не проти була оплатити консультацію онлайн. Але більше туди не звернуся точно.
Доречі пішли потім до іншого лікаря і виявилося, що то не мононуклеоз, а звичайний вірус. Ось так і лікують маленьких дітей. Супер сервіс. Звичайне викачування грошей. Єдине, чого так і не розуміють ці лікарі, що якщо ви допомогли, то до вас будуть вертатися.

Аліна
24 ноября 2023 в 6:34

Взагалі не рекомендую, гроші на вітер.
Прийшли з дитиною на прийом, виписали кучу антибіотиків, нагрубили.
Змушені були йди до іншої клініки.

Каріна
07 сентября 2023 в 13:44

Чудова клініка, персонал і лікарі! Була нещодавно на прийомі - сподобалось все. Адміністратори завжди перезвонюють якщо звільняється вільне місце до потрібного мені лікаря. А ще дуже сподобалось приходити сюди на УЗД. Кваліфікований лікар, новий апарат і дуже комфортний кабінет. Однозначно рекомендую.

Светлана
24 августа 2023 в 16:25

Не рекомендую цю клініку. Я подзвонила і записалася на видалення бородавки. Я на цьому наголошувала. Запитувала чи їх у вас видаляють. Прийшовши на прийом який тривав 2 хвилини. Лікар подивилася і сказала що це дійсно бородавка, її треба видаляти, але в нас нема азоту. З вас 450грн. Я і так знала що це бородавка бо була в державного дерматолога, але вони не видаляють. За що я заплатила гроші я не розумію. В реєстратурі мені пообіцяли що за тиждень у них буде азот і мені подзвонять. Я вже сама дзвонила 2 рази, але мені хамовито відповідають що нема. Пройшло півтора місяці. За що в цій «супер» клініці беруть гроші я не розумію.

Amanetta
10 августа 2023 в 14:44

Лікар-геніколог Ангеліна Островська найкраща! Дуже задоволена прийомом і вдячна за професійну консультацію

Женя
30 июля 2023 в 8:25

Були декілька разів у педіатра Валентини Василівна дуже залишились задоволені! Дитина перенесла коронавірус, було запалення легенів, ще і коньюктівіт і вона підняла дитину на ноги за декілька днів, була висока температура днів чотири і ми звернулись до неї. Вона назначила нам чотке лікування. Вела нас до повного одужання і була весь час на зв'язку! Дякую️Вона просто чарівниця всім рекомендую! Побільше би таких лікарів

Ірина
28 июля 2023 в 1:48

Абсолютно не рекомендую цю клініку! Сервісу - нуль! Додзвонитися неможливо! Не передзвонюють! Та ще й не пропонують ніяких альтернативних рішень.
Історія така - забронювали вакцину. Чекали майже місяць. Мали б перетелефонували, але в клініці вирішили, що можна просто написати в інстаграм на наступний день недозвонившись до них - написала також в інстаграм, з іншого номера перетелефонували. Оскільки захворіли всі ангіною забронювали НА ДОБУ оплату вакцини (орінтовно це була розмова вже після 12.00). АЛЕ приїхавши вранці наступного дня (приблизно о 8: 30) - нашої вакцини вже не було ні перетелефонували, ні уточнити - просто віддали і все комусь. Я про чекала її місяць! В інших клініках не замовляла! Розраховувала на цю «розрекламовану» клініку.
І що тепер робити не знаю! Бо коли ще наступна партія вакцини буде невідомо
Просто дуже поганий сервіс! Ніякого рішення мені не запропонували. Просто поклали слухавку
Можливо, і лікарі тут хороші, але не рекомендую!

Анна
07 июля 2023 в 21:24

Дуже задоволені обслуговуванням та компетенцією лабораторії! Дякуємо вам за ваш професіоналізм!

Вероніка
29 июня 2023 в 1:46

Не кваліфікований та не уважний персонал. Клініка пропонує свої послуги не безкоштовно. Я вважаю, що коли людина розраховується за медичні послуги - очікує відповідного обслуговування! Не рекомендую!

Олеся
18 июня 2023 в 2:15

На жаль, немаю змоги оцінити роботу лікарів, а ось роботу адміністратора можу оцінити дуже добре) Беручи до уваги шапку профілю в Instagram, записатись можна через дірект) так, ось, коли мені не підійшов один-єдиний запропонований час прийому, і коли я запитала, на коли можливий запис до бажаного лікаря в найближчих декілька тижнів, моє повідомлення прочитати і проігнорували)
Досі немає ніякої відповіді, хоча час на дописи та сторіс, як не дивно, є) шкода, що немає можливості прикріпити скріншот
Хамське та невідповідальне відношення до потенційних пацієнтів з боку адміністратора, дуже прикро, що через таких працівників не змогла потрапити до справді хороших лікарів

Редми
26 мая 2023 в 14:14

Були декілька разів у педіатра Валентини Василівна дуже залишились задоволені! Дитина перенесла коронавірус, було запалення легенів, ще і коньюктівіт і вона підняла дитину на ноги за декілька днів, була висока температура днів чотири і ми звернулись до неї. Вона назначила нам чотке лікування. Вела нас до повного одужання і була весь час на зв'язку! ДякуюВона просто чарівниця всім рекомендую! Побільше би таких лікарів

користувач
08 января 2022 в 22:03

Приватна поліклініка «Малятко плюс» тепер у новому приміщенні. Адреса - Камянецька 66. Окремий триповерховий будинок трохи вище офіса фірми «Вікна основа». На Вайсера, в Ультрамарині, де раніше вони розміщувалися, вже немає. Не витрачайте час, шукайте за новою адресою. Припаркувати машину зручніше ніж на Вайсера, де завжди немає місць (окрім парковки у Кварталі, на яку треба мати хоробрість заїхати).
На новому місці два в’їзди з вулиці Камянецької, перед та трохи вище будівлі Малятка у двори, де вдень, коли розїжджаються мешканці прилеглих будинків, завжди є вільні парко місця.
Для пацієнтів з дитячими візочками є окремий вхід та «парковка» у внутрішньому дворі для візочків. Дуже зручно.

В листопаді 2021 року в Малятко зявилася нова послуга - доставка пацієнтів, можна замовити їхню машину як після прийому, так і завчасно на певну дату та час для відвідування лікаря. Авто комфортне та містке, можна перевозити дитячий візок, є дитяче автокрісло. Вартість не дорожче ніж звичайне таксі.

Також поліклініка обслуговує пацієнтів на дому - забір аналізів, догляд медсестри та інші медичні послуги.

Добавить отзыв