UAOTZYV.COM

Львівські круасани отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 23
Телефон +380 (68) 965-06-45
Часы работы 08:30-21:00
Сайт lvivcroissants.com
Рубрики Кафе, Пекарня, Кофейня, Фастфуд, Ресторан
Оценка 3.1 39 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Lviv Croissants — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 13
Похожие компании в категории
Кофе от полицмейстера — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 8
Сіті блюз — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 17а
Madam Bushe — Кам'янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 35а
ОККО / Okko — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 2-В

Кафе Львівські круасани отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
user
28 сентября 2023 в 11:33

Смачні круасани, великий асортимент та дуже гарний вибір напоїв, обслуговуючий персонал на висоті, особливо касир

користувач
27 марта 2022 в 7:17

Дуже гарна кав'ярня, а круасан не дуже, він радше схожий на приплюснуту булку, складений аби-як, всередині тісто недокінця пропечене, а помідори було 3 грами від сили. Дуже шкода, раніше було смачно

Женя
21 марта 2022 в 9:45

Залишилась приємно вражена, дівчинка блондинка на касі була дуже привітна, порадила смачний круасан з мигдалевим кремом. Заклад порадував своєю чистотою та смачною кавою.

користувач
19 марта 2022 в 7:46

Круасани смачні, великий асортимент на будь який смак. Кава, чай, холодні напої, а також дивують смаком фірмові напої. В закладі затишно, гарний, сучасний інтер’єр. Обслуговування приємне і швидке, навіть в час пік:)
Рекомендую

користувач
12 марта 2022 в 5:15

Куштував Королівський круасан, це просто бомба! Ну дуже смачно і ситно, для однієї людини достатньо щоб наїстись. Привітний персонал, чудовий адміністратор! Рекомендую

користувач
06 марта 2022 в 19:46

Чудові круасани, чистий зал, гарне обслуговування, чудова офіціантка, однозначно закладу 5 зірок

Даша
19 февраля 2022 в 6:44

Чудовий заклад, дуже привітний персонал, особливо дівчинка Вікторія, яка виносила мені круасан. Дякую за чудове обслуговування

Mateusz
06 февраля 2022 в 8:02

Жахливе обслуговування. Чекали в черзі, щоб зробити замовлення 20 хвилин (за касою був обслуговуючий персонал, разом з адміністратором, але ніхто не реагував на наплив людей). По оплаті за своє замовлення банківською картою з’явилась проблема зі сторони закладу з терміналом (говорили, що їм оплата не пройшла). Ми показали підтвердження зі своєї банківської карти, що все гаразд і гроші зняло, але їм цього не було достатньо. Адміністратор закладу почала вимагати заплатити ще раз готівкою.
Нам не дали жодного підтвердження оплати (чеку), або того що оплата не пройшла. На жаль і так мусили заплатити ще раз і повірити на слово адміністратора, що гроші повернуться на банківську карту (на жаль, на протязі більшої половини дня цього не сталось).
Якщо коротко, в цьому закладі всю вину несе клієн, навіть якщо проблема з сервісом і персоналом має кав’ярня. Не рекомендую відвідувати цей заклад, жахливий настрій вам гарантований.

Саша
01 февраля 2022 в 5:34

Дівчинка на касі була дуже любязною, але коли принесли їжу, світ зідригнувся. Вийшла офіціантка з ельфійським ковпаком, але від ельфа в ній лише те, що всі орки колись були ельфами. З лицем, як у твого наукового керівника, коли ти йому приносиш свій диплом на правки, Вона принесла наші круасани і кинула їх на стіл. Моя баба в селі свиням більш поважніше помиї виливає, ніж оця екс-ельфійка поклала на стіл нам нашу їжу. Не озвучивши, що вона принесла, а нас було декілька чоловік, Вона поснувала назад на кухню. А ми як ті недолугі юродиві сиділи і колупали ті нещасні круасани, щоб розібрати де чіє замовлення. Чи потрібно казати, що враження від перебування в закладі зіпсовано геть? 0/10. Нікому не рекомендую і більш не прийду.

Инна
30 января 2022 в 14:17

Отвратительное обслуживание. Круасаны не хрустящие, полусырые, как обычная недоготовленная булка. Неприятное послевкусие после этого заведения. Не советую

Женя
16 декабря 2021 в 11:05

Любі, скажіть, що у Вас з витяжками? Чому у кафе і біля кафе так смердить?
Якість круасанів середня. Чисто. Персонал привітний. Прикольний зал з акваріумом.

Александра
26 ноября 2021 в 17:51

Приехали погостить в Каменец на свою голову. Утром в городе ничего не работает, спасли круассаны. Они же спасли и днём, и вечером.
Спасибо, что не выгоняли до последнего.

Влад
25 ноября 2021 в 7:28

Круассаны вкусные, начинки много.
Не понравилось что у круассана свинина с грибами много горчицы- хотя в Киеве ее нет. Так же очень долго приходится ждать.

DmeeTreek
08 октября 2021 в 9:47

Заказали два большие латте и два круасана. Все вкусно.
На просьбу к официанту налить два стакана обычной воды получили отказ: "Мы воду не наливаем".
Люди добрые, даже воды обычной не нальют.

Анатолий
25 сентября 2021 в 5:18

Дуже смачні круасани, правда по Львівськи. В Франції вони зовсім інші, вони французькі. Правда ще в Італії є круасани з сосискою. Дуже сподобалось, дякую вам добрі люди.

Діана
19 сентября 2021 в 6:01

Найкращий заклад Кам'янець-Подільська. Ввічливий персонал, дуже смачні круасани. Приємна атмосфера

Женя
15 сентября 2021 в 0:39

Чудове місце, щоб відпочити з сім'єю та скуштувати смачні круасани та каву. Персонал привітливий) Раджу

Ann
12 апреля 2020 в 0:34

Удобно, много места, хорошая ценовая политика. Плохо, что нет управы на попрошаек, которые заходят с улицы

Олеся
26 марта 2020 в 17:22

Мені не подобається сама кухня. Соус поганий, бо він з майонезом і часником, і перебиває увесь смак. В солодкому круасані було дуже мало шоколаду

Ksusha
15 марта 2020 в 22:39

Не маю нічого поганого у сторону вашого закладу, АЛЕ КОЛИ ПРИЙШЛИ І ЗАМОВИЛИ лате не на ВИНОС, касир проігнорила цю інформацію і почала наливати у одноразові стаканчики, коли ж їй знову ми зауважили що ми тут, А не на винос, вона -промовчала. А коли повторили, касирша незадоволено і хамливо пробурмотіла, що вона зараз перелиє, Чого і не зробила

Добавить отзыв