UAOTZYV.COM

LUX Night & Karaoke Club

Адрес Хмельницький, Kaminetskaya, 21
Телефон +380 (67) 000-07-87
Часы работы 21:00-05:00
Сайт www.lybid-plaza.ua/pages/18
Рубрики Ночной клуб
Оценка 2.3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Фаберже — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 33
Club Sugar — Хмельницький, провулок Купріна, 3
САХАР Night Club — Хмельницький, провулок Купріна, 3

LUX Night & Karaoke Club отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
11 сентября 2023 в 3:32

Вітаю всіх! Дуже здивована щодо розрахунку по алкоголюЧеки вибиті на коктейлі 50% на одного ФОП Антуфʼєв Вадим …, інша частина 50% на ФОП Коза В. Т, як за послуги тобто, якщо ваш коктейль коштує 200 грн, то ви за коктейль платите 100 грн, та 100 грн за послугу бармену. Як вас схему «невідомого бухгалтера»? Чеки фіскальний не було надано взагалі, мабудь наша компанія виглядала дроба…йо…. Ми тому як вирішити зайти відпочити, очікуйте рахунок де 50% ви платите за невідомий сервіс і обслуговування

Аполлінарія
19 августа 2023 в 4:53

Добридень! Абсолютно непривітний персонал, що постійно хамить. Це-один з найбільш неприємних мінусів. Косі погляди адміністрації та постійні зауваження від прибиральниць, які виконують свою роботу на 5 балів із повних 12-ти. Із дівчатами зайшли до вбиральні, а працівниця сказала: «Так, дєвочки, ви тут мені не розводіть! Випісялися, викакалися, і вперед! » Їжею, здається, задоволені. Вона тут смачна. Сподіваюся, що коментар помітитимуть тут.

Эндман
14 августа 2021 в 7:02

АФЕРИСТЫ! В LUX! ХМЕЛЬНИЦКИЙ!
Полнейший капец, был раздельный счёт, попросили заплатить за себя, нам отказали, оплатить картой - нет!
Принесли счёт, мы оплатили за себя наличкой, счёт унесли, а потом спустя час говорят что оплатили не весь счёт…Переплачивать мы не собираемся! После этого неадекватная женщина то ли официант, то ли диджей начала матерится будто, да я тебя знаю, я тебя найду, тебе капец, (только в матерном контексте) после этого я также ответил что мне все равно, пусть проворачивает свои аферы с кем нибудь другим, позже я узнал что Алёна (dj aleka) занимается взломом мессенджера Telegram и других. Данная аферистка входит в доверие, обещает 50$ в день, а после этого старается нарыть в телеграмме жертв, компромат на них, а далее с помощью шантажа выбить с девушек деньги.

nazar
31 июля 2021 в 2:32

Такоє
Ми заказали шотів на 2к нас вигнали на вході зірвали браслети! Зказали допобаченя
Не рокомендую цей заклад намахують на гроші серед вечірки виганяють в нормальному стані! Ніколи більше не прийду сюда і не раджу нікому!

Никита
26 августа 2020 в 10:34

Гарний заклад. Кілька разів відвідував. Шкода що деколи контингент буває агресивно налаштований. Та заходи проходили без конфліктів

jhgig
30 ноября 2018 в 19:36

Чудове місце для відпочинку! Неодноразово відвідували його! Привітний персонал, цікавий інтер'єр!

Добавить отзыв