UAOTZYV.COM

Look Art / Vaserman hairhome

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 71
Телефон +380 (96) 820-62-57
Сайт www.instagram.com/vaserman_hairhome
Рубрики Салон красоты
Оценка 4.3 9 отзывов
Похожие компании в категории
Парк — Хмельницький, просп. Миру, 103/3
Піраміда — Хмельницький, вулиця Тернопільська, 30
Nail Studio Mirina / OneLove beauty bar — Хмельницький, вулиця Завадського, 5
Флоренция — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 57

Look Art / Vaserman hairhome отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
18 июля 2021 в 13:35

Найкращі майстри в Хмельницькому, в се на найвищому рівні завжди! Геннадій та Міла, вам величезне дякую за те, що створили місце, куди хочеться постійно повертатися, де тебе зустрічають з усмішкою, а проводжають з крутою зачіскою та наповненою вашою шаленою енергією. В Vaserman hair home, до клієнтів відносяться як до гостей чи друзів, що дуже приємно! Дякую Вам за Вас!

Света
06 июля 2021 в 0:26

Обслуживалась 2 раза за последнюю неделю-сначала стрижка, а потом соблазнилась на «счастье для волос»️очень приятная атмосфера, добрые люди и впечатляющий сервис.
Мастер Лиана, рекомендую

Айше
30 июня 2021 в 11:33

Салон VASERMAN hair home це дійсно дім перевтілень. Завжди ти відчуєш себе в теплій атмосфері у приємному колективі. Руки майстрів на великому рівні. Всі працюють з великим професіоналізмом. Бажаю процвітань і досягнень ще більших вершин!

Лора
23 июня 2021 в 18:50

Салон в стилі лакшері. Підстригти кінчики волосся в звичайного майстра 600 грн, в майстра вищої категорії - 800 грн. Розташування зручне, в центрі міста, атмосфера чудова. Обслуговування привітне. Поки чекаєте на красиве перевтілення, можна випити філіжаночку ароматної кави.

Даша
20 июня 2021 в 1:14

Чудовий салон, класні майстри, ви завжди будете задоволенні своїм волоссям.
любимо ваш салон️

D`Elfa
18 июня 2021 в 10:38

Це казкове місце!)
Неймовірну атмосферу затишку, спокою та довіри там створюють люди - професіонали своєї справи.
Обслуговування на вищому рівні.
Мені доводилося бувати клієнтом багатьох салонів, але цей вразив в саме серце. Майтер Міла, здійснила мою "дівчачу" мрію. Я повністю довірилася та попросила зробити з мене красуню, і вона підтримала цю ідею. Я з захватом просиділа 20 хвилин з заплющеними очима, та після сигналу, захоплено розплющила очі та вигукнула "ВАУ! ". Генадій, Ваш професіоналізм на 101 з 100. Ви створили ідеальну чолку, яка сподобалася навіть моєму чоловіку (а він категоричний в цьому питанні). А Ваші мильні бульбашки, справжнє шоу, яке не дає нудьгувати. Ну і нарешті, я не впізнала себе, і навіть не очікувала, що можу бути такою. Дякую, що побачили мне такою, що створили справжнє диво в моєму житті.
P. S. Я не люблю каву, але кава їхнього приготування, це справжня ніжність та витонченість смаку. Раджу скуштувати, і не відмовлятися, точно не пошкодуєте!)
Дякую, що ви такі класні та щодня робите світ прекраснішим)
Прикріплю фото "до" та "після", аби різниця була зрозумілою.

Olena
04 июня 2021 в 17:22

Страшно довольна результатом покраски в блонд и стрижкой. Мой Директ взорвали отзывами, как мне идёт. Ставлю 4, а не 5, потому что не хватило коммуникации в начале процедуры. Куда мы идём, как поступаем, как лучше будет в долгосрочной перспективе. Это случилось уже в процессе. Все поправимо. И неплохо было бы это делать в начале. При этом вижу, как ребята стараются, так что уверенна, сделают в этом прогресс

Наталия
17 июня 2020 в 8:04

Знаю Гену 100 лет. Всегда считала, что у него большое будущее, потому что это профессионал своего дела. Всё обустроено для уюта. Гена с Милой всегда очень приветливые. Люблю сюда приходить, даже просто зарядится этой дружелюбностью. Вкусный кофе! Очень чисто, придраться не к чему. Рекомендую!

Анна
20 октября 2018 в 11:47

Надзвичайно дорого працівники хами постригли за 1000грн каряво приходила розбиратися нічим не змогли допомогти. Більше ніколи не прийду і нікому не рекомендую

Добавить отзыв