UAOTZYV.COM

Летичівська центральна районна лікарня

Адрес Летичів, вул. Юрія Савіцького, Т2318, 36
Телефон +380 (3857) 9-17-63
Часы работы 00:00-24:00
Сайт letychiv.crl.org.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.6 10 отзывов
Похожие компании в категории
Хмельницька міська поліклініка №4 — Хмельницький, Молодіжна вулиця, 9/1
Хмельницька міська поліклініка №1 — Хмельницький, вулиця Подільська, 54
Хмельницкая городская детская больница — Хмельницький, вулиця Олега Ольжича, 1
НІКО, ПМП — Хмельницький, вулиця Пілотська, 1/31

Летичівська центральна районна лікарня отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
12 января 2022 в 3:03

Звернулись після того як перехворіли Ковідом. В пацієнта легка форма хвороби була, до сімейного лікаря не звертались! Після 14денної самоізоляції звернулись до сімейного лікаря щоб зробити рентген легень, щоб переконатись що з легенями все добре!
У всіх співмешканців які проживають з пацієнтом є довідки що дійсно перехворіли, а сімейний лікар Печонка Валентина Сергіївна (КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЬОГО ТЕРПЕВТА) зразу як тільки зайшли в кабінет, вигнала бо сказала що з Ковідом прийшли і боїться заразитись! Потім як пригрозив скаргою, трохи заспокоїлась але такої поведінки і хамства я ще не зустрічав!
Висновок ПРИЙШЛИ ЗДОРОВІ, ВИЙШЛИ ХВОРІ!
ЦЕ ЖАХ!

Саша
11 декабря 2021 в 13:49

Не хочу долго писать. Просто считаю нужным выразить благодарность тем людям, которые за мизерную зарплату и далеко не самое лучшее отношение пациентов спасают наши жизни. Дай вам Бог здоровье!

Женя
04 декабря 2021 в 21:08

Періодично лягаю «прокапатись». Все нормально, підхід професійний, гроші не просять, їжа лікарняна, але смачна, ремонт теж хороший. Дякую медичним працівникам!

Поворознюк
17 ноября 2021 в 11:39

Бабушку поклали в неврологію прокапатись після перенесеного інсульту. У мене нарікань нема. Зроблений гарний ремонт у відділенні і щодо ставлення персоналу все ок. Дуже добре харчування. Майже всі препарати дали безкоштовно у відділенні.

Ольга
07 ноября 2021 в 15:29

Просто вражає некомпетентність лікарів. Навіть з простим бронхітом потрібно їхати в обласну лікарню. Діагноз ставлять на "око". Можливо все таки краще скорочення аніж утримання некомпетентного персоналу за кошти платників податків.

Павел
21 октября 2021 в 4:25

В дитини вночі розболівся живіт, відразу подумали на апендицит. Викликали швидку, привезли в лікарню. Хірург (Кордонська Галина Ростиславівна) подивилася, прооперували. Персонал ввічливий, уважний до дитини, нам все сподобалось, смачно готують
Шовчик залишився маленький, акуратний. Не дуже люблю державні лікарні, але в цей раз все добре

Диана
29 июня 2021 в 1:57

Большинство работников откровенно моральные уроды.
Не понимаю, где они получали образование и как таких "врачей" можно допускать к работе.
Хамовитый, необразованный персонал, который работает на морг, а не для выздоровление пациентов.
Хочу пожать руку тем, кто вышел от туда живой.
Я бы и врагу не советовала связываться с данной "больницей", если ее можно так назвать.

Наталия
27 июня 2021 в 23:46

Найнижча оцінка. Говорю за пологове відділення. Ставлення до людей ніяке. Пробула на лікуванні 3 дні. Лише деякі люди відповідально відносяться до своєї роботи і виконують свої обов'язки. Коли виписувалась з лікарні, то нехотіли дати виписку (епікриз) сказали шо немають часу, або ввечері буде або аж на другий день. Мені таке непідходило бо я з району і їздити туди сюди змоги немає, також щоб зробити лікарняний, я сама була змушена бігати по лікарні по етажах шоб мені поставили печатки але за це вже я небуду бо розумію всетаки шо люди зайняті на роботі. Чекала три години. Але після дзвінка мого чоловіка в приймальню головного лікаря, після якого з нервами вилетіла особа з палати і сказала шо ми немаємо совісті. Виписку після дзвінка дали за 5ть хв.

Роман
11 июня 2021 в 1:50

Як не дасиш в карман то і неглянуть. А як дасиш то глянуть і скажуть що ми того оперувати небудем бо ми боємось. Пролежали місяць в лікарні нічого не помогло ЛЕДВЕ заьрали документи на обласну де зробили все за тиждень і виписали.

Ігор
24 октября 2018 в 12:18

Очень мало на самом деле хороших специалистов. Качество обслуживания желает быть лучше. Не всегда могут поставить правильный диагноз. Что тут скажешь. Это по всей стране такая медицина. Хорошие специалисты либо в областных центрах либо в частных клиниках. А все делают вид что всё хорошо.

Добавить отзыв