UAOTZYV.COM

La Famiglia отзывы

Адрес Нетішин, просп. Незалежності, 11
Телефон +380 (67) 338-24-42
Часы работы
понедельник11:00-23:00
вторник11:00-23:00
среда11:00-23:00
четверг11:00-23:00
пятница11:00-00:00
суббота11:00-00:00
воскресенье11:00-00:00
Сайт www.famigliapizza.com.ua
Рубрики Пиццерия
Оценка 3.5 26 отзывов
Похожие компании в категории
Белісімо / Беліссімо — Нетішин, просп. Незалежності, 18а
Дрова — Нетішин

Пиццерия La Famiglia на Незалежності отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
24 марта 2022 в 16:13

Наша дружня компанія в захваті від відпочинку тут!
Дуже вдячні за увагу, привітність!)
Будемо рекомендувати.
І знову повертатися в цей чудовий заклад!

Polly
22 февраля 2022 в 3:30

Гарний заклад, але:
1. Волося у піцці
2. Подача страв усіх відразу. (це погано коли і салат і суші і солодке)
3. Про каву взагалі забули а в рахунок включили.

Катерина
20 февраля 2022 в 3:40

Суші смачні, але мало риби та сиру, якщо рол називається Делюкс, очікувалось більше риби. Смачний глінтвейн, каву бажала трохи насиченішу, більше кави менше води. Атмосфера на п'ять зірок, обслуга також на п'ятірку. Сімейна ресторація, але немає куточку для дітей, лиш стільчики для годування.

Аня
03 февраля 2022 в 16:28

Я вперше у цьому закладі і надіюсь, що не в останнє. Адже смачні страви та душевна атмосфера залишають на серці невимовно приємні спогади!
Дякую Вам за гостинність!

Людмила
10 ноября 2021 в 15:22

Приємно вражені роботою персоналу, неодноразово приходили в заклад, смачна їжа, гарний інтер'єр
А сьогодні навіть при вході запитували про сертифікати про вакцинацію
Щиро вдячні за дотримання усіх норм
Рекомендуємо від усього серця

Антон
09 ноября 2021 в 6:17

Лучшая пицца в городе, всем только сюда!

p/s а вот персоналу ресторана нужно быть немного пошустрее

Nazar
11 сентября 2021 в 0:59

Поки що найвищий рівень обслуговування та кухні в місті Нетішин.

Єдине побажання, щоб інгредієнти до піцци можна було додавати самому. Значно поступається іншим закладам.

Юрий
10 сентября 2021 в 22:12

Гарний інтер'єр і смачні справи, але так довго я не чекав в жодному ресторані в жодній країні

TeeGeRoN
30 августа 2021 в 9:40

Хороший сімейний ресторан, затишна атмосфера, великий вибір страв та напоїв. Достатньо столиків та простору. Присутній критий літнік, тому посидіти на вулиці на свіжому повітрі навіть в дощ не є проблемою. Смачна й ситна піца, супи та пасти.

muur
01 декабря 2019 в 6:05

До ресторану трохи не дотягує, хіба що цінник). Не скажу, що не смачно, але є місця, де готують смачніше. Меню - це обличчя закладу, а воно вже трохи брудне й пошарпане. Брала карпаччо з телятини, так там основний інгредієнт (судячи з вмісту) - помідори, хоча ціна, як за справжнє карпаччо

Юрій
03 ноября 2019 в 15:32

Шикарне місце! Особливо, якщо до того нічого хорошого в Нетішині не було. Смачна кухня, файна. Обслуговування досить хороше, хто пише, що воно погане, напевно в своєму житті дивиться на все негативно і в сірому кольорі.

Олег
08 октября 2019 в 13:26

Інтер'єр закладу приємний, тепле освітлення, гарні малюнки на стінах. Неприємно здивував залитий сечею туалет, як для такого закладу було дивно таке бачити. Адміністраторка посадила нас біля барної стійки близько до входу, де на дверях висить дзвоник, який дуже довго грає, а через те, що людей багато, то дзвонить він постійно, відповідно давить на мізки:)
Офіціанти мають мало досвіду, бармен постійно нагадував їм обслужити клієнтів, не повторюють замовлення та на прохання підійти через декілька хвилин приходять через 30 секунд, що тільки нервує та не дає змоги обрати страву.
Ціни терпимі, подання страви гарне, замовили цезар і дві пасти. У цезарі найбільше сподобалась рукола (якої там і не має бути), м'ясо вийшло вареним та соус був схожий на звичайний майонез.
Паста фетучіне була відверто переварена, вийшли звичайні домашні макарони:), соус смачний, але печериць, на жаль, не було відчутно взагалі. Теж саме про болоньєзе, переварені та замість соусу звичайна томатна паста чумак.
Ставлю 3 зірки чисто тому що це найкраще, що ви знайдете в Нетішині.

Мария
30 июля 2019 в 19:00

Гарне місце – смачна кухня та досить гарне обслуговування! Ціни – вищі середнього. Були вперше взимку, то довго чекали офіціанта, щоб прийняв замовлення, але зараз з цим ситуація краща: останні два візити обслуговування збоку офіціантів було гарним, вчасним, що приємно! Трохи засмутило те, що ні одного, ні наступного разу так і не змогли скуштувати панна-коти – її не було в наявності. Замовляли штрудель яблучний та тірамісу – обидва десерти дуже смачні. Штрудель потрібно дуууже довго чекати (~30-40 хв), але якщо маєте час, то він того вартий, смачний. Піца теж смачна. В цілому, заклад приємний, і дуже радує те, що адміністрація покращує сервіс та виправляє попередні недоліки! Рекомендую!

Ирина
03 июня 2019 в 4:49

Чудове місце та атмосфера для сімейного вечора, або із друзями. Вдень теж приємно. Ціни відповідають місцю. Чисто, охайно, багато місця. Можна завітати із дітьми, є де залишити візочок.

Александр
16 мая 2019 в 4:26

В целом заведение очень приятное. Хороший и уютный интерьер, вкусная кухня, приятные официанты. Очень огорчило хамоватое отношение администратора - на просьбу принести терминал для расчета картой, получили ответ что это не принято у вас (хотя техническая возможность есть - терминал переносной), а когда подошел в барной стойке что бы рассчитаться, услышал обсуждение администратором данной просьбы в не очень хорошем ключе - это уровень придорожного кафе, но никак не ресторана.

Володимир
07 мая 2019 в 1:11

Персонал шуршить, кухня найкраща серед таких закладів в м. Нетішин, інтерєр на відмінно. Надіюсь так буде й надалі

Fox
27 апреля 2019 в 13:01

Аккуратный интерьер, неплохая кухня. Однако на этом позитив оканчивается. Тон сразу задает неулыбчивая девушка у входа. Остальной персонал тоже не умеет улыбаться. Нет ощущения, что тебе рады. В духе: заказывай, ешь, плати и уходи.
Далее, как и в почти любом заведении Нетешина, играет фоном безвкусная музыка, затрудняющая диалоги. Спасибо, что нет включеных телевизоров с музыкальными клипами, был бы полный набор.

Rainbow
23 апреля 2019 в 12:30

Дуже спокійне, приємне місце, файна обстановка. Дуже класний колектив, обслуговування. Рекомендую це місце для сімейного відпочинку, для відпочинку з друзями. Приємі ціни і взагалі тепле місце

Сергій
25 марта 2019 в 3:51

Гарне і затишне місце для відпочинку: сімейного, дружнього, родинного. Зручний формат і для ділових зустрічей. Рекомендую!

Ольга
13 марта 2019 в 9:57

Що стосується кухні, то справді смачно, паста приємно здивувала смаком, інтер' єр теж має право бути, в загальному цілком приємне та затишне місце. Але є дуже велике АЛЕ! І це обслуговування, і хіба це не перше зауваження. Адміністратора, чи ту дівчину, що стоїть на вході ще потрібно дуже сильно вчити, і наголошувати на тому, що гостям, в першу чергу, потрібно посміхатися! Вона справляє не дуже приємне враження, а це все таки обличчя ресторану. Офіціанти не всі якісно виконують свою роботу, та ще й сперечаються з клієнтами, хоча в моєму випадку саме клієнт був правий. Обслуговування це дуже важлива частина в такому бізнесі. Дуже раджу власникам прийняти до уваги всі зауваження, що стосуються обслуговування, адже за власним досвідом знаю, що інколи посмішка і вміння офіціанта спілкуватися з людьми може владнати навіть неприємну ситуацію. Заклад дійсно гарний, хочеться, щоб він таким і далі був, і розвивався в кращому напрямку!

Добавить отзыв