UAOTZYV.COM

Корчма Три ставки

Адрес Кам'янець-Подільський, Хмельницьке шосе, 1/17
Телефон +380 (67) 370-13-18
Часы работы 11:00-23:00
Сайт trystavky.com
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Кафе, Еда для детских праздников, Павильон для мероприятий
Оценка 4.5 43 отзыва
Похожие компании в категории
Княжий двір — Кам'янець-Подільський, вулиця Північна, 90А
Астарта — Кам'янець-Подільський, Хмельницьке шосе, 36
Вежа — Кам'янець-Подільський, Хмельницьке шосе
Sun Cafe / Сан кафе — Кам'янець-Подільський, -podil's'kyi, просп. Грушевського, 2Б

Корчма Три ставки отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іван
05 ноября 2021 в 14:30

Кухня супер, персонал супер!
Туалет кошмар, танцпол настільки слизький, що лиш спайдермен на ньому безпроблемно танцюватиме.

Наталія
01 ноября 2021 в 14:51

Місце класне. Велика територія з багатьма фотозонами, смачна кухня. Одночасно може розміститися 5-6 компаній. Але велика проблема зі звукоізоляцією. Сидячи на другому поверсі на дні народження, ми одночасно були на весіллі, яке святкували внизу.
А ще хазяям варто було б замінити столи на більш широкі або тарілки на менші, бо навіть при невеликій кількості страв вони стояли в три поверхи, що негарно і незручно.

Вікторія
31 октября 2021 в 7:09

Святкували в корчмі весілля на майже 100 чоловік. Все минуло дуже добре. Було смачно, вчасно, чисто та атмосферно. На території є де погуляти, пофотографуватися та потанцювати. Свято вдалося, щиро рекомендую.

Юлия
27 октября 2021 в 4:28

Дуже люблю цей заклад! По домашньому тепла атмосфера, смачна кухня та гарне обслуговування!

Ilona
24 октября 2021 в 8:28

Смачно, затишно, по-домашньому, чудове відношення персоналу. і чудо керівник, яка вклала душу в цей заклад!

Таня
20 октября 2021 в 17:25

Заклад працює до22.00, хоча на сайті вказана інша інформація, засмутило дуже, більше не захочеться відвідувати даний заклад

Саша
16 октября 2021 в 7:41

Чудовий заклад зі своєю ОСОБЛИВОЮ атмосферою, професійним персоналом та смачною кухнею на будь - який смак) ) ) )

Таня
15 октября 2021 в 21:01

Дуже рекомендую. Зупинялися сім'єю поїсти по дорозі з Карпат! Дуже смачно! А ваш борщ-це дуже смачно! І ДУЖЕ крута подача! Помірні ціни! Дякуємо.

Елена
12 октября 2021 в 20:48

Заказ принесли быстро мин через 7. Бульон как дома. Очень вкусно. Все чисто и быстро. Спасибо!

Борис
10 октября 2021 в 9:12

Завжди весело, дуже запальні музики, смачнаааааа кухня та надзвичайно позитивна атмосфера.

Бойко
29 сентября 2021 в 21:26

Святкували в даному закладі весільну вечірку. Але крім кухні, яка була смачна і музики, нічого Хорошо про даний заклад не можу сказати. Домовились з власнецею напередодні святкування, що привеземо воду і деякі ще продукти, ми приїхали, а заклад закритий, ми зателефонували до власниці, на що вона нам відповіла: " я не буду їхати ради 1 кг цукерок через все місто", хоча перед цим ми запитували коли їй буде зручно, щоб ми все довезли. Замовляли терасу вона була вся брудна, лавки були сиві від пелюки, павутиння, багато павуків, ми насилу допросились в офіціантів, щоб нам хоча б витерли лавки. Замовлення було на 14 людей, стіл був засервірований тільки на 12, ми хвилин 40 чекали поки нам донесуть прибори. А вишенькою на цьому всьому стало те, що коли нам офіціантка принесла розрахунок, там сума була вказана набагато більша, ніж та на яку ми зробили замовлення, коли прийшли питати, що це таке, вона нам сказла: " тут все що ви замовляли ", аж поки ми не показали їй чек, який нам видали спочатку і вона сказала: " ой да, я зробила опечатку " непогана така опечатка вийшла. Тому ми розстроїлись цим закладом, адже нам його рекомендували, як чуть не один з найкращих в місті. Тому я з такого досвіду більше ніяке святкування там замовляти не буду. Можливо комусь і подобається. Але з таким відношенням як було вчора до нас, ми залишились не задоволені.

Міра
26 сентября 2021 в 7:37

Чудове місце для проведення свят! Велика та простора територія, свіже повітря, майданчик для дітей, чудові локації для фотосесій! Тут завжди привітно та затишно!

Анна
22 сентября 2021 в 7:34

На рахунок кухні, значно зіпсувалися, холодні страви не смачні і малі, замовляли столик на 6 чоловік а принесли деякі страви на 4 (Обслуговування так собі.
Єдине що спасає заклад це музиканти!

Ника
21 сентября 2021 в 20:37

Чудове атмосферне місце. Приємний персонал. Смачна кухня. Якщо бажаєте смачно повечеряти в чудовому комфортному місці - Вам сюди в Три ставки

Еля
18 сентября 2021 в 23:25

Дуже красиве та атмосферне місце. Чудові тематичні фотозони. Усім рекомендую заклад.) Ми добре провели час. Лілія Станіславівна щира та приємна людина. Дякуємо Вам!

Vasile
12 сентября 2021 в 10:06

Святкували своє весілля у "Трьох ставках" і дуже задоволені. Персонал дружелюбний і вміло пристосовується до потреб замовника. Усі дотримувалися вимог карантину і були в масках, що ми дуже цінуємо.
Страви дуже смачні та гарно оформлені, подавалися вчасно. Приміщення та посуд були чисті.
Незважаючи на те, що у закладі відбувалося одночасно декілька подій, все було добре організовано.
Також нам сподобалась територія закладу, є різні фотозони та місця для відпочинку дітей.
Особливо хочемо подякувати власнику закладу, Лілії Станіславівні, за допомогу в організації нашої події, оригінальні ідеї та доступність у вирішенні різних питань. Приємна співпраця з Лілією Станіславівною, посприяла проведенню події на вищому рівні. Дуже дякуємо!
Василь та Лєна

Іванка
09 сентября 2021 в 10:31

Чудовий заклад для проведення вашого свята. Обожнюю тут працювати. Надзвичайно приємний та привітний персонал, який допоможе вам підібрати ідеальне меню та локацію
Так як у закладі є декілька залів та терас, що є дуже зручно

Ольга
08 сентября 2021 в 22:56

Місце де завжди затишно та комфорно. Куди завжди повертаєшся з величезним задоволенням, бо знаєш, що на тебе чекає щира посмішка Лілії Станіславівни, привітний персонал та страви на, будь який смак. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.

Уляна
03 декабря 2019 в 9:57

Хочу щиро подякувати закладу від себе особисто, батьків, діток і вихователів за теплий прийом на осінню фотосесію. Все було як завжди суперррр. Дітки просто в захваті! Дякуємо, що ви є!

Иван
01 декабря 2019 в 22:15

Было заказано под свадьбу, поэтому путешественников не обслуживали.

А так то очень красиво!

Добавить отзыв