UAOTZYV.COM

Колизей / Колізей

Адрес Хмельницький, вулиця Чкалова, 1-А
Телефон +380 (382) 71-53-35
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 3.6 60 отзывов
Ближайшие филиалы компании
готель Колізей — Хмельницький, вулиця Шевченка, 89
Похожие компании в категории
Лыбидь-Плаза — Хмельницький, вул. Кам'янецька, 21
Янісоль — Хмельницький, вулиця Свободи, 40a
Центральный — Хмельницький, вулиця Гагаріна, 5
Арена — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 20

Колизей / Колізей отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
29 декабря 2023 в 15:35

Дуже погані ліжка!
Матраси дуже пролежані!
В номері ХОЛОДНО, не прохладно, а холодно.

Але справедливості раді ціна відповідає якості.

Меблі старі та здебільшого які треба міняти.
Сніданок був. Але це так перекусить невеличкий.

Анастасия
28 августа 2023 в 20:19

Всюди висить павутиння, його просто купа. Вікно зламане, воно теж висить, ні закрити, ні відкрити. Москіток на вікнах немає, тому повно комах. Ковдра ніби з каменів складається, збита до неможна. Туалет просто-напросто немитий, сліди мочі та калу. Червоні (!) плями на простирадлі. Зламаний розкладний диван, на ньому навіть не посидиш, не кажучи вже про сон.
Із плюсів - приємні дівчата на ресепшені та в кафе.

Женя
12 августа 2023 в 0:24

Диван для дітей був поломаний, не виспались, зіпсований настрій. Сніданку з 5 клієнтів, троє так і не дочекались. Замовили сирники, через 40 хвилин пішли без сирників, бо вже запізнювались. Не раджу, за помпезним оформленням відчуєте жахливий сервіс.

Диана
20 июля 2023 в 7:03

Ну що я можу сказати, замовляли через букинг за 900 грн за двох, номер просторий не має холодильника, є кондиціонер. Від центру не далеко. Кровать дуже не удобна. На завтрак я брала картоплю із сосискою, чоловік омлет, чай входить в вартість, а кава ні, якщо будете брати не смачна. На території можна ставити машину і це зручно.

Максим
18 июля 2023 в 4:07

Готель не дуже номер нормальний але є одне але щось сильно гуде коли включаєш туалет і дуже погана кухня нічого немає довго чекали замовлення! Не рекомендую цей отель

Анна
15 июля 2023 в 6:17

Відвідували на одну ніч.
Апартаменти: ночували у двохмістному номері (102), відсутня сітка на вікні, лише гаряча вода у душі, матрац та подушки незручні (для тих, хто звик до ортопедичного сну), але є кондиціонер та фен;
Дизайн інтер'єру: хто пам'ятає пафосність нульових — це те: чучела різних кабанів та оленів, велетенські статуї Римської Імперії, розташування рецепції на другому поверсі, поки знайдеш — завітаєш у всі номери, багато сходів та вузьких проходів; але є літні тераси (з купою павутиння та пилу) ;
Їжа: ціни нижче середніх, але приготування шкутильгає — єдина дівчина, що і приймає замовлення, і обслуговує, і допомагає при приготуванні; але порції добрі;
Сервіс: усе українською, музика також лише українська.

Катя
15 июня 2023 в 10:53

Чисто, просторно і світло.
Зручне ліжко і неймовірно гарна тераса на вулиці.
Було б добре якби зробили ціну номера трошки дорожче аби сніданок був краще.
Бо
1) чай входить у вартість, а за каву треба доплатити.
2) яєшня або омлет
3) четверть огірка
4) 1 шматок несвіжого хліба
5) пів гриба

Краще б вже робити або якісний і хороший сніданок, або б і вже не робити його зовсім.

А ще було б добре додати персонал на кухню, бо видно було що дівчата защиваються і нервують.

Владислав
29 мая 2023 в 12:25

Дуже не сподобалася гігієна. Номера брудні, миються хлоркою, запах від якої стоїть в номері ще два дні, погано вивітрюється навіть при повністю відчинених вікнах. Забитий водостік в душі, вода не відходить.

На кранах в душі стирчить волосся, шланг та інші елементи заіржавілі.

По кутам номера павутина та комахи. На ліжку залишилось волосся та макіяж від попередніх жильців. Пил погано прибраний на меблях. Підлога брудна навіть після миття хлоркою.

Двері в номер зачиняються лише на замок, бо просто захлопнути двері - неможливо, вони сквозняком відчиняються і грюкають на весь готель, навіть якщо їх не чіпати.

Дуже погана шумоізоляція, чутно розмови людей в сусідньому номері.

Вид з вікна номеру на гаражі та стройку.

Сніданки що входять у вартість проживання дуже скромні: яєчня з двох яєць, один шматочок хліба, дві четвертинки шампіньона, міні-шматочок смаженої шинки (в один день нам подали очевидно зіпсований шматочок шинки, прокисший, хоч і смажений), два шматочки кислого огірка.

Вайфай закладу не дістає всередину номерів.

Дмитро
29 марта 2022 в 5:08

Десь у нульових, думаю, це було круте місце. Зараз - тут нормально, досить дешево і смачно можна поїсти, адекватні номери

Александр
18 марта 2022 в 8:46

Соотношение цены качества… но нужно понимать что скорее всего вы двери не сможете закрыть так чтобы ночью их не смогли открыть… по факту вы можете спать а к вам сможет попасть администратор и тд…

Лера
14 марта 2022 в 23:53

Вообще всё понравилось. Остановились семьёй переночевать, три взрослых один ребёнок. Два номера, цены демократичные, интерьер отличный. Завтрак входит в стоимость. Всё вкусно.
Если есть необходимость остановиться, рекомендую не пропустить это место.

Наталия
26 февраля 2022 в 21:30

Була у Хмельницькому у відрядженні, мала досвід ночівлі у цьому готелі. В номерах є таргани, немає фену й капців. У вартість був включени сніданок, але апетиту не було, бо якщо ці «гості» спускаються в номера, то уявляю, що там робиться на кухні. Для ночівлі після сауни, яка, як я зрозуміла, є на території комплексу, номер годится, якщо хочете комфорту, то вам не сюди.

Сергій
19 февраля 2022 в 9:36

Ззовні все виглядає пристойно, але багато деталей впливають на загальну оцінку, де що видно на фото, а де що Ви побачите особисто. Вартість не відповідає реальності.

Алина
17 февраля 2022 в 10:28

Великолепный отель! Очень красивый экстерьер, погружающий в историю древнего Рима, и уютный интерьер. Улучшенный люкс оказался просторным двухкомнатным номером с коридором и большим санузлом. В стоимость проживания входят и парковка, и завтрак на троих (яичница с беконом либо сарделька с гречкой, чай, кофе). В номере есть халаты и тапочки. Весь в светлых тонах со вместительным гарнитуром (шкаф, комод, тумбочки, столики, холодильник, тахта, 2 телевизора, туалетный столик с зеркалом). Люстры и ламбрекены создают атмосферу домашнего уюта). Удобная кровать и подушки. Мы останавливались на транзитную ночёвку в морозную зимнюю ночь, но кондиционер нас согревал. Прекрасный вариант проживания с завтраком за 1000 грн. На троих. Рекомендую туристам! Рядом с отелем река. Можно прогуляться, на территории есть беседки для отдыха в тёплое время года. При отеле работает бар-ресторан в охотничьем стиле с чучелами животных и оригинальным Карпатским оформлением. Красивый интерьер, и готовят вкусно. Можно поужинать там либо заказать еду в номер. На первом этаже функционирует сауна.

Andriy
14 февраля 2022 в 18:27

В номере хородно, реально спать невозможно, тапочки не дают, пол отмораживает пальцы, напора нет в душе, сломан шланг, горячую воду ждать мин 10

Мария
10 февраля 2022 в 1:02

В номері було дуууже холодно. При тому, що попередньо з готелю дзвонили та уточнювали час прибуття.
Сніданки пристойні.

Сергей
04 февраля 2022 в 7:34

Хороший привітний персонал готелю. В номерах бажано б оновити сантехніку. Трохи прохолоднувато зараз. В ресторані, персонал не уважний. Просиш одне роблять інше.

Василий
13 января 2022 в 11:48

В готелі гарний фасад але номер в якому я був вже втомився від відвідувачів особливо ванна кімната

Алекс
05 января 2022 в 20:25

Відмінне місце, атмосферне, номери охайні та чисті, сніданок смачний. Кава добра бомба пушка ракета)

Игорь
30 декабря 2021 в 17:39

В цілому, як для міста таких розмірів, отель не поганий. Рекомендую. З плюсів: кухня смачно готує, чисто, на рецепшині приємний та вічиливий персонал, є парковка. З МІНУСІВ: жахливе світло у деяких номерах, офіціант/бармен поводить себе не по статусу, замовлення приймає зі стійки, не записує страви, тому і часто плутає, вираз обличчя і поведінка - ніби йому хтось щось винен.

Добавить отзыв