UAOTZYV.COM

Кофейня Кружало

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Зарванська, 5 Б
Телефон +380 (67) 296-72-71
Часы работы 09:00-21:00
Рубрики Кофейня, Кафе, Павильон для мероприятий, Брассери
Оценка 4.4 62 отзыва
Похожие компании в категории
Madam Bushe — Кам'янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 35а
Вело-кава / Coffee-Bike-Centre — Кам'янець-Подільський, вулиця Гагаріна, 43
Паштетъ — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 31
Lounge Coffee — Кам'янець-Подільський, площа Польський ринок, 3/7, 3/8 3/9 3/10

Кофейня Кружало отзывы

62
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Karyna
18 сентября 2023 в 7:56

Зайшли в це кафе за рекомендацією.
Меню нам не принесли, після 10 хвилин очікування, коли попросили меню, отримали відповідь "візьміть там".
Офіціантка не привітлива.
Дерунів не було в наявності.

Ганна
05 сентября 2023 в 12:20

Кав'ярня дуже атмосферна. Нас зустріла неймовірно привітна керуюча. Вона приготувала смачну каву для нашої компанії, хоч і до відкриття кав'ярні було ще більше ніж пів години. Рекомендую зайти до неї в гості на філіжанку кави.

Маргарита
31 августа 2023 в 19:15

Смачна їжа, незвичайні та смачні настоянки, цікавий інтер'єр, але не сподобалося обслуговування мовою окупантів (

Антон
28 августа 2023 в 10:17

Без зайвих почестів скажу, що тут найкращі настоянки в Кам'янець-Подільські.
І їжа смачнюча!

Яна
14 августа 2023 в 18:48

Завітали з сім'єю коли прогулювалися містом, смачна кухня, цікавий інтер'єр, привітний персонал, все було нормально доки не прийшов чоловік не сів за сусідній стіл і не почав пити з чекушки (доречі рюмка у нього була мабудь дав персонал), закусувати огіркам і голосно матюкатичя по телефону. Мій чоловік двічі зробив йому зауваження (з нами була дитина) на які він не реагував, але і персонал нічого не робив нажаль. Радію, що сталося коли ми доїдали. Зверніть на це увагу, бо такі відвідувачі псують вам атмосферу, кафе перетворюється на забігайлівки куди приходять місцеві алкоголіки перехилити чарку. Саме кафе сподобалося, але через змазаний кінець враження було зіпсовано

Иван
10 июля 2023 в 23:06

Чудовий заклад. Невелике та дуже затишне. Хороше обслуговування та смачна їжа. А домашні наливки гідні окремої, найвищої, похвали.

Але «фішка» цього закладу – це можливість себе зайняти до принесення Вам замовлених страв. Історичні фотографії, книги з історії замків та міст, пазли, ігри та головоломки які захоплюють не лише дітей, а й дорослих. Час пролітає швидко, весело та цікаво.

3DYurash-Ko
25 июня 2023 в 20:13

Дуже атмосферний заклад. Справжня сімейна кав'ярня у кращому розумінні. Не засумують ні дорослі ні діти - маса приємних атракцій і цікавинок для поціновувачів. Крафтова настоянка покращує не тільки настрій, а і додає сил для продовження цікавої мандрівки Кам'янцем. Кава смачна. Принагідно повернемось.

Анна
21 января 2022 в 15:28

Надзвичайно атмосферне місце! Смачна їжа та напої! А поки очікуєте на своє замовлення, можна роздивлятися бомбезний інтер'єр і час очікування пролетить непомітно Найкращі побажання власниці!

Сергій
03 января 2022 в 13:06

Дуже душевне місце! Смачно готують!
Видно, що господиня вкладає в це місце душу. Раджу відвідати.

Марина
31 декабря 2021 в 12:50

Дуже затишне кафе в історичній частині міста. Ми замовили борщ (до нього додавалися ще сметана та житній хліб), сік та пиво. Порції борщу були щедрі, він смачний по-домашньому. Подали його у гарному крафтовому посуді. Поки чекаєш на замовлення, є чим зайнятися: різні головоломки і багато книжок. Нас приємно вразив дизайн приміщення, в тому числі вбиральні. Антикваріат, знову ж таки книжки, веселі деталі. Музика грає теж хороша і ненав'язлива. Приємний персонал - добре ставляться і до людей, і до тварин. Душевне місце! Ціни адекватні. Коли будемо в Кам'янці-Подільскому знов, повернемося до вас.

Мария
27 декабря 2021 в 17:34

Еда довольно вкусная, нам все понравилось из заказа, нашим друзьям не понравились деруны.
По поводу цен, немного завышены.
За такую стоимость хочется более красивой подачи или больше наполненности блюда: например, в другом заведении еди деруны, но не только со сметаной, а с грибами, шкварками и ТД. И так со всеми блюдами, что мы заказывали. Ценовой сегмент аналогичный.
По поводу интерьера: интересно, но очень много всего.
Есть виниловый проигрыватель, пластинки, но их состояние просто плачевное. Многие лежат мимо конверта, все очень пыльные, грязные, хранение на полу.
Зачем собирать необычные вещи для обтановки и так пагубно у ним относится?

Анна
04 декабря 2021 в 13:41

Рекомендую. Тихо, спокійно, приємно, по домашньому) криївка в Каменці. Кухня дуже смачна, а ціни радують! Не вистачає тільки краєвиду з вікна на замок ;)

Алекс
27 ноября 2021 в 2:40

Все отлично. Блинчики зачётные, не жирные, сырники пушистые, домашние. Рекомендасьён. Уютненько, девчонкам понравилось.

Constanta
25 ноября 2021 в 8:29

Очень дружелюбные место. Приятное обслуживание. Еда имеет свой шарм и вкус. Ощущение что Париж где-то рядом. Еда очень вкусная. Цены доступны и не прихотливые. На любой карман. Уборная тоже со вкусом ;). Впечатление только позитивные. Мои рекомендации хозяевам.

Виктория
22 ноября 2021 в 19:22

Искали место где поесть рядом с квартирой где поселились. И на удивление нашли это небольшое кафе которое нас очень удивило.
Потрясающий колоритный интерьер пока мы ждали наш заказ рассматривали все вокруг очень много интересного. Меню небольшое но есть из чего выбрать.
Заказали кофе, деруны и сало которое у них называется «Наркотик».
Кофе обычное ничего особенного может конечно если заказывать не просто американо а латте то будет что попробовать.
Деруны ооочень вкусные и хрустящие, подача отличная. Сало честно не очень понравилось но наверное потому что мы думали что оно будет перекрученное но по м уточнили и сказали что такое есть но это другая позиция.
В меню есть и борщ юшка, а также жареная картошечка.

Кафе небольшое и очень уютное, находится в старом городе на тихой улочке. Цены средние. Однозначно рекомендую.

Женя
31 октября 2021 в 9:11

При заказе: 1 наливка, 2 чая и сырник, попутали чай. Попросили после посетителей протереть стол, чтобы можно было садиться не за стол с хлебными крошками, 3 раза указывали на эти же крошки. Обслуживание ужасное!

Игорь
27 октября 2021 в 19:16

Каву роблять дуже дуже погано.
Молоко збити не можуть на капучіно і вичорпують "піну" ложкою. Еспресо тут це кавовий напій об'ємом 70 мл.
Гіршої кави ніде в Україні не пив.

Maryna
27 октября 2021 в 11:34

Чудове місце в старому центрі. Приємний інтерьер, затишно як вдома, чудове обслуговування і супер смачні деруни️! Дуже сподобалось!

Batiania
15 октября 2021 в 2:43

Чудове місце. Зайшли поснідати і нас дуже гарно нагодували. Брали яєчню в хлібі, жульєн, пюре для дитини і деруни. Все сподобалось. Так, це не ресторанна рецептура, а домашня. Але від цього тільки виграє. Все йде від власниці цього закладу. Заклад відкритий для душі і це відчувається.
P. S Після сніданку прийшли сюди і на обід. 5+

Юлия
08 сентября 2021 в 13:59

Прекрасное атмосферное место. Интерьер можно разглядывать бесконечно. Очень вкусно и быстро. Внимательные очаровательные официанты. За 4 дня пребывания в Каменце завтракали только тут и заказывали блюда не только из меню завтраков.

Добавить отзыв