UAOTZYV.COM

Клуб Кави отзывы

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17/1
Телефон +380 (98) 116-70-62
Часы работы 09:00-21:00
Сайт clubkavy.com.ua
Рубрики Кафе, Кофейня, Кофе с собой, Кафе-кондитерская, Кондитерская
Оценка 2.4 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Клуб Кави Оазис (Club Kavy) — Хмельницький, провулок Степана Бандери, 2а
Клуб Кави (Club Kavy) ТРЦ Woodmall — Хмельницький, ТРЦ Woodmall, вулиця Трудова, 6А
Похожие компании в категории
Старая мельница — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 40
Lviv Croissants — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 35
Бургер клуб — Хмельницький, Кам'янецький провулок, 5
Магія кави — Хмельницький, вулиця Марка Кропивницького

Кафе Клуб Кави отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
30 августа 2023 в 3:39

Мені дуже сподобалося. Гарна атмосфера, добрі баристи. Влітку тут можна освіжитися смачним лимонадом, взимку погрітися.
Дуже рада, що, наприклад, будь-яка дитина може забігти попити безкоштовно води, навіть якщо вона нічого не замовляла. У багатьох кафе за звичайну воду доводиться платити.
У цій прекрасній атмосфері можна і попрацювати, і посидіти, і уроки зробити. Дуже гарне кафе (тепер моє улюблене), всім раджу!

Мария
04 мая 2023 в 23:23

Вітаю. Була кілька днів тому в клубі кави в оазисі і хочу трохи поговорити про ставлення баристи до відвідувача. Бо це ставлення чесно кажучи свинське. Дівчина коли ми до неї підійшли навіть не глянула, але згодом грубо наказала підійти з іншої сторони, замовлення приймала ніби ми їй щось винні, на запитання не відповідала. Пити каву вже не хотілось та настрій що в мене що в тата був зіпсований. Точнісінько таке саме трапилось раніше і в вашій кав'ярні в центрі міста, але там був хлопчик. Ви як спеціально таких барист собі наймаєте. Хай там як так не повинно бути коли привітаєшся або прощаєшся і бажаєш гарного дня, а на тебе у відповідь навіть очі не піднімуть. Тож як хочете зберегти собі нерви і хороший настрій ніколи не заходьте туди. Дякую за увагу

Дімітр
25 марта 2022 в 19:13

Стосується точки-острівка, але по суті могло трапитись деінде. Купив пачку зерна для воронки, Ефіопія Гуджі. Пережарене в хламіну, таке обсмаження не завжди для еспресо юзають (зерно від MyCoffeeFactory набагато світліше). Спробую для ріжка, для такої ловушкі джокушкіра не очікував. Звичайно ж фільтр з такої сировини відправився в унітаз.
Не рекомендую

Женя
15 марта 2022 в 11:55

Вчора заходили з товаришем на каву, обурені ще досі, дівчина попросила перерви та всіх попросила вийти, це нічого, адже всі ми люди)
Але я забула свої настільні офісні календарі, лише тільки придбані, поспішали бо дівчинка поспішала. Повернулися через пів годинки, а вона сказала, що викинула їх у смітник, просто і без всіляких вибачень і співчуттів. Шановні власники Клубу кави! Де ви берете цих нікчемних продавців? Проводьте з ними ретельні співбесіди, навчайте їх робити не лише каву, а іноді посміхнутися клієнту, побажати гарного дня і просто бути людьми.

користувач
21 декабря 2021 в 3:36

Сьогодні на Олімпійській взяла матчу, хотіла на кокосовому молоці, на жаль, його не було, зробили на звичайному. Такої жахливої матчі я ще в житті не пила: вся з грудочками. Окрім молока ніякого смаку не відчула. Прикро, що ціна і якість не відповідні.

Женя
15 декабря 2021 в 13:08

Імбірний чай варто було би назвати «лимонний» відчувається лише смак лимона. За чай -10000000
Шарлотка ніяка, суха. Ніде ще не куштувала такої ніякої шарлотки! За шарлотку мінус -200000000000.
Весь час оминала, і варто було оминати й надалі. Вперше і в останнє у вас!
Нерекомендую!

Юлия
25 мая 2021 в 10:28

Смачна кава, зручне місцерозташування, милі баристи)

Але чому на карті показує тільки одну точку Клубу Кави? Бачила що є ще на Олімпійській одна точка

користувач
27 апреля 2021 в 8:25

Сегодня были в вашем кафе, которое находится в Квартале. Очень плохой сервис, на вопрос «Где антисептик? » бариста отаетила что его нет. Но мы то знаем что на улице сейчас ходит страшный вирус пандемии, и антисептики должны быть в каждом кафе. Так как руки нужно как-то продезинфицировать, туалета так же нет. Ми приобрели у вас латте и американо, и сели за столик. Достали свою булочку которая была в сумочке, так как есть причины по которым не едим еду в кафе. На что ваш бариста отреагировал очень негативно, сказав что у нас со своим нельзя, но ми же приобрели у вас кофе. И мы стали полноценными клиентами. Да, кофе было не плохое. Но я думаю вам стоит пересмотреть проблемы которые я вам указала. Спасибо за понимание!

Саша
05 марта 2021 в 5:50

Бариста хамло! Подошла моя очередь, поздоровался, заказал - а она: в мене тільки дві руки я ще там комусь роблю замовлення! Делайте выводы! Учите персонал улыбаться!

Сергей
11 ноября 2018 в 2:58

Затишна кав*ярня, та кваліфікований персонал, який вміє готувати смачну каву. Дякую Катерині за смачний капучіно.

Женя
05 ноября 2018 в 12:23

Затишно! Можна узяти каву з собою, або ж випити на місці. Різноманітні рецепти приготування кавових коктейлів. Особливо хочу відмітити Латте Халва. Ніколи не коштувала щось схоже. Але смакові рецептори взриваються. Також є можливість купити каву в зернах і щоб на місці помололи.

Добавить отзыв