UAOTZYV.COM

Кам'янець-Подільська міська поліклініка №1

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Огієнка, 20
Телефон +380 (3849) 9-03-33
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-12:00
Сайт hospitalkp.km.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.3 7 отзывов
Похожие компании в категории
Районна лікарня — Кам'янець-Подільський, вулиця Матросова, 30
Медицинский центр Emily — Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів, 25/5
Каменец – Подольская городская станция переливания крови — Кам'янець-Подільський, вулиця Тімірязєва, 116

Кам'янець-Подільська міська поліклініка №1 отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
08 июля 2023 в 16:32

Свіжі враження від сьогоднішніх відвідин (привезла маму на прийом до хірурга, з направленням). Не поліклініка - суцільний безлад, хамство, байдужість, черствість. Черги - типова картина, бо талончик - недосяжна мрія пацієнта; розподілити чи "розрулити" чергу - поза межею уявлення. Увага до пацієнта - велика милість, на яку годі сподіватись. На запитання до заст. Гол. Лікаря з мед. Частини А. Савицького, як потрапити до хірурга в умовах крайньої потреби і хто має організувати 2 паралельних довжелезних черги ("на прийом" і "на перев'язку") отримала відповідь: "А х. Р його знає! ". Хірург М. Слугіна (розумію, важкий день, але він робочий і оплачений) : "Як ви всі мені надоїли! " А на запитання, як з'ясувати, яку чергу займати, бо ж їх 2, а пацієнти під дверима не дозволяють зайти і запитати, лікар відповіла: "Ви повинні ПРОНИКНУТИ в кабінет і запитати" (перепрошую, я не злодій, а платник податків, за які лікарі отримують зарплату). Зав. Відділенням О. Місевич, оглянувши пацієнтку: "Ну й що тут такого? 15 мінут роботи. Або відрубати той палець". Окрема каста - медсестри. Кожна, навіть наймолодша, вважає своїм обов'язком "виховати" пацієнта, прочитати мораль.
Агов, люди в білих халатах! Ви колись чули про медичну етику? Авіценна казав, що лікар має 3 інструменти для зцілення: траву, ніж і слово. Стосовно цієї поліклініки - краще б були німі.

Анастасия
24 июня 2023 в 22:55

Навіщо вказувати номер телефону, якщо вони вибивають. Нема змоги поїхати і записатися до лікаря

Алла
06 мая 2023 в 1:22

Не поліклініка - суцільний безлад, хамство, байдужість. Черги - типова картина, бо талончик - недосяжна мрія пацієнта; розподілити чи "розрулити" чергу - поза межею уявлення. Увага до пацієнта - велика милість, на яку годі сподіватись. На запитання до заст. Гол. Лікаря з мед. Частини А. Савицького, як потрапити до хірурга в умовах крайньої потреби і хто має організувати 2 паралельних довжелезних черги ("на прийом" і "на перев'язку") отримала відповідь: "А х. Р його знає! ". Хірург М. Слугіна (розумію, важкий день, але він робочий і оплачений) : "Як ви всі мені надоїли! " А на запитання, як з'ясувати, яку чергу займати, бо ж їх 2, а пацієнти під дверима не дозволяють зайти і запитати, лікар відповіла: "Ви повинні ПРОНИКНУТИ в кабінет і запитати". Зав. Відділенням О. Місевич, оглянувши пацієнтку: "Ну й що тут такого? 15 мінут роботи. Або відрубати той палець". Окрема каста - медсестри. Кожна, навіть наймолодша, вважає своїм обов'язком "виховати" пацієнта, прочитати мораль.
Агов, люди в білих халатах! Ви колись чули про медичну етику? Авіценна казав, що лікар має 3 інструменти для зцілення: траву, ніж і слово. Стосовно цієї поліклініки - краще б були німі.

Олена
02 апреля 2023 в 9:06

Можливо проблема не в Гринюк, Лідія Борисівна-професіонал і чуйна людина, маю серйозні захворювання і тільки в неї знайшла фаховість і людяність. Дякую Богу, що є ще лікарі такі, як Лідія БорисівнГринюк і ендокринолог Буць. Низько кланяюсь їм

Алена
18 апреля 2020 в 21:05

Сюди краще не попадати. Будуть пробувати ліки на Вас і вгадувати, можливо, якісь допоможуть. Коли приходиш по талону, то багато людей заходять без талонів і без черги, а коли сам просидиш в черзі, то лікар немає бажаня приймати, бо хоче зробити собі перерву. На щастя не всі погані. Турлай, Богуцька, Вегерук-Чудові лікарі, можливо і ще є хороші лікарі. Ну а Смолінська невропатолог- відмовляється прийом вести, якщо в неї настрою немає і головний змусити її не хоче. Висиділа 2 години до неї, а вона каже, що в неї перерив о 10.50 і не хоче приймати. Будьте усі здорові. В першу чергу треба бути людьми, а не такими, як Смольницька з 206 кабінету. Щиро дякую медсестрам- професіоналам з денного стаціонару на 4 поверсі - Катя і Аліна. Ви чудові, дякую Вам.

Алекс
21 марта 2020 в 4:59

Так сталося що попав під крапельниці на денний стаціонар, і завдяки цьому побачив роботу двох справжніх професіоналок, ІРИ та КАТИ. До всіх мають підхід, завжди з посмішкою та гарним настроєм, встигають всюди. Я тільки три рази був там, але жодного разу не бачив незадоволеного хворого, професійні якості на висоті! Дякую ВАМ за роботу та відношення!

Игорь
06 октября 2018 в 7:48

Відгук про ревматолога Гринюк Лідія Борисівна. Пишемо суб'єктивний відгук про контретного лікаря, тому що мали можливість спілкування та намагались отримати консультацію для лікування доньки:

1. Лікар не професійний!
2. Використовує свою посаду тільки у власних потребах користуючись тим що у місті більше немає до кого звернутись
3. Бачить хвору людину і нічого не робить чекаючи від хворого винагороди - для лікаря це соромно і принизливо.
4. Хворі - не лікуйтесь в цього лікаря їдьте в інше місто.

Добавить отзыв