UAOTZYV.COM

Ка-Дент KIDS

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Васильєва 5/1 12К
Телефон +380 (96) 730-30-30
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.ka-dent.com.ua
Рубрики Детский стоматолог, Стоматолог-гигиенист, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог, Скорая стоматологическая помощь
Оценка 4.6 38 отзывов
Похожие компании в категории
Стоматологія лікаря Балана — Кам'янець-Подільський, вул. Ігоря Брановицького, 2/2

Ка-Дент KIDS отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sofiia
22 февраля 2024 в 3:20

Доброго дня) Півроку лікувала синочку зубки в Ка-Дент Kids, сказати що я задоволена - це нічого не сказати, я в захваті від команди лікарів та їхнього підходу до маленьких пацієнтів! Я дуже рада, що ми обрали саме Вас! Дякуємо Вам за вашу роботу!

Надя
11 февраля 2024 в 13:02

Категорично не сподобалась робота дитячого лікаря! Пломба вилетіла через два місяці, друга яку поставили по гарантії через місяць! Для лікаря не проблема поставити ще третю по гарантії… А чи варто робити дитині стрес і витрачати свій час?

Максим
10 октября 2023 в 23:46

Класна стоматологія! Я не місцевий експерт, родом з Миколаївщини, але до вас в місто приїздив з меншим братом кожного літа до бабусі. Так сталось що були проблеми з зубами і нас привели в цю стоматологію. Так от хочу сказати що я був сильно вражений (бо є з чим порівняти). Я то таке трохи старший і терплячіший до болю а от менший раніше взагалі в стоматолога не був і йому лікували зуби з знеболенням то він ні звуку не видав. Лікарі та і взагалі колектив дуже веселий, вони жартами так заговорили що ми не зрозуміли коли все полікували. Відношенням дуже задоволені і зуби лікуємо тільки по приїзду в Кам'янець. Зараз мені вже 17 а брату 10 але все одно стан наших зубів перевіряють в Кідсі. Було б чудово якби і у нас була така стоматологія.
P. S. Дякуємо позитивному персоналу і бабусі завдяки якій маємо такий досвід)

Lenusik
09 октября 2023 в 7:07

Хороший лікар та медсестра
Зуміли найти підхід до дитини
Та роз'яснити батькам про проблеми з зубами дитини та їх вирішення

Cool
18 августа 2023 в 8:23

Це місце дуже класне тут є телевізор на вході і в залі де лікують зубки тут люди добрі я Оленка 7 років

Виктория
12 августа 2023 в 3:33

Жахливий сервіс. Основна задача - не пролікувати, а здерти додаткові гроші. Звернулись з конкретною проблемою корінного зуба. Вже коли дитина сиділа в кріслі, виявилося, що корінними зубами лікар не займається. Але тут же мені почали пропонувати рентген (за умови рентгену, лікар раптом наважиться лікувати зуб!). Плюс потрібно зробити рентген решти запломбованих зубів. Найбільш обурює те, що при записі була поговорена конкретна проблема, і ніхто не попередив, що за неї не візьмуться. Результат: втрачений час, перебиті плани, ще один нервовий день у дитини.

Татьяна
26 июля 2023 в 23:36

Звернулися сюди, щоб полікувати зубки дитині. Дитина нервувала і лікар навіть не намагалася з ним налагодити контакт, навіть не привіталася з дитиною, зразу лягай, відкривай рота. Були в інших клініках, тому є з чим порівняти, дану клініку не рекомендую, через неприємну і непривітну лікарку.

Саша
12 июля 2023 в 23:06

Хочу написати декілька приємних слів. Наскільки чесно кажучи боялись йти до стоматолога то тепер можу сказати що це пройшло і це завдяки ка-дент. І сервіс і відношення все чудово. Навіть враховуючи що в процесі лікарю прийшлось скоригувати лікування все рівно задоволені результатом. Дякуємо)

Людмила
27 июня 2023 в 21:27

В стоматологію Ка-Дент KIDS до Ілони Вишневської звернулися за рекомендацією знайомих, так як ми з іншого міста. Прийомом, лікуванням, обслуговуванням, індивідуальним підходом та консультацією були вражені. На даний момент у моєї дитини немає проблем із зубами, але надалі продовжуємо обстежуватися в цього лікаря. Це дійсно лікар від Бога. А стоматологія на найвищому рівні.

Саша
12 июня 2023 в 15:12

Лікували зуби в цій клініці у лікаря Ілони Вишневськоі, під седацією. Мала питання до лікаря з фінансової частини, бо вважаю що виставили рахунок за те чого не зробили, але довести це звичайно ж неможливо. Через 10 місяців у пролікованого зуба цим лікарем зʼявився флюс, тобто вона погано почистила карієс, який спровокував гнійний процес. Висновок: обходьте стороною цю клініку, неякісне лікування і неправомірне викачування грошей.

користувач
06 апреля 2022 в 10:40

Дитині дуже сподобалося і з задоволенням записалася на наступне лікування зубчика у Ілони Сергіївни. Ми дуже вдячні за професіоналізм і атмосферу.

Оксана
16 марта 2022 в 7:37

Добрий день, сьогодні з сином (4 роки) відвідали стоматологію Ка- Дент KIDS. Нам дуже сподобався любязний, привітний, професійний персонал. Все пройшло чудово.

Дарья
14 марта 2022 в 22:51

Прекрасная стоматология! Трепетное и внимательное отношение к ребенку, качественная работа! Рекомендую!

Женя
22 февраля 2022 в 15:27

Гарна дитяча стоматологія. Хороші лікарі, вилікували зубки все професійно, дитина не боялася. Супер. Дякуємо вам? ️

Наталия
22 февраля 2022 в 5:25

Нарешті в нашому місті з'явилась справжня дитяча стоматологічна клініка, де надаються усі можливі послуги, тут панує атмосфера спокою, радісного дитинства, прилітають лагідні лікарі-зубні феї, величезна подяка лікарю Наталії Іванівні та асистенту Дані за такий підхід до дітей, всі маніпуляції робляться легко, дитина навіть не встигає зрозуміти що їй видалили зуб і посміхається, це і є той справжній професіоналізм і любов до дітей і своєї роботи. Дітки приходять до Вас без жодного страху, бо знають, що Ви не зробите їм боляче і жодним чином не злякаєте і завжди малюків чекає винагорода у вигляді подаруночка чи кульки і вкінці лікування отримують грамоту за хоробрість)
Навіть попри щільний графік, коли виникають якісь екстренні ситуації, Наталя Іванівна завжди знаходить час і приймає нас)

Женя
25 января 2022 в 2:58

Хороша дитяча зубна клініка, привітний та уважний персонал. Кваліфікована лікар-стоматолог, яка має лагідний підхід до дитини. Супер

Женя
03 января 2022 в 22:18

Огромная благодарность заботливому и профессиональному персоналу клиники за лучезарную улыбку моего сына!

Катерина
12 ноября 2021 в 23:18

Дитина задоволена, батьки спокійні, лікарі професіонали, швидко, якісно, безболісно. Дуже вдячні Вам)

Оксана
20 октября 2021 в 3:24

27.08.21 відвідали Ка-Дент KIDS з онучкою Євгенією. Це був перший в її житті візит до стоматолога і має важливе значення для подальшого ставлення до лікування проблем з зубами. Приємно вражені закладом, професійністю і людянністю персоналу. Дякуємо за гарне відношення до маленьких пацієнтів лікарю Наталії Іванівні. Прийдемо ще. Успіхів і процвітання!

Natali
10 октября 2021 в 17:16

Дуже гарні враження справила клініка. Атмосфера, інтер'єр, сервіс - все на вищому рівні! Лікар професіонал своєї справи, до дитини легко знайшла підхід і зуміла домовитись. Велика вдячність Натаії Іванівні за її працю!

Добавить отзыв