UAOTZYV.COM

I Love kebab / Я Люблю Кебаб

Адрес Хмельницький, вулиця Зарічанська, 9
Телефон +380 (97) 406-84-93
Часы работы 10:00-22:00
Сайт ilovekebab.com.ua
Рубрики Фастфуд
Оценка 1.6 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
i love kebab — Нетішин, вулиця Шевченка, 7
Похожие компании в категории
Тортилья — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 38
Lviv Croissants — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 13
Біг бургер — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 25, Кам'янецька вулиця, 25, 29000
Shell — Хмельницький, вулиця Трудова, 11

I Love kebab / Я Люблю Кебаб отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Kateryna
06 апреля 2024 в 18:54

Хамовита дівчина на касі (Зарічанська). Кебаб зроблений з якихось хрящів, листок айсберга там взагалі недоречний (але це, можливо, справа смаку), нагетси темно-коричневі - аж горчать. Єдине, що з позитиву - чистий туалет з теплою водою.

Саша
25 января 2024 в 15:10

Був 29.01.24 в закладі я люблю кебаб на зарічаньській дуже сподобалось обслуговуваня все хорошо обяснили замовив XL дуже бистро і смачно пригутували дуже сподобалось всім раджу

Даня
20 января 2024 в 10:27

Фрі Кебаб, був дуже сухий було дуже мало кетчупу і майонезу м'ясо було несмачне картопля фрі була ніби варена також не свіжа ніби її рано пожарили мені не сподобалося опслугованя було неприємно там замовляти не доїв викинув просто викинув гроші дякую за таке інтитуцька 25 січня

Music
09 января 2024 в 9:41

Кава як для 35 грн го**о о уж вибачте за прямолінійність, але коли на тебе бариста дивиться ніби я прийшов як бомж і я щось натворив чи ще щось (крч еб*ло не довольне)
Купили ще кебаб амеріка, як сказати поїсти, скажу по факту фарш не скажу що там є хотяби 40% м‘яса, но за 130 гривень можна було б якісніший фарш заказати…
Дякую за увагу!

Отзив відноситься до кебаб на Проспекті зуп. Медтехніка.
Тому що його я на карті не знайшов.

Initiumest
16 декабря 2023 в 18:50

Враження від останніх замовлень вкрай негативні. В більшості це пов'язано з пакуванням. Відсутня фольга, та дуже незграбно навалені кебаби (Замовляю зазвичай на групу людей 4-6 шт), які розвалились по дорозі і відповідно начинка з соусом вивалилась в пакет. Довелося це все розгрібати. Хочу зауважити що раніше (~за 1,5-2 роки замовлень) такого не було. Частково рятує ситуацію смак, кебаб дійсно смачний. Окремого зауваження варта несвоєчасна доставка. При замовленні через службу доставки glovo при оформленні пише 60-80 хв, а після оформлення одразу змінюється на 30-40. Не знаю конкретно чи це вина закладу чи служби доставки, але факт того що замовити на потрібний час просто не реально.

Светлана
30 ноября 2023 в 17:49

Спробували кебаб на Озерній і враження залишились вкрай негативні. Працівниця постійно говорила по телефону і готувала паралельно, про яку гігієну можна говорити в такому випадку коли в руках і телефон, і потім продукти, з яких готують. На смак відразу було несмачно, багато майонезу, помідор ніби зіпсований і смак на помідор не схожий - якийсь ніякий, м'ясо пересушене і по свіжості теж бажало кращого. Таке враження, ніби приготували з того, що давно лежало і, щоб не викидати, то завернули у лаваш. Як висновок, отримала розлади травлення. Не раджу нікому навіть якщо дуже голодні! Є заклади, де за такі ж кошти можна поїсти смачно і свіже. Власники даної забігайлівки - зверніть увагу на те, чим ви годуєте людей, інакше це зроблять відповідні органи.

Наталія
08 ноября 2023 в 12:10

Добрий день, купували у вас вперше шаурму на Озерній. Нажаль залишилися не в захваті так як вона була майже без соусу, сухе м'ясо, кістка, багато зайвого лавашу і щей з маленьким сюрпризом в м'ясі- волосся.
М'ясо - згорене!

Максим
02 сентября 2023 в 15:54

Персонал займається власними справами під час роботи. Кебаб готували із телефоном в руках і за розмовами про особисте. Інша працівниця в цей час цілувалася з хлопцем за столиком для гостей

Алина
07 августа 2023 в 7:47

Таке собі. Купувала звичайний кебаб розміру L, дуже багато лаваша та мало начинки. Сухий. Полежав кілька годин, лаваш розмок, стало краще. Але якщо хочете їсти одразу, не рекомендую

Оксана
21 мая 2022 в 19:51

Були з чоловіком в закладі на Зарічанській (17.05.2022). Чоловік замовив молочний коктейль, я брала сирний кебаб. Робилося все довго, робітник в одноразових рукавичках виходив з кухні, брався за дверну ручку в цих же рукавичках, потім знову йшов робити кебаб. Під постійне хихотіння працівників ємність з коктейлем кудись понесли, потім повернули. Коли я запитала, що сталося, дівчина-працівник сказала, що коктейль не збивався так, як потрібно, і вони його перероблять. Мимоволі починаєш переживати, щоб ніхто нікуди не плюнув, (ВЕЛИЧЕЗНА проблема-персонал!

Тея
07 апреля 2022 в 22:15

На Курчатова заказывала вегет. Шаурму. Девушка очень вежливая и делала всё быстро и аккуратно. Но сам рол никакой. Совсем невкусный (это не зависит от наличия мяса).

Женя
13 марта 2022 в 19:54

Замовив кебаб, приїжаю на таксі та взнаю, що його вже відали (вот таких треба робітників наймати) результат потрачений час

Роман
14 февраля 2022 в 23:46

Якщо тепер кебаб це булка перемащенна майонезом і мясом і капустою. Я щось пропустив? Перший і остальній раз я купляв у Вас кебаб або будьщо. Можна заплатити 100 і 150 за кебаб який по складу як кебаб а не булка з майонезом. Тверда одна зірка в ваших відгуках.

Oleg
14 февраля 2022 в 18:38

Прийшов зранку о 10.10
Їхав з озерної тільки щоб зїсти кебаб з свининою на сніданок. Навмисно вичікував час відкриття.
На що отримав спілкування незадоволиного продавця яка відмовила мені в обслуговуванні мов вони ще не готові обслуговувать клієнтів і якщо я прям так сильно хочу поїсти у них то мені потрібно прийти через годинку.
Прошу керівництво франшизи звернути увагу є на власника саме цього філіала. Бо в ньго проблеми з управлінням і персоналом.

Ansgar
29 января 2022 в 5:50

21.10.21 зробив замовлення: кебаб XXL з додатком у вигляді сиру та кебаб-фрі. Сиру у кебабі я так і не побачив. М'ясо окрім того що недосмажене, так ще й незрозумілого походження. На армійському жаргоні таке називають "сєкєля". Продавець готував замовлення без використання рукавичок. В магазин, доки ми чекали замовлення на вулиці заходили люди без медичних масок та й ще за прилавок. Апд. Ще й лавашу стільки, що можна два кебаби зробити.

Роман
22 декабря 2021 в 21:28

Купував кебаб на Просп Миру обслуговування на жахливому рівні робив замовлення дівчина говорить паралельно по телефону і обслуговує відвідувачів! Про гігієну взагалі особлива тема працюючи із грішми та одразу готувати їжу без рукавичок та немиючи рук так має бути? Про кебаб (НАЙГІРШИЙ КЕБАБ ЯКИЙ Я ЇВ)!

Kidzo
15 декабря 2021 в 9:31

Замовляли 4 різні кебаби через глово, довго доставляли і привезли холодні, 4 різні кебаби не підписали, як розпізнати який? !

Рома
05 декабря 2021 в 13:50

Що таке обслуговування та я його робити не слід
Зайшовши в заклад вже вам будуть не раді, так як їм доведеться працювати
Так як був вже негативий досвід з цією мережею в іншому місці рішив брати маленький кебаб
Дівчина на касі через те, що була в навушниках не почула (або не хотіла слухати) і оформила великий (після оплати вже зрозумів)
При тому кажучи, що я так і казав
Про смак тут немає, що казати. Абсолютно не коштує цих грошей
Не знаю причин йти сюди знову

Вероника
02 ноября 2021 в 4:23

Обслуживание на Просп. Мира как будто попала в 90-е, девушка не работает а просто делает мне одолжение (и не только мне), в уме не укладывается как можно нанимать таких работников, сам кебаб не очень

Yours
19 октября 2021 в 19:07

Були в закладі на Курчатова. Завжди неохайні кебаби, що розвалюються в руках. Їсти неможливо, бо замість цільного ролу якась квашня. М'ясо розігрівали з якогось целофанового кульочку (це тіпа свіже?). Гроші заплатила, їсти через вагітність не ризикнула. Більше ні ногою.

Добавить отзыв