UAOTZYV.COM

Холод Сервис: кондиционеры хмельницкий

Адрес Хмельницький, вулиця Грушевського, 45
Телефон +380 (67) 516-45-80
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
Сайт holodservice.net
Рубрики Подрядчик по вентиляции, отоплению и кондиционированию, Подрядчик по установке кондиционеров, Магазин кондиционеров, Поставщик систем кондиционирования, Ремонт холодильников
Оценка 4.8 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
ТОВ ДІМВЕНТ ВЕНТИЛЯЦІЯ ТА КОНДИЦІЮВАННЯ — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11л
ТОВ ОТМ ГРУП — Хмельницький, 44, просп. Миру
Хмельницьктеплокомуненерго — Хмельницький, вул. Чорнобрового, 5
Магазин ТОВ ЕкоАльт у ТЦ Комфорт — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 7

Холод Сервис: кондиционеры хмельницкий отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
01 июля 2023 в 4:12

Прийшов "майстер", Юрій переконав мене, що придбаний мною ущільнювач до холодильника не підходить взяв кошти за виклик і пішов. Згодом даний ущільнювач я поставив сам - підходить ідеально, от такі у них "майстри"

Максим
05 июня 2023 в 23:32

Допомогли підібрати та встановили кондиціонер. Сервісом задоволений, персонал приємний, все зробили швидко, вчасно та якісно. Під час роботи пил одразу пробирався, в результаті залишили чисту кімнату.

Таня
18 июля 2021 в 9:42

Рік тому встановили кондиціонер, все сподобалось, сервіс, професіоналізм і приємні ціни, раджу!

Andrii
16 июля 2021 в 15:24

Швидко, якісно, акуратно та оперативно.
Хлопці по встановленню майстри своєї справи. Сервіс на вищому рівні. Рекомендую!

Серьога
11 июля 2021 в 9:23

Хочу висловити вдячність, являюсь постійним клієнтом фірми, хороший сервіс, помірні ціни, професіоналізм. А особливо хочу відмітити Віталія за його підхід до справи, охайність у роботі і гарне ставлення до клієнтів.

Анна
10 июля 2021 в 10:12

Якісно і бистро. 2 хвилини на консультацію та замовлення, 1.5 години на встановлення без пилу та бруду!

Сергей
27 июня 2021 в 14:59

Дуже задоволений роботою працівників компанії! Позитивні і професійні хлопці! Допомогли точно підібрати кондиціонер, оперативно виконали замовлення. Працюють охайно і без перекурів. Супер!

Артур
22 июня 2021 в 11:38

Не перший раз ставлю їх кондиціонери і раджу всім! Кращі в справі швидкий сервіс, якісний товар різних фірм і різних цінників, а не так що тільки дорогі, але чим дороще тим круче одне точно, холодно чи жарко - ХолодСервіс

Vitaliy
29 мая 2021 в 1:54

Допоможуть вибрати кондиціонер під будь-який гаманець та встановлять його швидко і без бруду. Одним словом "знавці своєї справи". І головне, що не забувають про своїх клієнтів, після продажу обладнання. У випадку несправності, з радістю дадуть спочатку усну консультацію і якщо не допоможе, то буде здійснено швидкий виїзд бригади, яка зробить усе можливе, щоб усунути цю несправність.

Марк
23 мая 2021 в 13:49

Установила два кондиціонера, дуже професійні хлопці на чолі з хорошим керівником, все швидко, чітко та головне якісно. Я задоволена роботою та професіоналізмом Тов"Холод Сервіс", тепер залишається насолоджуватись прохолодою у квартирі. Рекомендую усім!

Анна
22 мая 2021 в 23:06

Робота на відмінно, швидко, якісно та охайно. Задоволені на всі 100% роботою компанії по встановленню кондиціонера. Дякуєм тепер комфортно

Дарина
06 августа 2020 в 11:22

Велике дякую за найкращу якість і швидкість цим професійним хлопцям. Віталій ви найкращі. Дякую вам.

Женя
07 июля 2020 в 5:39

Коли починається міжсезоння і опалення ще не включають, а особливо цією весною, ось і виникло у мене бажання для встановлення кондиціонера. Через знайомих зв'язався з Павлом і був чітко проінформованим на який агрегат я можу розраховувати по доступній ціні і надійності. Вже наступного дня майстри були у мене. Мене вразила їхня пункруальність (більшості це навпаки), інструмент з яким вони працюють, а також вони враховують навіть найменші дрібниці. Перепровіряють і вимірюють все з точністю до ідеального, щоб не було лишнього отвору чи щоб все мало естетичний вигляд. Працівник Віталій дуже все грамотно і по-простому пояснив про експлуатацію, сервіс. В ході установки кожен працівник чітко виконував свою задачу без жодної помилки, оперативність і компактне розміщення мені дуже сподобалося. Побільше б таких майстрів, особливу увагу виділяю для КЕРІВНИКА, дякую вам за людяність і професіоналізм.

Игорь
26 июня 2020 в 5:05

Очень доволен сервисом. Бригада - профессиональная и свою работу знает, это сразу видно, быстро и качественно выполнили работу (демонтаж старого кондиционера и установку нового), после работы - убрали весь мусор (своим пылесосом). На установку дали гарантию. Рад, что обратился в Холод Сервис и однозначно рекомендую всем, кто хочет получить за стандартную рыночную цену - высококачественную работу, а не халтуру (что к сожалению тоже встречается не редко).

detalbus.
23 апреля 2020 в 4:47

Шукали хороший надійний, а головне недорогий кондиціонер. В процесі пошуку натрапили на компанію "Холод Сервіс". Одразу склалось враження, що компанія надійна, а люди які там працюють добре розбираються в тому що роблять. Порадили файний кондиціонер і зробили хорошу знижку, за це дуже вдячний. Проте нас вразило інше, а саме те, наскільки швидко все привезли і встановили. В той самий день, до вечора, він вже висів у нас в квартирі. Все зробили дуже швидко, як кажуть "без шума и пыли". Хлопці вічливі, все пояснили і показали. Дякую за добре зроблену роботу. Рекомендую

Юра
14 февраля 2020 в 9:31

Добрий вечір.
Купили інвенторний кондиціонер в компанії "Холод сервіс" восени 2019 року.
Обирали саме інвенторний: для обігріву взимку та охолодження літом Cooper&Hunter.
Встановлення, підбір місця розташування, та монтажні роботи було виконано за пару годин на відмінно.
Всі отвори було зроблено професійно та з використанням пилопоглинаючої техніки. (оскільки в нас вже був зроблений ремонт)
Кондиціонер чудовий: тихий, економний, швидко нагріває чи охолоджує кімнату.
Дякую вам за хорошу роботу, та допомогу в виборі кондиціонера!

Сергей
21 октября 2018 в 15:20

Хороша фірма, надали професійну консультацію, встановили все швидко та охайно. За весь період ремонту це єдині хлопці, до роботи яких немає жодних притензій. Дякую

Олег
19 октября 2018 в 18:45

Одни позитивные впечатления, профессиональная установка, качественно и аккуратно. Учитываются любые пожелания клиента. Рекомендую всем! Наверное лучшая из фирм по установке и обслуживании в Хмельницком!

Добавить отзыв