UAOTZYV.COM

Хмельницкая городская детская больница

Адрес Хмельницький, вулиця Олега Ольжича, 1
Телефон +380 (800) 20-21-03
Часы работы 00:00-24:00
Сайт hmdl.km.ua
Рубрики Детская больница, Больница
Оценка 2.7 27 отзывов
Похожие компании в категории
Хмельницький Обласний Перинатальний Центр — Хмельницький, ул. Каменецкая, 76
ДИТЯЧА МЕДИЧНА КЛІНІКА 'МАЛЯТКО', ПП — Хмельницький, вулиця Вайсера, 12/1
Дерматолог Трихолог Болотюк Марина Владимировна — Хмельницький, вулиця Петра Болбочана, 3/2

Хмельницкая городская детская больница отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аліна
08 декабря 2023 в 9:07

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених дітей ви нелюди і вбивці, як ви ще живете на цьому світі, як вас ще не покарали.
Нелюди і вбивці, навіть звірі кращі за цей персонал, залікувати дитину якій не було місяця до смерті. Лікували шлунок, а була пневмонія і жоден з "лікарів" це не почув та сволочі довели до сепсису, а після цього зі спокійною душею відправили у Львів бачивши, що вона не виживе після такого лікування. На питання нічого не відповідали, казавши, що потрібен час, а самі помаленьку вбивали. А за смерть нічого не понесли бо прикрили.

Лілія
27 июля 2023 в 3:29

01.08.2023 отримали дуже якісну медичну допомогу від Кукурудзи Ірини Олександрівни. Завдяки її допомозі здійснений вчасний огляд, здійснено збір аналізу та підібране правильне та ефективне лікування дитини. Дуже вдячні клініці та персоналу за надання медичної допомоги.

Елена
26 июля 2023 в 23:26

Рентген-кабінет місце де працює система подзвонив-прийняли.
Діти з екстреноми травмами з травмпункту сидять в живій черзі, але виявляється є ще "запис". І ті в кого болить можуть почекати, бо запис на час "з хребтом".
Можливо, адміністрації потрібно переглянути місце прийому травмованих ДІТЕЙ?
Сидіти і терпіти біль поки обстежують планові записи? Це нормально?

Світлана
28 января 2023 в 15:53

Жахливі спогади про цей заклад. Я не знаю як ви спокійно спите Тетяна Вікторівна. Коли моя доня спить в могилі як вам спокійно живеться. Я молю бога щоб ви отримали по заслугам і мучились як мучилась моя Вікуська. Якщо є бог на небі то він знає що я кожен день просто помираю від болю за моєю дитиною. (патологія новонароджених) це жахливе відділення де я лежала з донечкою. Все було добре і може нас виписали але моя лікарка не знала коли ж їй захочеться нас виписати. Так і казала (коли захочу тоді й випишу). Доки надумала то було пізно у доні виявили ротовірус а вона замість того щоб спасати дитя спокійно собі пішла додому бо робочий день закінчився. А коли нас перевели до реанімації було вже пізно. Час втрачено. Доки моє серце буде битися буду проклинати вас. А потім я і там вам спокою не дам. І на тому світі знайду. Ця сволоч працює неврологом в відділенні патології новонароджених на 3 поверсі.

Женя
08 августа 2021 в 4:40

Я поступила по скорой с 1 месячным ребёнком с очень высокой температурой. В приёмном отделении нас осмотрели, дали жаропонижающее, во общем отнеслись очень хорошо. А дальше нас опредили в отделение, и это был кошмар. За всю ночь и даже на утро к нам никто не зашёл, не поинтересовался как наше самочувствие, и сбилась ли температура. Я ходила сама искала врача (выходила на пост к медсестрам 3 раза, просила чтоб сделали укол от температуры, где меня отправляли в палату ждать, что КАКОЙ-ТО ВРАЧ сейчас подойдет) сама напоминала медсестрам о том что нам нужно делать укол антибиотика. Врач никогда сам не заходил, мне приходилось самой её искать, просить чтоб зашли. На вопрос что с ребёнком и какой диагноз, никто толком сказать не мог. Врачи и медсестры не достойно носят белые халаты и звание медиков. Это же дети.
Не говоря о том что в отделении нету горячей воды и душа в свободном доступе.
Оценила в одну звезду единственное за то что там очень вкусно кормят!

Lego
12 июля 2021 в 15:52

В цій поліклініці працює такий собі невролог Томчук Олександр Якович
Його не те що лікарем, людиною важко назвати.
Ми прийшли з дитиною по направленю педіатра, але через збій в системі медікс вона не могла зафіксувати прийом.
Так цей Томчук навіть на поріг не пустив, хоча, пояснила, що дитині погано

Ирина
05 апреля 2021 в 10:01

Получив направление семейного врача, пришла в регистратуру записаться к специалисту. Тетенька сообщила, что свободное время есть только через ДВЕ недели. Но за 60 с чем-то гривен с копейками время для приема освободится прямо сегодня. Такое впечатление, что не в гос учреждение пришла, а в мошенническую шарашку! В итоге, плюнула на их маркетинговые приемчики, пришла домой и записалась на прием через портал медикс не через ДВЕ недели, а через 6 ДНЕЙ! Впечатление про мошенническую шарашку усилилось.

Олександр
25 марта 2021 в 0:35

Хочу виразити подяку медперсоналу відділення молодшого та дошкільного віку, зокрема лікуючому лікарю Трембач Світлані Іванівні! Дякую за професіоналізм, чуйність, гарне відношення.

Андрей
20 марта 2021 в 9:53

Нажаль медицина, та порядок роботи розчаровують все більше і більше. Усі прекрасно розуміють, що зараз складна ситуація через пандемію, та це ніяк не виправдовує діяльність, а точніше бездіяльність керівництва. Лікарі не виконують свої обов'язки належним чином, нехтують покладеною на них відповідальністю, на додачу не мають жодної поваги як до пацієнтів, так і до самої роботи. Окрім цього відкрито просять гроші не соромлячись. Впевнений нікому не шкода в знак вдячності подякувати лікаря за хороший прийом у вигляді купюри, від чистого серця, по власній ініціативі, але таких прийомів просто не має, а мова йде про дітей.
Незрозуміло яким чином лікарі на постійній основі то у відпустці то на лікарняному, то знову у відпустці і так по колу, в данному випадку конкретно мова йде про ОРТОПЕДА. Чому дана особа до цих пір знаходиться на посаді, чому не шукають іншу особу на цю посаду і що робить взагалі керівництво? Насправді важко стримувати власні негативні емоції та обурення, та зберігати об'єктивність коментуючи цей безлад та свавілля, не хотілося б переходити конкретно на особи, так як є розуміння що так гнило кругом. А приємні випадки більше як виключення ніж закономірність.

P. S. Риба гниє з голови, а отже в першу чергу є питання до керівництва. Чому кругом такий безлад і не має порядку, також питання, чому дані особи взагалі знаходяться на своїх місцях?

Ольга
13 марта 2021 в 5:08

Чому немає запису по телефону, якщо немає електронного запису? Що за нововведення? Не треба ходити в поліклініку зайвий раз, но приходить записуйтесь, а потім ще раз на прийом до лікаря. Немає слів.

Саша
04 марта 2021 в 9:46

УЖАС, прийшла по направленню від сімейного лікаря на ринген грудної клітки, як зайшла у лікарню нахамили поки мені міряли температуру прибиральниця також нахамила зайшла до вчача теж саме, результати чекала час.
Нікому не рекомендую, краще вже сходити у приватну клініку

Саша
03 марта 2021 в 22:15

Хочу висловити слова вдячності за самовіддану працю, людяність і професіоналізм медичного персоналу хірургічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. Особлива велика вдячність лікареві Бойчук Михайлові Степановичу! Справжній фахівець, відданий своїй професії, щирий, людяний. Досвід і всі позитивні якості викликають повагу. Безмежно вдячна прекрасному персоналу медичних сестер. Які викликають повагу, вселяють надію на видужання кожному пацієнту. Завжди доброзичливі, уважні. Усім бажаю здоров'я, щастя, миру, успіхів і терпіння!

Богдан
25 февраля 2021 в 12:22

До реєстратури дозвонитись майже неможливо, так само як і записатися до окуліста чи хірурга, а якщо надумав прийти без запису, то треба ще заплатити за прийом

Нина
24 февраля 2021 в 14:15

В 2010 медсестри не могли з першого разу попасти в вену, кричали на нещасну дитину та без чайових нічого не робили. Дякую за дитячу травму, тепер я панічно боюсь лікарень. А ось хірург з пріколом, норм чувак.

dana
19 февраля 2021 в 2:29

Сьогодні на прийомний покій попали за консультацією до Мар'яни Вікторівни! Приємно вражена її професіоналізмом та людяністю! Молодий лікар, але дуже перспективний! Консультація та огляд був на вищому рівні, чудове відношення до дитини! Я вдячна Мар'яні Вікторівні, вона МОЛОДЕЦЬ!

Альона
06 февраля 2021 в 3:19

Цього року лежали з дитиною у інфекційному відділенні для дошкільнят. З приємного те, що всі медсестри завжди були на посту, і на будь яке прохання відповідали. Поки стоїть крапельниця, вони завжди на контролі. Лікарі добре оглядають, ставлять діагнози і назначають лікування. Якщо треба, то всіх можливих спеціалістів вони викликають у відділення. Аналізи роблять безкоштовні, так як уколи і крапельниці. Докупляли лише ліки в індивідуальній потребі. Дякую лікарям і головному лікарю, що знайшли в резервах міста, і надали нам безкоштовно дороговартісний препарат, який потребувала моя дитина терміново.

Валентина
05 февраля 2020 в 16:30

Так трапилось, що 14 січня 2020 р оперували нашого внука Матвія у відділенні планової хірургії міської дитячої лікарні. Оперував його Погребняк Ігор Олександрович. Щиро дякуємо Вам, Ігоре Олександровичу за ваші золоті руки, за професіоналізм, за чуйне, добре серце, за вашу витримку (я вам постали "сто "питань і ви спосійно і доступно для мене відповіли) Відділення в хорошому санітарному стані. Весь медперсонал розуміє, що тут лежати не з добром, а з бідою і тому дуже хороше відношення до хворих діточок. На жаль таке не можна сказати про педіатричне відділення патології новонароджених. Відділення ЖАХ, в якому працюють бездушні, пихаті люди (не можу назвати їх мед працівниками на чолі з Савчук Раісою Ільіівною. Ось так може бути, що під одним дахом працюють чуйні майстри своєї справи на чолі з Погребняком Ігорем Олександровичем
І бездушні люди. Ще раз велике дякую, Вам Ігоре Олександровичу! Нехай береже вас Бог!

Ernest
26 сентября 2019 в 23:52

Гарна лікарня. Поблизу є ставок з качками. Також невеличкий садок з лавочками та ліхтарями. В лікарні працює не поганий персонал. Нещодавно зроблено ремонт, правда косметичний. Не лікувся тут тому судити про медицину не можу. Чисто зовнішньо чудове приємне місце.

Ольга
25 октября 2018 в 22:24

Хочу подякувати всім-всім робітникам хірургічного відділення та особисто хірургу Синенко Сергію Валентиновичу за чуйне та доброзичливе ставлення до дітей та їх батьків. А також за професіоналізм. Завдяки вам мій племінник отримав вчасну та професійну допомогу та швидко одужав! Одну зірочку я зняла не з вас, а з міністерства охорони здоров'я та прем'єр-міністра, які недостатньо дбають про матеріальну базу та фінансування лікарні. Нажаль (

Вика
25 октября 2018 в 6:15

Дуже строгі правила для матусь хворих на ліжках не можна ні сидіти ні лежати складається враження що ліжка стоять для краси. Зверху на тумби нічого класти не можна навіть пляшку води класти не можна. Від уколів залишаються синяки на пів попи дітей взагалі не жаліють. Верхній одяг зберігати навіть в шкафчику не можна. Радує тільки ліжка тумби та сантехніка. Гроші друть на кожне відділення не менше 20 гривень це навіть не побажанню. Категорично не рекомендую.

Добавить отзыв