UAOTZYV.COM

Хмельницька районна державна лікарня ветеринарної медицини

Адрес Львівське шосе, 2, вул
Телефон +380 (97) 096-56-77
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
суббота09:00-16:00
воскресенье09:00-16:00
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 2.5 22 отзыва
Похожие компании в категории
VetLux Ветеринарний центр ВетАптека — Хмельницький, вулиця Гагаріна, провулок Героїв Маріуполя, 23/1
Клініка ветеринарної медицини Ivet — Хмельницький, вулиця Толстого, 5
ВертиХвіст — Хмельницький, вулиця Тернопільська, 13/1

Хмельницька районна державна лікарня ветеринарної медицини отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
09 ноября 2023 в 6:29

Щиро дякуємо за якісне лікування нашого улюбленця, зокрема подяка Миколі Олександровичу і Саші!

Оксана
20 октября 2023 в 2:31

Лікували йорка. Напротязі 4 днів приїздили за 60 км, щоб врятувати нашу дівчинку, так як лікування в місцевій ветлікарні результатів не дало. Сподобалася увага персоналу, підхід до тварин і навіть почуття гумору. Лікували гастрит.
Але одна ложка дьогтю таки зіпсувала враження.
Собачці ставало легше, але відмовлялась їсти і пити на той момент вже 5 днів. Я попросила якихось рекомендацій. Порекомендували зробити біохімію крові, щоб бачити якусь картину і сказати мені щось розумне. Приїхали впʼяте, взяли у собачки кров, ми відвезли у лабораторію і поїхали додому, так як все решта вже по телефону. Результати були вже після обіду (на вайбер скидають лікарю і господарю тваринки). Але дзвінка від лікаря не було. Наступного дня я передзвонила, пропонувала приїхати ще раз за потреби. Сказали не потрібно, ми вам передзвонимо і все розкажемо. Пройшло 10 днів після здачі аналізів, ніхто не телефонував. Можливо там якийсь договорняк з лабораторією? Я заплатила за аналізи 930 грн, отримала розшифровку на трьох аркушах і таки хотіла почути щось мудре від Юлі, яка направила нас на аналізи.

Оксана
14 сентября 2023 в 20:46

Виродки! Прийшла зі стаффом 11 місяців (крупний) з лапкою заліз устюг. Після їх не зрозумілих уколів собаці стало не добре, дзвоню кажу… привозьте. Вік не запитали, діагнози з потолка попридумували то простату хотіли вліпити коли взнали вік то цисціт сказали і серце. Більше не ходила і вам раджу, якщо любите свою тваринку не йдіть до цих тварюк! Хай моляться щоб моя собака відійшла від не зрозумілого лікування. Надіюся ТИ ПАДЛЮКА ЯКА ЛІКУВАЛА МОГО СТАФФА ЦЕ ПРОЧИТАЄШ!

Iryna
06 августа 2023 в 13:32

Поставили собачці діагноз по УЗД - гастрит, 3 дні капали її ставало тільки гірше, аналізів ніяких не взяли, вирішили звернутися до іншої клініки, зробили нормальну діагностику і виявилося в неї ниркова недостатність, а не якийсь гастрит! Безвідповідальність на найвищому рівні і відношення ніяке, конвеєр! Нікому не раджу туди ходити взагалі!

Nata
02 августа 2023 в 22:25

Не знаю чому на сьогоднішній день нереально додзвонитися. Весь час поза зоною досяжності. А як зорієнтуватися, коли приїхати з твариною, чи це можливо на сьогодні чи інший день. Хіба сьогодні так працюють в сучасному світі? Кам'яний вік якийсь.

Алексей
27 апреля 2023 в 22:55

Навіть не знав що у нас в місті є такий шпиталь. Вмене пекінеса поргизла лайка. Приблизно о 21.30 зателефонував і розповів сетуацію. Лікар приїхав з дому і півтора години боровся за життя собаки. Перший раз бачив щоб до тварин так відносились. Зашив пробиті легені, робив масаж серця, прямий укол в серце, але нажаль нічого не допомогло. Були дуже серезно пошкоджені внутішні органи. Після операції навіть сам лікар плакав. Персонал дуже кваліфікований Лікар навіть гроші не взяв. Рекомендую!

Роман
29 июня 2021 в 4:43

Прийняли, обстежили надали рекомендації щодо можливого лікування, домашній улюбленець швидко відновився.

Женя
06 июня 2021 в 9:54

Можливо мова йшла про нашого кота, він зараз з шпицею. Так вот, шпиця не вилізла, з котом і лапою все окей, шпицю надійно зафіксували!
Відношення в лікарні до тварин краще, ніж в людській до людей.
І коли на Раково мені сказали тихенько вартість операції, мене це здивувало. Приїхала на Шаровечку операція коштує в 2 рази менше. Тут немає здирницва.
Так, є деякі нюанси, деякі лікарі спілкуються не дуже гарно, але як я зрозуміла таке відношення можна виправити, головне мати бажання.
Наш кіт з шпицею 18й день, почуває себе прекрасно. Слова Кирила Анатолійовича мене потішити, особливо: "Я хочу щоб цей кіт, навіть не шкутильгав"
Можливо лікарню відвідує ще хтось з шпицею, але якщо це про нас, то не пишіть дурні, бо я ні з ким з відвідувачів на рахунок кота не спілкувалась!

Наталка
30 мая 2021 в 22:40

Жахливе ставлення! Хамство навіть до старших людей. Просто ганьба таким "спеціалістам". Ніякої уваги до тварин, аби що. Чого в професію прийшли тоді, хами?

Саша
17 апреля 2021 в 17:16

Вчера был на приеме так там одни студенти на работе которые нечего не могут сделать так и ещё увидел что больница вернула своего прошлого работника Ярослава который давайте будем смотреть правде в глаза как врач и человек полное дермо а я знаю за что говорю в итоге животному так и никто не помог ничего толком не сказали все я больше ни ногой в шаровечку люди прежде чем ити туда подумайте хорошо помогут ли вашему животному там ибо сейчас могут только навредить (

Женя
28 марта 2021 в 20:21

Пару днів назад був на прийомі то побачив таку картину що в клініці немає ні одного хірурга тільки якись студент зелений також на прийомі одні студенти які нічого не знають питання а де лікарі у вас що немає лікарів тільки одні студенти практиканти?

Оксана
09 марта 2021 в 11:54

Не рекомендую!
В кота боліла лапа, лікар на огляді сказав, що тут немає нічого страшного. Сказав колоти знеболююче, вітаміни і кальцій 5 днів. На 3-тій день ми попросили зробити рентген, але нам відмовили! І ми вирішили звернулися в іншу лікарню, де нам в першу чергу зробили рентген і в кота ПЕРЕЛОМ! Дуже дякую вам за "чудове"лікування і втрачений час!

Уляна
24 декабря 2019 в 12:40

Мені все сподобалось! Уважний персонал. Привели котика, його оглянули та дали висновок, що абсолютно здоровий, а не шукали хворб яких немає.

Евгений
13 декабря 2019 в 16:04

Убили мою кошку при стерилизации. После операции прихрамывала на задние лапы, толком есть не хотела. Врачи говорили что это она характер показывает. Ровно через две недели кошка умерла. От операции толком отойти не могла, лежала и смотрела в одну точку целыми днями. Ещё у неё пена изо рта была, - сказали что от стресса и это нормально. Просто уроды а не врачи. Главное правило не навреди, так ведь?

Евгений
27 декабря 2018 в 3:57

Одно из лучших мест в городе, где ваши любимые питомцы могут получить качественную помощь специалистов ветеринарной медицины

Настя
26 декабря 2018 в 18:58

Не правильно поставили діагноз. Просто накололи кота різними медикаментами. Сказали, що звичайний забій лише легенько оглянувши тварину, навіть на ренген не відправили. Лікар висловився: "то лише забій, воно згодом саме пройде, а як не пройде то приходьте ще". Жах якийсь твориться!

Саша
11 декабря 2018 в 20:55

Хороша лікарня, добрі лікарі, тільки без нагальної потреби (наприклад щеплення) краще у суботу та неділю не приходити, бо буває багато хворих тваринок і черговому лікарю і так важко всім допомоги

Женя
10 декабря 2018 в 6:29

Лікувати тварин не хочуть (можливо корупція). Діагноз поставили не правильний, рукожопі навіть капельниці не змогли поставити три лапки кішці побрили 40 хвилин вену шукали. Померла у страшних муках у них на металевому столі. Солдеп РВАЧІ ватні

Саша
01 ноября 2018 в 22:27

Лікарі просто неймовірні. Ні в одній людській лікарні я не бачила такого ставлення до людей, дітей, як у цій ветлікарні відносяться до тварин. Одразу видно, що вони дуже люблять тварин або свою роботу, або усе одразу) Вилікували собаку, за що їм дякую. Раджу усім звертатись саме у цю ветлікарню. Але. УЗД бажає кращого, хоча б "видимого".

Саша
29 октября 2018 в 8:50

Вчера убили нашу собаку немецкую овчарку, сначала ей сделали операцию по стерелизации, три дня было все хорошо, потом открылось кровотечение, они продержали ее три часа в операционной, опять зашили. Отдали нам ее под наркозом сказали что все норм, забирайте домой, через десять минут дома у собаки начались конвульсии, спасти ее не удалось. В итоге врачи нам сказали что мы плохо смотрели за собакой после стерелизации и она травмировала себе внутренние органы, хотя эти три дня мы ходили за собакой по пятам. Очень жалко нашу Найру, она была хорошим другом. 24.07.2018 год

Добавить отзыв