UAOTZYV.COM

Хмельницька обласна дитяча лікарня / Хмельницкая областная детская больница

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 94
Телефон +380 (382) 67-50-94
Часы работы 08:00-21:00
Сайт hod.likarnja.org.ua
Рубрики Детская больница
Оценка 2.8 12 отзывов
Похожие компании в категории
Хмельницкая городская детская больница — Хмельницький, вулиця Олега Ольжича, 1
Хмельницький Обласний Перинатальний Центр — Хмельницький, ул. Каменецкая, 76
ДИТЯЧА МЕДИЧНА КЛІНІКА 'МАЛЯТКО', ПП — Хмельницький, вулиця Вайсера, 12/1
Дерматолог Трихолог Болотюк Марина Владимировна — Хмельницький, вулиця Петра Болбочана, 3/2

Хмельницька обласна дитяча лікарня / Хмельницкая областная детская больница отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Mariss
24 января 2024 в 8:45

Ми пішли робити аналіз крові для моєї дитини 3 місяці, стара медсестра не змогла взяти кров і віддала мені мою дитину з пораненим обличчям. Наприкінці вона сказала, що не має інструментів, щоб взяти кров у немовлят. Це не має сенсу, лікар дав документ на аналіз і пояснив їй, що вона повинна робити за день до цього.

Максим
09 октября 2023 в 14:38

Не знаю, чому такі погані відгуки. Особисто я не маю поганого досвіду в цій лікарні. Лікарі зустрічались професійні. Щодо ремонту, то тут дійсно вже залишилось все від радянського Союзу.

Ірина
18 сентября 2023 в 4:11

Коли дитина знаходиться на волосині життя, я б роздерла б на шмаття лікарів, які не допускають батьків до дитини в реанімацію.
Як дитина вийде з коми, коли не відчуває і не чує рідну енергію? Це садизм!

maskasq
26 июня 2023 в 18:22

З часу радяньского союзу, нічого не змінилось, такі самі технології, і ремонт. А аналіз крові треба чекати 3 години

Алла
10 июня 2023 в 10:36

Хочу залишити відгук за дит. Хірурга Кавецький В. І. Дуже гарна людина! Уважний, ввічливий, професійний підхід в дитини залишились гарні емоції, побільше б таких лікарів!

Татьяна
26 февраля 2020 в 14:52

Мне со своими детьми, а их у меня восемь приходится часто бывать в обл. Детской поликлинике. Мы переселенцы, живём в Летичеве необычно было читать: Ликарня дружня до дитини, не понимала я, как это, что на практике?
Прямо с порога атмосфера доброты. Регистратура. Тут вас внимательно выслушают, не повысив голоса (, а это в наше время редкость), направят к нужному специалисту, если такого нет на месте подскажут к кому и куда обратиться.
Врачи. Может это нам повезло, но мы попадали исключительно к хорошим специалистам. Осмотр окулиста, травматолога, пульманолога и др. Вызывали чувство успокоения, уверенности в том, что всё будет хорошо. Спасибо за Ваше отношение к детям и их родителям.

Ernest
31 августа 2019 в 12:00

На 2019 рік заклад місцями відремонтований, здебільшого це технічний ремонт. Можна зробити окуляри, записатися на прийом до лікаря, є гардероб. Шкода що не всюди обладнання нове та персонал мало привітний. Тут можна пройти повний огляд як у хірурга так і в окулісти, лора, стоматолога, інших лікарів. Також є проблеми з чергами, об'єктивно потрібно ставити диванчики, бо крісла старі, не має де чекати на свою чергу. Підлога зремонтована не всюди.

Иван
26 августа 2019 в 14:54

Ідеальним місцем назвати його неможливо, та і до ідеального йому дуже далеко, тому-то чотири зірочки. Це з дуже великими натягом.

Тетяна
11 апреля 2019 в 14:08

Довелось побувати тут один раз, але і його вистачило. Коли нашій дочці було 4 місяці, нас направили сюди на пробивання сльозового каналу. Ми прочекали в черзі півгодини під кабінетом лікаря в коридорі, де навіть сісти нема як і де. Сказали оформлюватись в стаціонар. Туди черга була просто гігантська, але нас пропустили. Коли оформляли, сказали заплатити благодійний внесок. В стаціонарі нас оформлювали знов і знов сказали платити. Відправили в палату, ми чекали лікаря 2 години. Дитину годувати там вкрай незручно, бо в палаті сиділо ще 2 чоловіки з дітками, + на всю стіну вікно у інші палати.
Єдиний плюс - це досвідчений лікар, який зробив свою справу швидко і професійно, коли нарешті нас прийняв. Йому ми вдячні.
Але не дай Бог ще колись туди потрапити. Ні умов, ні зручностей, зате на кожному кроці говорять платити "благодійні внески".

Людмила
30 ноября 2018 в 13:02

29.10.2018 року до нефрологічного відділення поступила мама з дітками, і тут розпочались жахи! 1) Їй сказали заплатити за койкомісце її та дітей 80 грн, в той час коли по всіх лікарнях цієї послуги немає. 2) Сказали заплатити за ремонт лікарні 80 грн, а держава вам, що шановні не дає? Не в одній лікарні ніхто не збирає. 3) Сказали заплатити за аналіз сечі (бак. Посів) 40 грн, в той час коли по всіх лікарнях цей аналіз є безкоштовним. 4) Одіял немає. Йдіть на базар і купіть? В той час коли всі лікарні цим забезпечені. 5) Постільної білизни немає, бо не працює прачечна. КУДИ ДИВИТЬСЯ МОЗ?

Виктор
10 ноября 2018 в 10:49

В Поліклініці "Дружня до молоді" Радянський союз- потребує нової споруди, або хоча б ремонту. Лікарі відповідальні, висококваліфіковані. Дуже великі черги!

Анжела
31 октября 2018 в 1:31

Викликати лікаря на дому просто неможливо. Або занято або просто не беруть трубки. Телефоную уже другу шлдину. До роботи лікарів претензій немаю. Працюють на совість.

Добавить отзыв