UAOTZYV.COM

Хмельницька міська інфекційна лікарня

Адрес Хмельницький, вулиця Сковороди, 17
Телефон +380 (67) 314-79-02
Часы работы
понедельник09:00-15:00
вторник09:00-15:00
среда09:00-15:00
четверг09:00-15:00
пятница09:00-15:00
Сайт www.hil.com.ua
Рубрики Больница
Оценка 3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Хмельницька міська поліклініка №4 — Хмельницький, Молодіжна вулиця, 9/1
Хмельницька міська поліклініка №1 — Хмельницький, вулиця Подільська, 54
Хмельницкая городская детская больница — Хмельницький, вулиця Олега Ольжича, 1
НІКО, ПМП — Хмельницький, вулиця Пілотська, 1/31

Хмельницька міська інфекційна лікарня отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
18 апреля 2024 в 1:45

Щиро дякую моєму лікарю Маркевич Олені Валентинівні, лікар від Бога, дуже гарне ставлення до хворих людей похилого віку, також дякую усьому персоналу інфекційного дорослого відділення.

Bad
18 июля 2020 в 16:37

Самая ужасная больница, во всем городе Хмельницкий. Уловия не выносимые, лежали с маленьким грудным ребенком, палату как положено не моют, пыль везде, не протирают, воды горячей нет, помытся не реально, нет душевой, ванная стоит а к трубам даже не подключена, Кварц не работает, холодильника нет, на кровате спать просто не реально, матрасы все сбитые старые, ребенок постояно скатывается, плачет, устроили скандал, санитарка один раз повымывала все как полагается. Ето же инфекционная больница? Куда смотрит глав. Врач? Куда смотрит облздрав? Что б вам так лечили вашых детей и в таких же условиях! Ребенка выписали с температурой!

Иван
12 июня 2019 в 7:35

Жахливий лікувальний заклад. За всі вихідні дні жодного разу не підійшов черговий лікар, при тому, що у матері дитини вперше проявилися прямі ознаки хвороби. До дитини з кором помилково підселили дитину із скарлатиною. Одразу дають списки на закупівлю препаратів на приголомшливі суми, хоча на сайті "Є ліки" сказано, що необхідні препарати є з державного бюджету. Але їх потрібно "комусь списувати" (цитата). В більшості палат лише холодна вода, двері в туалет не зачиняються, персонал відноситься зверхньо і по-хамськи (за виключенням деяких заступників головного лікаря). Категорично не рекомендую!

Цюпа
11 июня 2019 в 14:24

Хочу подякувати працівникам за якісне лікування. Чутні працівники. Дуже позитивні і дуже класно виконують свою роботу. Дуже позитивні. Дуже смачна і класна їжа.

Каteryna
22 января 2019 в 0:42

Всім доброго дня. Хочу залишити свій відгук стосовно роботи інфекційноі лікарні. Так сталося що спочатку сюди з інфекцією попала моя донька, а після неі я. Перше враження від лікарні склало підхід працівників до пацієнтів. Це професіонали своєі справи, злагоджений і приємний колектив, кожна людина дуже чуйні, людяні і порядні. Всі працівники від лікаря до медсестричок, постійно запитують про самопочуття та проводять грамотне лікування. Підходять по кільканадцять разів на день і цікавляться твоім станом, такого відношення, погодьтесь, зараз не знайдеш. А вони виконують свою справу за невисоку зарплату та постійний ризик заразитись якоюсь інфекцією від пацієнта-а тут іх і з кишковими;із дихальними;і менінгітами.
Дуже гарне відношення, ще такого не зустрічала) годують теж нормально, це показник того що кошти з бюджету міста в цьому випадку йдуть туди куди треба

Артем
28 октября 2018 в 5:47

Нету буфета, в магазин не выпускают, если вы приехали с другого города один, то помочь вам некому

Добавить отзыв