UAOTZYV.COM

Халабуда отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Князів Коріатовичів, 25
Телефон +380 (68) 524-24-84
Сайт www.facebook.com/rc.halabuda.kp
Рубрики Детский развлекательный центр
Оценка 3.3 21 отзыв
Похожие компании в категории
Музей науки Евріка — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/1
Дитяча планета — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17/1
Чудо Парк / Super Park V — Хмельницький, вулиця Трудова, 6а

Халабуда отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іра
09 ноября 2023 в 3:19

Все супер! Дітки завжди задоволені, і ігрова зона і кафе все на вищому рівні!
Ви молодці так тримати!

Надія
07 ноября 2023 в 5:32

Чудове місце, завжди чисто, персонал привітний, святкуємо там день народження вже не перший рік, і з кожним роком стає все краще і краще.
Діти щасливі і задоволені.
Молодці продовжуйте в тому ж дусі

Руслана
04 ноября 2023 в 2:19

Халабуда - неймовірне місце щастя, радості й втіхи для дітей. Просторо, чисто, тепло, багато розваг. Смачна кухня!

Анастасія
03 ноября 2023 в 5:30

Місце дуже чудове! Неодноразово святкували там дні народження дітей, всі залишились задоволені! Навіть при великій кількості відвідувачів, піцерія швидко та вчасно видавала замовлення, до речі, кухня дуже смачна! Раджу «Халабуду» тим, у кого є діти, адже там велике різноманіття атракціонів та розваг!

Інна
31 октября 2023 в 18:39

Класне місце для відпочинку та святкування днів народження діток. Заклад має велику площу, розділену на зону розваг та харчування. Меню смачне і доступне. Якщо завчасно замовляти страви на свято, їх готують вчасно. Подобається, що персонал одразу реагує на прохання про заміну посуду, надає все необхідне для нарізання святкового торту. Персонал за 30 хв до 21: 00 години повідомив нас про закриття закладу. Все класно. Розвивайтеся і успіхів у майбутньому.

Мария
28 октября 2023 в 22:17

Дуже любимо цей дитячий заклад! Діти завжди з радістю і посмішкою біжать до Халабуди! Персонал привітний, цікаві розваги! Щиро дякуємо за Вашу роботу! Будемо залюбки приходити

Алина
25 мая 2023 в 2:26

Заклад чудовий для дітей в цілому, АЛЕ, хочу звернути увагу керівництва на бізнес, який проходить в середині, на жіночку, яка сидить коло піцерії і розмальовує дітей, коли дитина лиш проходить повз, та уже відразу налітає'' а в тебе гроші є? Хочеш машинку, йди до мами, візьми 300 грн, і я тобі дам''що це за нахабна, яка зухвало так поводиться, я мовчала багато разів за це, але це переходить межі! є багато людей на їх місце, і взагалі, де гігієна? Одна кісточка та одна склянка води на всіх, коли розмальовує!

Лариса
24 февраля 2021 в 22:05

Нам не сподобалося. Холодно, як на вулиці. Вхідний квиток не дешевий, а ще окремо плати за ігрові автомати для дитина. Ще одна така ціна набігає.

Ольга
18 апреля 2020 в 13:11

Відвідували Халабуду не одноразово) Самі ігрові майданчики супер, а от піцерія величезний мінус (ДОРОГО і НЕ СМАЧНО!)

Татьяна
17 апреля 2020 в 2:47

Хороші атракціони, іграшки, гірки, батути. Дітям дуже подобалося. Ніби все добре було, але раптово ввімкнули дуже гучну музику та ще й зовсім не дитячу - потрібно попереджувати, там же малесенькі дітки граються! Малюк був біля колонок на гірці і так злякався, що вимушені були піти і він досі з поганим настроєм лягає спати! Мало того, ще й розпилювали штучний сніг, який позалітав в очі і тепер у мене почервоніння і свебіж!
Батьки, будьте уважні!
А на ваш заклад, шановне керівництво, чекає "гарне" звернення до держслужби з питань зазисту споживачів, причому колективне.

Ще додам про куріння при вході, у вас же дитячий заклад, ви зобовязані наладити цю проблему із курцями з першого поверху. Все в сигаретному диму і запах як у пабі.

Дмитрий
11 апреля 2020 в 4:22

Хорошее место, вполне хорошая кухня. Места не много но комфортно. Поиграть детям есть где. Один минус это то, что очень холодно в ноги, приходится покупать на кассе дополнительные носки и т. Д.

Barbershop
07 апреля 2020 в 19:29

Развлекательный центр достойный, но комната с игровыми приставками и шлемом виртуальной реальности - просто ужас. Не рекомендую КАТЕГОРИЧЕСКИ! Администратор сидит, ему просто пофиг. На вопрос что делать в игре - ответ Выполнять задания. Спасибо, бро! Ты капитан очевидность! К посетителям - внимания ноль. П. С. Цена 50 грн /15 минут на 1 человека. Для сравнения, в Oculus Dream на пушкинской - 180 грн грн/час на двоих. Короче, мы сдесь были в первый и последний раз.

Лілія
29 марта 2020 в 6:47

Все круто! Всі свята проводим там!
Піцерія вкусна. Дітки завжди ситі і втомлені ідуть додому)

Світлана
11 февраля 2020 в 10:15

Гарне місце. Але по-перше дуже далеко розміщується, по-друге дуже дорого святкувати. Забороняють замовляти свою їжу тільки у них, а це часто не зручно.

Евгения
09 февраля 2020 в 3:04

Весьма опасное заведение для детей, особенно до 5 лет.

Плюсы:
1. Хорошая цена за весь день.
2. С малышом можно уйти домой поспать и прийти после обеда снова.
3. Много интересных горок, лабиринтов и игрушек. Есть музыкальные и движущиеся аттракционы.
5. Качество игрушек: сломана была всего одна машинка и несколько деталей на бизибордах.
6. Есть кафе, можно перекусить, отдохнуть.
7. Хороший вай фай, особенно важно для фрилансеров.
8. Прохладно в первой половине дня. Это именно плюс. Дети бегают, им жарко, так что температура подходящая.

Минусы:
1. Жаль нет цены за 1 час (например 50 грн), иногда выходит всего на часик заскочить, но платить 100 грн не охота.
2. Нет смотрящих, а это проблема, так как старшие дети (от 8 лет) просто носятся сломя голову пока родители выпивают в кабинках. Ребенка на батуте чуть не задавили. Получается нужно постоянно убегать с мест где они играют и ребенок расстраивается. Чужим детям замечания делать не охота, пьяные родители не совсем в адеквате и начинают возмущаться.
Можно хотябы на батутах в час пик ставить смотрящего.
3. Есть алкоголь. Это же детская территория. Пока дети играют, родители бухают. Слегка опасно.
4. Горячие напитки, еду, бутылки с алкоголем, стеклянную посуду носят через зал с бара в кабинки. Вы же должны понимать, что ребенок может случайно налететь на официанта и будет печальный исход - вина будет на заведении за не соблюдение техники безопасности. Учтите, пожалуйста, иначе будут жалобы в инстанции.
5. Обычный штрудель ждали 40 минут. Еще и подгорелый.
5. Цена за кофе. Простите, конечно, но капучино 30 грн, а штрудель 40 грн? Странная разница в цене. Особенно для уровня цен в Каменце.
6. Кафе не ограждено. Ребенок чуть не снёс накрытый стол, нерасчитал скорость на машинке. Это не продумано и опасно, вдруг кипяток?
7. Вечером уже душно и нечем дышать изза количества людей.
8. Официанты вежливые, но не компетентные. Грязную посуду не убирают, горячее ставят прям перед годовалым ребенком, хотя стол пустой.
9. Шнуры и розетки в свободном доступе в игровой, возле батутов. Они должны быть спрятаны.

Заведение позиционирует себя как игровой центр для детей, а не кафе-ресторан с детской игровой комнатой. Поэтому обязаны заботится о безопасноти детей в первую очередь. К сожаление, это не так. Видно лишь желание побольше заработать.

Іванна
10 ноября 2019 в 19:53

Хотілось би більше вільного місця, кожен сантиметр зайнятий чимось, а діти просто хочуть деколи побігати. В кафе трохи завищені ціни, і мало столиків (а це все та ж проблема з вільним простором)

Лена
25 августа 2019 в 21:02

Не погано. Була тут вперше. Багато атракціонів. Але вентиляція бажає бути кращою, коли багато людей- дихати нема чим аж голова паморочиться. Зона туалету теж просить змін, на ту кількість людей і площу - 3х кабінок замало, прибирати треба їх частіше (повне відро зі сміттям, паперові рушники відсутні, папір на підлозі валяється в кабінках кругом калюжі) - тут я розчарована. Враховуючи кількість людей що там бачила, можна виділити частину коштів на вищий сервіс. Хочеться сказати і про полички для взуття. Вони стоять відкриті, при вході, будь хто може взяти твоє взуття і піти. Взуття має здаватися в спец. Гардероб за номерами (в кожної пари свій лоток). Сподіваємося що адміністрація прочитає і відреагує належним чином.

Олена
22 июля 2019 в 6:25

Не перший раз в Халабуді і з кожним разом все гірше і гірше. Була з дитиною на дні народження. Офіціанти ні разу не підійшли, використані серветки лежали горами на столі, жарко і душно, вентиляції ніякої. Стоїть вентилятор, і біля столиків кондиціонер, на таку територію замало, вже в кінці дня температура повітря була високою. Туалети грязні, унітази і раковини не миті. Взагалі місце не погане, керівництву потрібно подумати про вентиляцію, та оновити батути, вони вже зношені. Потрібні наглядачі, так як на батутах стрибав хто хотів, навіть дорослі.

Артём
13 июня 2019 в 16:57

Чудовий заклад для дітей.
Та гіршого обслуговування в піцерії ще не бачив.
Штрудель готували 40 хв, холодні млинці подали через годину.

Тьома
21 апреля 2019 в 11:10

Дуже опасне місце для дітей
розпивається спиртне
діти малі і виликі всі разом ніхто за ними недиветься

Добавить отзыв