UAOTZYV.COM

Гунські криниці отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 4
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Парк, Достопримечательность
Оценка 4.7 15 отзывов
Похожие компании в категории
Польский рынок — Кам'янець-Подільський
Лебедине озеро — Кам'янець-Подільський, вулиця Князів Коріатовичів, 1
Городской парк — Кам'янець-Подільський, вулиця Данила Галицького, 1
Дендропарк — Кам'янець-Подільський, вулиця Шевченка

Парк Гунські криниці отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tatka
26 августа 2023 в 9:38

Багато хто з туристів оминає цей сквер увагою, а дарма. На цей сквер натрапили випадково і щиро рекомендую. Це просто радість для дітей, бо тут все зроблено для того, щоб вони мали цікаве дозвілля. Я не фоткала, але на алейках намальовані цікаві ігри для дітей. Платний доглянутий туалет є на території і ціна 2грн.

Ольга
03 августа 2023 в 18:52

Натрапили на цей погано зовсім випадково, прогулюючись у Кам'янці Подільському.
Сквер доглянутий, дитячий майданчик у хорошому стані. Є локації з перекушуванням. У вечірній літній день було багато людей із дітьми.

Володимир
27 декабря 2021 в 11:09

Чудовий парк для відпочинку, є де прогулятися та посидіти у затінку. Щоправда, на момент відвідин озеро було трішки дивного зеленуватого кольору. Поруч є кілька кафе, тому після прогулянки можна й смачно перекусити.

arcss
11 ноября 2021 в 13:30

Гарний невеликий парк в центрі міста. Красивий фонтан, в якому можна купатися дітям, підсвічується вночі. Досить лавок в тінистих місцях. Завжди чисто. По периметру є магазини та кафе.

Настя
19 октября 2021 в 2:13

Место красивое)
вековые ивы особенно впечатляют!
Только вода в голубом бассейне зеленее зелёного. И кучи кусючих жуков!

Алексей
28 августа 2021 в 2:18

Дуже затишно, приємно дивитися на фонтан і прозору воду (блакитну від кольору басейну). У сонячну спеку тут завжди прохолодно. Можно відпочивати годинами!

Елена
19 июля 2021 в 10:19

Гарний, доглянутий сквер. Красиве штучне озеро, навколо зручні лавки, на яких зручно відпочити.

Ева
12 июля 2021 в 16:16

Дуже приємне місце. Чудовий парк, великі дерева, які створюють достатньо тіні. Свіжість біля води. Чисто, є смітнику. Поруч дитячий майданчик, багато кафе. Були приємно здивовані, коли випадково натрапили на це місце. Тільки гарні враження.

Юлия
12 июля 2021 в 6:40

Приятный парк, заехала случайно и приятно удивлена. Чисто, красиво, ухоженно. Есь много лавочку, аттракционы для детей, кофе, мороженное, играет музыка, красивый фонтан.
Стоит заглянуть и прогуляться, если впервые в городе.

Ferming
19 июня 2021 в 8:40

Непогане місце для відпочинку, чисто, прибрано, неподалік є дитячий майданчик, місце де можна купити морозиво та поп-корн.

Александр
13 ноября 2020 в 14:04

Сквер «Гунські криниці», найпопулярніше місце відпочинку кам’янчан, розкинувся у Новому Плані на цілий квартал між вулицями Шевченка, Лесі Українки, Князів Коріатовичів і Симона Петлюри (раніше Уральською). Назва скверу сягає у глибінь історії, коли войовничі племена гунів пересувалися з Азії у Європу. За переказом, проходячи через ці місця, вони віднайшли джерело із дуже смачною водою. Як стверджує археолог і краєзнавець Лідія Кучугура, назва «Гунські криниці» для місцевості, де нині розташувався сквер, широко вживалася в Кам'янці не одне століття.

Сьогоднішній сквер – це чудово використаний ландшафт Нового міста, що вдало доповнений у центрі великим фонтаном, від якого розходяться каскади східчастих доріжок, вмонтованих у горбистий схил. Довкола стоять лавки на яких завжди вдосталь кам’янчан, а особливо у святкові дні, коли тут відбуваються концерти. У літню пору часто знаходяться бажаючі освіжитись у водах кам’янецького фонтану.

2010 року популярність скверу «Гунські криниці» примножилась за рахунок встановлення «Каменю кохання з Кани Галілейської» за сприяння міжнародного проекту «Камінь любові у вашому місті». Основна ідея проекту – пропагувати любов до ближнього: до коханих, до сім’ї, до країни, до свого міста, до друзів… Камінь кохання привезений із містечка Кани, що в Галілеї, давня традиція говорить, що це місце є щасливим, бо тут Ісус Христос благословив закоханих на створення сім’ї. У Кам’янці-Подільському стало традицією у день весілля відвідувати сквер «Гунські криниці» та обов’язково доторкнутися до Каменю кохання.

Вероника
27 марта 2020 в 23:28

Хорошее место для семейного отдыха. Есть детская площадка, но она высоковата для деток до 5 лет. Минус, купающиеся в фонтане люди.

Володимир
07 ноября 2018 в 8:32

Можна погуляти, відпочити в затінку, а дітлахи купаються у фонтані та граються на дитячому майданчику. Поряд є кафе.

Роман
31 октября 2018 в 5:17

Фонтан с изумительной подсветкой, в жаркие летние дни, любимое место отдыха многих жителей и гостей г. Каменец-Подольский. Рядом расположен парк культуры и отдыха, в котором много аттракционов для взрослых и детей. А так же магазины, кафе и ресторан. Wi-Fi бесплатный уже не работает.

Андрей
22 октября 2018 в 2:21

Очень красивое место находящееся по дороге в Старый Город. Местные жители называют это просто "Фонтан", так и спрашивайте у прохожих: "Как пройти на фонтан". Сюда лучше всего приходить в теплые времена года, когда фонтан работает и наполнен водой. На территории комплекса есть парк, много лавочек, можно спокойно отдохнуть уставшему туристу. Неподалеку есть достойные кафе и рестораны, можно хорошо покушать, цены устроят даже бедного туриста. Короче говоря: "Все на фонтан")

Добавить отзыв