UAOTZYV.COM

Гостевой дом Катерина

Адрес Хмельницька обл., Цвіклівці Перші
Сайт ruraltourism.com.ua
Рубрики Ночлег
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Гуртожиток N5 — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 31
Сонячний прованс — Сатанів, Україна с.м.т, вулиця Монастирська, 7
105 Мотель — Хмельницький, Вінницьке шосе, 105
Карта — Кам'янець-Подільський, вулиця Індустріальна, 3

Гостевой дом Катерина отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Максим
14 ноября 2021 в 19:22

Вперше побували в цьому чудовому місці. Для того, хто звик до дикого відпочинку в наметах, але має сім'ю в якій поки не всі готові до такого - це рай на землі! Видно, що все робилося з душею - в будиночках є все необхідне, вони комфортні і акуратні, територія гарно і функціонально оформлена - є басейн і лежаки біля нього, кухня з холодильниками і посудом, дуже круто зроблена мангальна зона - можна смажити будь-що в будь-яку погоду, комфортні альтанки. Є і домашні улюбленці - мій маленький син грався з добродушними котиком і песиком. До річки треба трошки пройтися (я їздив машиною) і там обладнаний файний пляж. Окремо про риболовлю, що саме для мене було основною програмою. Якщо коротко - риба є, як хижа так і мирна, місцеві жителі слідкують за недопущенням браконьєрства і здається досить успішно, а це дуже тішить. На пляжу активно клював окунь пристойних розмірів, а от на ляща краще сходити в іншу сторону до скелі. Дуже привітні хазяї, до яких хочеться повертатися ще, що ми неодмінно зробимо.

P. S. Є невеличке побажання - дуже хочеться мати можливіть орендувати якогось човна, хоч самого простенького. Для рибалок це була би найцінніша річ ;)

Ігор
09 сентября 2021 в 4:37

Дуже привітні господарі. Відпочиваємо тут вже четвертий раз. Завжди клює риба, лящ, плотва.

Александр
03 сентября 2021 в 21:04

Надзвичайно класне та атмосферне місце з чудовими власниками та персоналом і смачною кухнею)

Олександр
28 августа 2021 в 14:42

Чудове місце для сімейного відпочинку. Гарні краєвиди т'на Подільські Товтри і на річку Смотрич. Поряд Хотинська Фортеця, Кам'янець-Подільська фортеця, Бакота, Субіч.
Приємні господарі і дуже смачно готують.
Не хотілось їхати звідси.

Тарас
12 августа 2021 в 2:42

Отдыхал тут несколько раз. Отлиный семейный отдых. Закрытая територия с детьми самый раз. Больше всего отмечу кухню и порции. Добраться легко, дорога нормальная. При желании хозяева устроят екскурсию катером по Днестру. По сранению с другими местами отдыха на берегах Днестра очень демократичные цены.

Алла
02 августа 2021 в 19:36

Приїжджаю сюди вже багато років. Гарний відпочинок, гостинні господарі. Красиві місця: канйон р. Смотрич.

Добавить отзыв