UAOTZYV.COM

FreshHeads Barbershop

Адрес Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11б
Телефон +380 (98) 400-84-80
Часы работы 10:00-20:00
Сайт n257792.alteg.io
Рубрики Мужская парикмахерская, Парикмахерская
Оценка 3.9 9 отзывов
Похожие компании в категории
RazorRides Barbershop — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11м
Мужская парикмахерская BarberShop .cmd — Хмельницький, вулиця Свободи, 75
Бонжур — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 14/1
Frisor Barbershop — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 45

FreshHeads Barbershop отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
28 ноября 2022 в 0:07

Без сумніву найгірший барбер-шоп хмельницького. Зіпсований настрій від професійної "стрижки" і наданого сервісу. Щодо стрижки: барбер "Колян" постриже вас так як зручно йому а не так як попросили його ви - зворотнього зв"язку немає, більшу частину стрижки ви будете сидіти спиною до дзеркала, навіть не підозрюючи що ж там відбувається. Щодо сервісу: онлайн бронювання працює не корректно, адміністратора немає - здогадайтесь хто ваш барбер самі, стригти холодними руками то є нормально, помити руки після сигарет для барбера впадло, тому насолоджуйтесь цим запахом впрововж всієї стрижки, і так як адміністратора немає - барбер декілька разів відлучатиметься щоб відповісти на дзвінок, про запропонувати каву як в інших барбер-шопах я взагалі змовчав би, як би не всі вищезазначені недоліки. Якість стрижки могла б компенсувати рівень сервісу, чи навпаки, але в моєму випадку ні одного ні іншого.

користувач
17 февраля 2022 в 7:15

Сказать что не понравилось - это ничего не сказать. Пишу конкретно за мастера, который работает по середине, имени к сожалению не знаю но сути не меняет! После его расчески на голове остались глубокие царапины, предупредил что на голове родинка будь осторожнее - пофиг, мастер забил огромного болтяру. Честно ему только вилами солому убирать! Сам процесс стрижки проходил грубо, складывалось впечатление как будто человек психически не уравновешенный. В конце стрижки это чудо спросило как я ношу, прямо или на бок, я говорю ношу ПРЯМО - уложиил на бок. Сделал ему замечание, чудо начало мне говорить что бы я ему еще спасибо сказал, за то что оно для меня время нашло) Честно, для таких денег которые они гребут, это недопустимое отношение и работа в общем! Куча негатива осталось от посещения даного "заведения"!

Женя
14 февраля 2022 в 11:12

Перший раз відвідав заклад у Хмельницькому. Дякую барберу Михайлу за чудову стрижку, якісно, професіонально, приємний у спілкуванні. Буду користуватись послугами і надалі.

Тик
27 января 2022 в 13:28

Стрижка 4. Клієнтоорієнтованість 2. Прийшов з погнутим подарунковим сертифікатом на стрижку. Барберу це не сподобалось так як цей сертифікат мав бути повторно комусь проданий. Вперше стикаюсь з таким, що на сертифікат націнка та ще й його потрібно принести в "товарному виді". Через те, що барбер був не в гуморі то й отримав гумор типу: "Чи постригти мене так само як виглядав сертифікат". Сумно, що бумажка дорожча за лояльність клієнта.

Женя
14 августа 2021 в 9:53

Йо, від недавна сталий клієнт барбершопу, ходжу до Паши, топовий пацан, все робить чітко. Ціна/якість більш ніж переконлива) всім раджу)

Владимир
12 декабря 2019 в 13:14

Тут працюють професійні перукарі. Порекомендують та гарно зроблять зачіску. Ціни не є дорогі порівняно зі Львовом. Персонал приємний та ввічливий! Перукарі тут всі хлопці. Знають добре свою справу. Інтер’єр також тут гарний. Можна випити кави.

Slavik
02 декабря 2019 в 14:25

Хочеш дозу задоволення від здавалося б звичайної стрижки? Тобі сюди!
Флекс 24/7, think about this, Man. Real talk!

Женя
15 ноября 2019 в 13:07

Професіонали своєї справи, чудова атмосфера, уважні до побажань клієнта, приємні ціни. Рекомендую

Павел
10 ноября 2019 в 21:53

Отличный салон мужской стрижки и бритья. Сам подстригся в день его открытия. Понравилась непринужденная обстановка, успокаивающая музыка, хороший итальянский кофе и самое главное - высокий профессионализм, внимательность и доброжелательное отношение мастеров к клиентам. Моя оценка 5 из 5-ти. Рекомендую.

Добавить отзыв