UAOTZYV.COM

Фонтан отзывы

Адрес Старокостянтинів, Т2324
Телефон +380 (96) 357-77-47
Часы работы 11:00-23:00
Сайт ua.igotoworld.com/ua/poi_object/74082_klub-fontan.htm
Рубрики Ресторан, Кафе
Оценка 2.3 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Золотий ФАЗАН — Старокостянтинів, ул. 1 Мая, 135
Гостинний двір — Кам'янець-Подільський, вулиця Троїцька, 1
Похожие компании в категории
Хортиця — Старокостянтинів, вулиця Грушевського
Мореман — Старокостянтинів
Клеопатра — Старокостянтинів, вулиця 1 Травня, 133
Транзит — Старокостянтинів, вулиця 1 Травня, 13

Ресторан Фонтан отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
08 марта 2022 в 11:32

Дуже довго чекали замовлення! Мої страви принесли, я встигла вже поїсти а чоловік чекав хвилин 40! Бігали за макаронами в атб, щоб пасту приготувати! Музика жахлива і дуже голосно! А хотілося просто поїсти! В місті проїздом після довгої дороги! Не раджу тим, хто подорожує!

користувач
23 сентября 2021 в 0:50

Святкували буквально вчора Хрестини, дуже задоволені, все смачно, персонал привітний, кухня надзвичайно смачна, гарна атмосфера. Залишилися задоволені. Дякую!

користувач
11 сентября 2021 в 19:52

Не рекомендую! Обслуговування на низькому рівні, доносилися не цензурні вислови з кухні у зал, їжа не відповідає описам в меню: картопля по домашньому нічим не відрізняється від картоплі фрі. Піца була якась жирна, з неї капала олія, краї піци були підгорені. Офіціант навіть не відкрив напої. Дали меню Суші яких насправді замовити не можна. Раковина в туалеті майже відвалилася. Майонезу в ресторані не має, тому беріть його з собою, якщо любите картоплю фрі з майонезом.

Ohrima
07 сентября 2021 в 8:55

Жахливе місце, чути мати з кухні, персонал працює як попало, надзвичайно тихий офіціант, їжа не відповідає меню, піца жахлива, половину страв з меню не можна замовити (лише під замовлення). Не рекомендую!

Женя
05 июля 2021 в 19:15

Мій друг, поляк, професор, любе подорожувати, осбливо його приваблює Україна — за останні три роки ми здійснили більше 20 поїздок /пенсія у 4500 євро дозволяє/. Завітали до Старокостянтинова, оселилися в готелі «Случ». Навпроти ресторан «Фонтан», зручно. Я попередньо зайшов — всі місця «Замовлено», але офіціантка запропонувала повечеряти у залі на 2 поверсі. Коли я повернувся з паном і водієм, раптово виявилося, що їде якась делегація і місце є тільки на терасі /чотири столиква у задвірку під брендованим наметом без стін. Було зимно і незатишно, але вже не хотіли шукати інше місце, тому обмежилися невеликим замовленням. Три різних страви на трьох осіб — офіціантка примудрилася переплутати і не перепитала, хто що замовляв — я отримав страву колегі, він відповідно мою. Кухарю вдалося телятину і свинину довести майже до гумового стану, пересолити. Трохи здивувала вимога оплати замовлення наперед, можливо мають певний досвід, плюс майданчик майже на вулиці, та й мій колега далекий від умовностей — не дивлячись на статус і розмір пенсії, одягається, як йому зручно — м'яко кажучи, не для ресторану і навіть кафе. Але це його право — ми прийшли поїсти, а не розважатися, планували пару годин — скоротили час /і прибуток ресторану/ до 45 хвилин. Нам в куртках юуло зимно сидіти, а офіціанти виходили до нас в сорочках. Адмін не дбає про своїх працівників? Приємно вразили столові прибори — ножі і виделки якісні, дорогі, однакові за стилем. Делегації ми так і не побачили, чайових не залишили.

Женя
02 июля 2021 в 9:11

Тарелка борща с очень маленьким кусочком мяса, фри и отбивная не досолена (соли не умудрились вынести) и при том что дорого, пиво самое галимое (Оболонь) а цены ломят, больше точно не зайду, даже если с голоду померать буду, хорошие отзывы персонал пишет походу

Volodymyr
04 ноября 2019 в 18:54

Колись це було найкрутіше місце в Старконі. Як зараз - не скажу. Хотів пару раз зайти, подивитись, випити кави, але на жаль було зачинено.

Женя
31 декабря 2018 в 9:25

Обслуговування жахливе, невічлий персонал, замовлення потрібно чикати дуже довго. Кухня теж не фонтан!

Александр
28 декабря 2018 в 4:05

Ночной диско бар, кухня в порядке, контингент тоже норм, но вот как по мне музика не очень. А так очень милое заведение

Евгений
16 сентября 2018 в 4:47

Поставив 4 лише за брудні скатерки. Запитав у офіціантки чому вони не замінили? Відповідь: нам так попередня зміна здала.

Добавить отзыв