UAOTZYV.COM

Домашня редакція отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Князів Коріатовичів, 11
Часы работы 10:00-20:00
Рубрики Фастфуд
Оценка 4.6 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Домашня редакція (Філармонія) — Хмельницький, вулиця Гагаріна, 5
Похожие компании в категории
Da Шаурма — Кам'янець-Подільський, вулиця Першотравнева, 9
Shell — Кам'янець-Подільський, вулиця Привокзальна, 30
Кава, хотдог — Кам'янець-Подільський
Бургер Шеф — Кам'янець-Подільський, -podil's'kyi, , вулиця Суворова, 4

Фастфуд Домашня редакція отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
29 января 2024 в 13:15

Чудовий заклад, чисто, смачно та затишно. Сервіс-хороший, страви-смачні, персонал-привітний та уважний! Десерти у цьому закладі то любов. Загалом, як завжди все сподобалось!

Dana
23 января 2024 в 14:19

Я є постійним клієнтом і їм там кожен день, по пару разів. Мені там все подобається смачна їжа особливо налисники і салати грецький, італійський. Завжди чисто, там кожну хвилинку ходять дівчата і все прибирають зі столу, у туалеті. Персонал привітний, ціни доступні так, що можна не дорого поїсти, а головне смачно. Полюбила цей заклад тому дома я не готую)

Наталья
16 января 2024 в 7:20

Дуже приємний заклад швидкого харчування. Обслуговування просто чудове. Їжа смачна. Інтер'єр цікавий. Щиро рекомендую!

Анна
04 января 2024 в 8:45

Обідаю тут майже щодня. Давно не вистачало в нас в місті закладу по типу пузатої хати, щоб було недорого і швидко перекусити людині, що працює. Привітний персонал. Столи прибирають одразу. Смачно. Чай в них просто якийсь неймовірний, найсмачніший, який я куштувала.

З мінусів, мені не подобається, що після миття рук є лише обдув, розумію, що це економічніше, але дійсно не вистачає серветок. Не всі люблять використовувати обдув для сушіння рук. Деякі просто обтрусують руки і та вода потім на дзеркалі. Також було один раз недожарена котлета, вона була сирувата в середині, списую це на великий потік людей. Також раз замовляла доставку і окремо замовила сметану до страви, я не знаю, що то за аналог сметани, але краще закуповуйте якусь нормальну.

Виктория
15 ноября 2023 в 20:10

Не погоджусь з відгуком про обслуговування! Дівчата чудово справляються зі своєю задачею, туди хочеться повертатись, знаючи, що тебе там зустрінуть з посмішкою та чудовим настроєм навіть у кінці робочого дня! Столи завжди чисті та точно без тарілок, скільки разів відвідували даний заклад від відкриття (бувало що вечеряли кожного дня) ні разу не було їх на столах! Тому персонал -це прикраса цього закладу, і справляються з задачею вони на відмінно!

Виталий
07 ноября 2023 в 19:32

Їжа, хоча й задорога для такого закладу, проте смачна. Однак сервіс і обслуговування вкрай погані, а саме були відсутні віделки, а коли їх принесли, то виявились непротертими і повністю у воді. В залі вільні столи стояли з підносами та пустими тарілками, тому відвідувачі не мали куди присісти

Nadiia
15 октября 2023 в 0:20

А мені не дуже сподобалось, ідея закладу класна, свіжий ремонт і це +. Приходили якось з чоловіком в першій половині дня, хліб був не свіжий на вітрині, і це можна було визначити не тільки за «м‘якістю» але і за запахом, не приємно. Тарілка попалась надщерблена, пюрешка вже триста раз захолола перед тим як потрапити до мене в тарілку. Олів‘є було нормальне, смачне. Ніби то і не дорого, і прикольно, але я знаю де поїсти гаряченьке і зі свіжим хлібом або лавашем за приблизно такі ж гроші. Ну поки що враження таке склалось.

Yuryi
11 октября 2023 в 11:29

Тільки но пообідали! Заклад чудовий - чистенький, зручний. Обслуга уважна та привітна. Кухня та вибір гарні. Дякуємо за смачні страви та отримане задоволення від їх споживання!

Оксана
02 октября 2023 в 16:57

Страви смачні і за це шана шеф кухарю. Проте над організацією процесу потрібно попрацювати: бульйон у казанку тільки принесли на роздачу а він вже був ледве теплий; до цього на роздачі перших страв була відсутня людина і у черзі відбулася зміна вектору, бо люди змушені були повертатися за першими стравами, коли вже отримали другі. Працівники вештаються без діла, а на роздачі одна людина і велика черга. Розмір тарілок та столів неспівставний. Не кожному потрібна така велика тарілка. Вона займає багато місця на маленькому столику. Вдвох обідати незручно через брак місця. Дві таці на 2-х місний стіл не поміщаються, а перекласти їх нікуди. В Україні вже давно успішно працюють заклади такого типу і можна було б для початку залучити консультанта звідти для налагодження процесів.

Роман
26 сентября 2023 в 23:09

Чудовий заклад, все дуже смачно, привітний персонал, чистенько, рекомендую, головне щоб залишались на такому рівні

Іванна
24 сентября 2023 в 19:32

Все дуже смачно, дуже затишно, і привітний персонал. З задоволенням туди ходжу з друзями і сім'єю. РЕКОМЕНДУЮ. Я в захваті від закладу тільки туди і ходжу. Ще добавлю дуже рада що цей заклад з'явився у нас в Кам'янці Подільському

Тоня
24 сентября 2023 в 5:22

Дуже часто відвідую цей заклад, завжди смачно. Дуже приємний колектив, завжди швидко обслуговую.

Людмила
21 сентября 2023 в 6:59

Чудовий заклад, якого так не вистачало у Кам'янці. Дівчата (персонал) приємні, ввічливі, терплячі. Взагалі атмосфера тут позитивна.
Дуже смачні страви української та європейської кухні. Дійсно готують у цьому закладі з любов'ю. Та ще й ціни привабливі (майже всі страви 25грн за 100гр). А ще ввечері діє знижка
Молодці, так тримати! Після відвідання вашого закладу настрій підіймається на всі 200%.
Рекомендую!

Вадим
20 сентября 2023 в 5:29

Чудове місце, щоб нарешті нормально поїсти у подорожі та не залишити втричі більший бюджет у якомусь закладі для туристів.
Смачна їжа, гарні ціни, привітний персонал, приємна атмосфера.

Віта
18 сентября 2023 в 15:30

Дуже тішуся, що в Кам'янці є, Домашня редакція " З чоловіком ми часті відвідувачі цього закладу. Рекомендую усім хто бажає смачно поїсти в затишній атмосфері.

Людмила
14 сентября 2023 в 2:56

Дуже добре що у нашому місті відкрився такий заклад. Чудова кухня, смачно, чисто та привітний персонал. Рекомендую!

Добавить отзыв