UAOTZYV.COM

Дизайн-клініка усмішки Orthos / Impress Khmelnytsky

Адрес Хмельницький, вулиця Свободи 18/2 8 поверх, 83 кабінет
Телефон +380 (98) 899-00-50
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт smile2impress.com/ua
Рубрики Ортодонт, Косметический стоматолог, Стоматолог
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Ортодонт Фарина Сергій Сергійович — Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 8
Віта Дент — Хмельницький, вулиця Шевченка, 103
Стоматологія 32 перлини - Стоматолог Ігор Глушко — Хмельницький, вулиця Грушевського, 92
КП Медичний стоматологічний центр — Хмельницький, вулиця Прибузька, 18

Дизайн-клініка усмішки Orthos / Impress Khmelnytsky отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
19 ноября 2023 в 3:53

Щиро рекомендую!
Якщо Ви плануєте вирівнювати зуби, то Вам однозначно в Impress.
Лікарі професіонали вищого рівня, все роз'яснюють, відповідають на всі запитання. Менеджери завжди на зв'язку, ввічливі, привітні, раді допомогти.
Я вражена якістю надання послуг.
Імпресс - Ви найкращі!

Ирина
12 ноября 2023 в 12:01

Це місце в якому працюють професіонали своєї справи! Дуже приємна атмосфера, чудове відношення, відкриті та позитивні люди, які прагнуть щоб Ви отримали найкращий результат! Мені зробили діагностику детально та зрозуміло розповіли, відповіли на всі запитання і найголовніше відштовхувались від мого запроси і потреб! Я тільки зробила перший крок на шляху до ідеальної посмішки без брекетів, але мені вже все подобається Дякую і однозначно рекомендую!

Анастасія
06 ноября 2023 в 2:53

Чудовий підхід до клієнтів, відчуваєш себе на будь якій процедурі дуже комфортно)
Персонал ввічливий)
Обожнюю Impress

Женя
15 июля 2023 в 13:00

Завершила своє ортодонтичне лікування у клініці Impress сказати що я просто щаслива, це не сказати нічого.
Лікарі та персонал клініки працюють на вищому рівні, дуже уважні та дбайливі до своїх пацієнтів.
Саме лікування тривало до 1 року і цей час дуже швидко та непомітно минув і найголовніше безболісно і естетично. Капи майже непомітні і неприносили ніякого дискомфорту взагалі, тільки на початку лікування перших два тижня було трішки незвично але я швидко пристосувалась!)
Якщо чесно досі неможу повірити що таким безболісним і комфортним методом можна було добитися такого результату, я вражена! Обов‘язково буду рекомендувати лікування елайнерами і вашу клініку.
Я вам щиро дякую!
Нарешті я справді змогла посміхнутися впевнено!

Олена
25 июня 2023 в 1:33

Клініка невидимої ортодонтії Impress - найкраща клініка для Вашої впевненої усмішки, яка надає якісні послуги та змінює ваше життя, бо Ви будете посміхатися завжди і скрізь після вирівнювання зубів елайнерами. Консультація, діагностика, виготовлення елайнерів та надання усіх інструкцій та пояснень, ведення увесь період лікування - продумано до деталей. З елайнерами зуби вирівнються швидко, безболісно, зручно та комфортно на відміну від носіння брекетів (я носила і брекети і елайнери, тому знаю різницю). Рекомендую змінювати свою посмішку з клінікою невидимої ортодонтії, бо це найкращий подарунок для себе, який я собі і зробила, тепер посміхаюся впевнено та в задоволення.
Клініка Impress в м. Хмельницький найкраща і персонал чудовий та готовий
завжди допомогти, я задоволена лікуванням елайнерами та маю тепер гарну посмішку.

Настасія
08 ноября 2018 в 20:06

У 2013 році закінчила ортодонтичне лікування у Семенюка Тараса Юрійовича! Дуже задоволена результатом, та відношенням лікаря протягом лікування! Було легко і весело! Рекомендую

Саша
04 ноября 2018 в 22:54

Дякую за приємний курс лікування. Тепер я усміхаюся впевненно! А також сумую за брекетами: (
Рекомендую клініку і ортодонта. Все на вищому рівні!

Алёна
28 октября 2018 в 17:53

В 34 года решилась на брекеты. Лечение у Тараса Юрьевича прошло прекрасно и в оговоренный срок. Очень довольна качеством выполненной работы доктора!)

Альона
15 апреля 2018 в 3:31

Що головне в ортодонтичному лікуванні? Це правильно вибраний спеціаліст! За порадую друзів звернулась за допомогою до лікаря - ортодонта Семенюка Тараса Юрійовича, і далі буду радити іншим. І це правильний вибір. Тарас Юрійович - професіонал свої справи, грамотний спеціаліст, завжди усміхнений, привітний, позитивний. Видно, що лікар-ортодонт любить свою роботу і робить її на відмінно! І хоча процес лікування моїх зубів триває, і попереду ще немало роботи, результат чекати на себе не заставив. Посмішка з мого обличчя не зникає. Як на мене, то брекет - система надає особливий чаруючий шарм. Тому, якщо у Вас не рівні зуби, і Ви задумуєтесь про брекети, не сумнівайтесь. До того ж, це питання не лише естетики, а йдеться про Ваше здоров'я. Ортодонтична клініка "Orthos" лікар-ортодонт Семенюк Тарас Юрійович, щиро дякую, що змінили моє життя на краще!

Добавить отзыв