UAOTZYV.COM

Дитячий розважальний комплекс Joy Land Джой Ленд JoyLand ДжойЛенд

Адрес Khmelnytskyi Oblast, Ukraine, Khmelnytskyi, Тернопільська 7/ 4 поверх
Телефон +380 (68) 502-13-31
Часы работы
четверг12:00-21:00
пятница12:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт joyland.km.ua
Рубрики Детский развлекательный центр
Оценка 3 20 отзывов
Похожие компании в категории
Музей науки Евріка — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/1
Дитяча планета — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17/1
PlayRoom / Плейрум — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 1
Fun Planet — Хмельницький, вул. Кам'янецька

Дитячий розважальний комплекс Joy Land Джой Ленд JoyLand ДжойЛенд отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
30 апреля 2024 в 6:53

Святкували день народження 9.05. Крутий заклад для діток 10+, багато різних атракціонів, та автоматів, від автодрому діти були в захваті.
Замовляли все по стандарту- піца, фрі, нагетси, салати, бургери. Співвідношенням ціна - якість дуже задоволена.
Вийшло класне свято за адекватні кошти.

Александр
24 апреля 2024 в 5:56

Рекомендую Джойленд для активного відпочинку з дитиною та сімейного дозвілля. Сподобалось, що багато місця, дітям є де розвернутися. Автодром, батути, гірки, лабіринт та багато іншого. Єдиний нюанс - як забрати дитину, якщо вона відмовляється йти. Батьки теж змогли добре розслабитися та поспілкуватися.

Наталія
08 октября 2022 в 21:13

Замовили святкування дня народження для дитини. Попередньо замовивши меню, залишили завдаток. Прийшовши на домовлений час, 15 гостей чекали 40 хвилин біля пустих столів, бо «не встигли накрити». Після закінчення свята, принесли чек, в якому була суттєво більша сума. Піднявши записи по попередньому замовленні, виявили що ціни на страви в чеку вбиті значно вищі. На що адміністрато нам відповіла, що ціни виросли. Ніхто нікого не попереджав про це, а просто поставили перед фактом. На сайті зазначені нижчі ціни, в листі з попереднім замовленням теж. Не приємно! За чистоту закладу теж можна говорити довго… Тому раджу уважно переглядати чек, бо можна знайти не приємні моменти. Однозначно не раджу!

В. Тарас
19 февраля 2022 в 13:48

Платиш за вхід 300 грн (двоє дітей), далі найцікавіше все платне, безкоштовно тільки примітивні автомати. Хотів піцу, сказали, що не варто буде довго. Просив книгу скарг, сказали, що їх відмінили.

Юлія
30 января 2022 в 0:43

Відвідували даний заклад 5.02.2022, приємно вражені привітністю персоналу, сподобалася тарілка гриль велика, багато мяса, роли дуже смачні та великі замовляли сет Філадельфія, прийдемо до вас ще не раз. Дякуємо

Виктория
13 января 2022 в 2:05

Сам заклад крутий, для діток 5-10 років
АЛЕ обслуговування просто жахливе!
Будьте готові до того що торт дитині виносити будете Ви самостійно, різати його також. Посуд чистий на торт і солодке будете «мити-тобто витирати сухими серветками самостійно» тому що у послухи це не входить до тих пір поки не запросити у персоналу книгу скарг.
Сидіти в окремому будиночку який на хвилиночку коштує 2000 грн який не прибирається, на підлозі розлили діти сік і на прохання прибрати ніхто не звернув на це навіть увагу і діти ходити носочками по липкій підлозі! Серветки та брудний посуд також не прибирається
Я дуже прошу керівництва закладу звернути увагу на це повідомлення!

Крутой
02 октября 2021 в 22:11

Все отлично, кроме кухни. Еда не очень вкусная. Сделайте пожалуйста что-то с кухней, т. к. Это важно для детей и гостей.

Юлия
23 июня 2021 в 12:30

На рецепшені дуже не зрозуміло пояснюють, що скільки коштує і як користуватись ігровою. А в середині класно і багато простору для дітей.

Микола
21 июня 2021 в 0:12

Дітям сподобалось но так собі скучноватро, тільки якби були ще аніматори або клоуни які би грались і смішили дітей то для них це було б не забуваємий відпочинок а так на 4 бали з 10, і почті усі ігрові автомати платні це для дітей не понятно, зробіть безплатні автомати!

Anj
07 июня 2021 в 15:25

Были семьей в аквапарке-брали семейный пакет. В подарок дали карту на посещение джой ленда и бани за 100 грн.

Александр
26 декабря 2019 в 10:37

Більше сюди не прийду.
1. На касі нікого немає. За 5 хвилин намальовується студентка, яка видно, з дітьми ніколи справи не мала.
Роз'яснень як користуватись, де що, інструктажу ніякого. Тільки вартість квитка. Розбирайся сам.
2. Не виділена зона, де грають без взуття. Зараз зима, і в такому теплому приміщенні ходити у ботинках - напряг. Роззуватись і взуватись, коли дитина бігає між лабіринтом і батутами - напряг. То хоч попереджайте на сайті, щоби брали свої тапки!
3. Є небезпечні ділянки в лабіринті, додаю на фото. Дитину саму туди не відпускайте!
4. Автомати. Половина з них не працює. При чому, вони включені. На тих, що працюють, можна пограти хвилин 19, не більше. А от прикольно - баскетбол, цікаво навіть дорослим.
Більш-менш цікаві ігри - за гроші. Для мене це дивно, атже PlayStation вже є в лаунж-зонах багатьох офісів, а тут, в ігровому центрі - за додаткову плату!
5. По всьому видно, що у закладах немає хазяїна і всім пофіг. Треба розуміти потреби батьків з дітьми, треба розібратися в розподілі зон за віком. Бо із всього, що у вас є, дитину 3-4 роки можна зайняти на пів-години максимум. Цікавіше за всіх тим, хто любить батути, але в Хмельницькому є альтернативи, більш продумані.

Анастасия
21 декабря 2019 в 10:02

Очень понравилось) в одном здании есть бассейн, и магазины, и кафе детское и развлекательный комплекс

Микола
20 октября 2019 в 19:40

Гарне місце розваг як для дітей так і для дорослих. Можна відсвяткувати день народження дитини.

Марьяна
01 февраля 2019 в 16:51

Сьогодні відвідали комплекс і. Дуже розчаровані, на фото все дуже гарно, але тільки на фото. Єдине що там є добре- це адміністратор, решта персоналу фиркають і явно показують, що вам тут не раді! Особливо дівчина (перепрошую не пам'ятаю ім'я) маленького зросту, чорнява, включає платні автомати, вона може дозволити собі кричати до вас і стояти над душою і показувати своє невдоволення! Не раджу ні кому там відпочивати!
Я вже не говорю про те що 60% автоматів побиті і не працюють, дочка просиділа (не можу назвати що програла) на автоматі-мотоциклі, вийшла з чорними руками та штанами. Загалом- темно, нема освітлення, брудно, батькам не дозволено супроводжувати дітей на Єдиному там батуті! Вам будуть ВКАЗУВАТИ на яку машинку, на автодромі тре сідати, без варіантів вибору і ні в якому разі не вдарятися один в одного я хоча вони для цього створенні. В дзеркальному лабіринті цікаво, але там побиті дзеркала. Ой. 5D кінотеатр на працює. Не розумію за що платили гроші. За батут, на який я не мала можливості вийти щоб допомогти дитині? !

Максим
20 декабря 2018 в 9:57

Грязно, лабиринт не обслуживается, половина игровых автоматов не работает. 120 грн этого не стоит.

Любовь
02 декабря 2018 в 6:16

ЖахливО. Дуже не раджу. Батут із залізною огорожею. Батут де на рівні 3 метрів над головою у централі зоні залізні перегородки. Ризик ушкоджень величезний. Де дотримання техніки безпеки. Автомати в жахливому стані. Шкода Хмельницький для дітей розваг 0.

Ola
17 ноября 2018 в 23:46

Жахливо. Відношення персоналу ужас. Святкували День народження, обманюють як лише можна. Нам було дуже соромно перед своїми гостями.

Бендера
08 ноября 2018 в 12:03

Сподобалось відношення персоналу, а саме дівчини адміністратора. Пішла на зустріч нам. -1 за не всі безкоштовні робочі автомати

Даша
06 ноября 2018 в 11:52

Були там рік тому, дитині сподобалось (2 роки). Цього року думаю шо є якісь оновлення покращення, треба буде завітати.

Наталия
01 ноября 2018 в 7:54

Первое впечатление приятное. На это влияет приветливый и позитивный администратор. И все! Мрачно, мало света. На фотографиях на сайте все выглядит ярче и веселее. Батут только для детей. Родители просто стоят и смотрят. Автоматы игровые бесплатные, но самые примитивные. Те, что интересней, за отдельную плату. И то есть лимит. В общем, если чадо просится почти на все аттракционы, будьте готовы заплатить кругленькую сумму. Если сравнить с другими детскими центрами, то дороговато. Кафе вообще отдельная история. Дают меню, приглашают сесть и выбрать. Мы выбрали, но! Того, что есть в меню нет в наличии. Из того, что хотели, была только пицца. Десерты же предложили выбрать с витрины. А их там три вида по одному или два. Да и кафе в стороне расположено. Нет возможности родителям сидеть попивать кофе и видеть, как ребенок резвится на том же батуте. Но а закрепилось негативное впечатление тем, что после кафе ребенок с чистыми руками, лицом и в чистой одежде играл час на горке, в бассейне с шариками и вуаля! Вышел чумазый, с черными руками и в грязной одежде! Поэтому ехать в этот развлекательный центр еще раз не вижу смысла, если есть более чистые и интересные, да еще и в самом центре города!

Добавить отзыв