UAOTZYV.COM

Дитячи табір Бакота

Адрес Гораївка
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Детский лагерь
Оценка 3.5 33 отзыва
Похожие компании в категории
Дитячий табір Шанс — Кам'янець-Подільський

Дитячи табір Бакота отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
31 августа 2023 в 2:11

Незаконно окупована територія табору незрозуміло ким, до нас підійшла невідома особа її представили адміністратором, та вимагала з нас 80 грн за в'їзд до річки, (що є незаконним, адже табір є не дієвий, а територія біля річки є вільною для людей), також сказала повідомити їй наше ім'я та прізвище, на мої запитання за що гроші, та навіщо їй ім'я та прізвище  я не почула нічого, як сказав мій хлопець "ми заплатили лише щоб не сперечатися і не псувати собі настрій"
Дороги до річки просто немає, суцільні розвалини.

Оля
18 августа 2023 в 22:33

Реально доїхати тільки, якщо машина позашляховик. На легковій буде важко виїхати на гору.
Територія платна, хоча на що збирають - невідомо. Територія брудна.
Пити алкоголь не можна (так сказала представниця табору).
Місця мало та, майже, все воно на березі без тіні.
Не рекомендую взагалі.

Егор
14 августа 2023 в 22:31

Супер місце +
Оренда sub+
Дорога краще пішки або нормальний позашляховик-
Багато людей-
В нашому випадку гуляли до 4 ранку-

Олександр
09 августа 2023 в 16:09

Дорога жах вісім кросоверів застрягли при підйомі в гору, але якщо ви впевнені що ви не виїдете знайте вас витягне трактор за 1000-грн бізнес на гору підійматися 5 хв якщо вас трактор витягує)
Сюди їхати тільки на позашляховику
90 грн за вхід + машина 90-грн ДОРОГО
Не розумію за що платити такі великі гроші
поляни не почистені стоїть багато мотлоху За домівками ніхто не доглядає все сипеця
+ Крайовид
+ Тиша (залежить від людей)
+ Є два катамаранга безплатно на диво
+ Природа
- Платиш за вхід
- Чистота
- Дорога
- Металолом
Але там своя енергія я задоволений

Андрій
28 августа 2021 в 17:50

Одне з найкрасивіших та найдивовижніших місць України, яке заворожує своєю красою та величчю. Відпочивали тут з сім'єю декілька днів в наметах. Розмістились на території дитячого табору. В таборі є туалети, правда смердючі, та можливість набрати води. Вхід в воду пологий, кам'янистий. Вода чиста, дно не мулисте. Стежкою можна дойти до монастиря та оглядового майданчику

За декілька років в таборі не змінилось нічого, крім збільшення кількості срачу і збільшення цін за стоянку.
ДОРОГА ДО ТАБОРУ В ЖАХЛИВОМУ СТАНІ, БЕЗ ПОВНОГО ПРИВОДУ І ВИСОКОГО КЛІРЕНСУ НЕ ДУМАЙТЕ СЮДИ ЗАЇЗДИТИ! Піднятись без шкоди авто не можливо

yfdg
03 августа 2021 в 16:54

Саме місце надзвичайне, але не табір. Ми відпочиваємо там кілька років поспіль тільки у наметах. Цього року, нарешті, трохи вирівняли дорогу до табору, вже немає потреби виштовхувати машини. Від траси також проклали асфальт, тому можна їхати машиною з переднім приводом. Але сам табір не раджу. Будиночки жахливі, совок тут вкорінився дуже сильно тому беріть намети і швидше до відпочинку

Юрий
28 июля 2021 в 5:51

Єдине що добре в цьому місці це можливість залишити авто на ніч. Вартість 50 грн доба.
Ми прибули на Бакоту відпочити на березі з палатками. Спустилися до водосховища, де нас зустрічає шлагбаум. Підходить хлопчина та питає чи ми в лагер на відпочинок. Пропонує проживання у будиночках за 50 грн доба з людини, але ми чемно відмовляємося, погоджуємося залишити авто на 2 доби, забираємо речі з авто та йдемо шукати гарне місце для відпочинку. Місце (дитячий лагер) викликає відразу, на фото видно. До речі, пропонують катамаран за 50 грн, не беріть. Це не катамаран а шматок брухту, де замість педалей - дві палки які назвали веслами. Не повторюйте наших помилок)

Василий
30 июня 2021 в 12:09

Отличное место отдыха дикарями. Вода, туалет, душ. С машины 50 грн сутки + 50 грн сутки с человека. Переднеприводным седаном легко спустились и поднялись в сухую погоду. На праздники очень много людей.

Василий
19 июня 2021 в 5:31

Був декілька років тому, зараз заїхали знову, за природу годі говорити це дійсно перлина поділля, а от що не змінилося в таборі так це запустіння, сміття, таке враження що роблять все щоб збанкрутів табір, чиновники собі за просто так захапають це місце і побудують черговий дачний будиночок. Вздовж Дністра тих дач повно і ніяких рекреаційних зон для них не існує. Так що їдьте в наш подільський " Крим" поки є можливість, доріг правда добрих не буде, місцями дійсно один напрямок, якщо їхати з Дунаївців.

Александр
04 июня 2021 в 10:35

Територія зовсім не змінилася за 5 років. Не розумію за що беруть гроші. Могли б хоча б заїзд вирівняти.

Юрій
06 мая 2020 в 14:58

Там мабуть вже не віддихають діти, мабуть це було табором, ще за УРСР. Тепер там щось схоже на автокемпінг. В більшості там віддихають ¶туристи¶ у яких є авто, палатка, і яким подобається кемпінг, або дикий відпочинок. ∆YurecRecommends∆ - одне з найкрасивіших місць, які я бачив в Україні!
Бдьте обрежні, останні 2 км, доїзду до табору, камяниста дорога, і заїхати туди повірте набагато лекше ніж потім вийхати. Отож рекомендую перед спуском до водойми переконатись, що ви зможете звідти вийхати!

Юля
10 марта 2020 в 9:05

За словами археологів, колись уздовж берегів річки Дністер в цьому районі перебували святилища язичників. Також були знайдені кургани з масовим похованням жінок. Від одного з землетрусів вхід в печери був засипаний і знайдений лише у вісімнадцятому столітті археологом Володимиром Антоновичем. До кінця століття земля близько печер була освячена, і був зведений невеликий храм. У дев’яностих роках двадцятого століття печери знову постраждали від обвалу. Велика частина підземних споруд була знищена. Доступними для відвідування залишається всього кілька чернечих келій і фрагмент колишньої підземної церкви.

Marianna
23 декабря 2019 в 10:19

Надзвичайно красиве природнє місце, якби не ця база - бомжатня, взяли 200грн з людини за ніч. Всюди бруд, сміття, гори немитого посуду, по якому лазять коти, якесь ганчір'я, миші. Не рекомендую тут проживати

Оксана
02 ноября 2019 в 10:36

Відпочинок душею і тілом, дуже комфортно, є будиночки для відпочинку, місця для палаток, можна замовити харчування, сан. Зона, вода. Чудове місце. Поганий під'їзд.

Рома
30 октября 2019 в 21:19

Берег класний вода чиста але без повного приводу нераджу їхати 20 метрів на підйом дуже погана дорога нариті ями кремнієвим каміння поріжете шини виїхати незможете

Oleksander
14 октября 2019 в 6:19

Дитячий табір. Є кемпінг, є будиночки а є озеро й монастир. На Ваш вибір. Рибалка між іншим - хороша.

Юлия
11 января 2019 в 11:07

Есть кухня. Есть домики. Можно отвозить только детей, а можно ездить всей семьёй. Пляж каменистый но вода чистая. Обслуживающий персонал вежливый.

Женя
10 января 2019 в 5:14

Безумное по красоте и энергетике место. Люди просто нереальные в этой местности. Обязательно оставайтесь в номерах или берите с собой палаточку

Андрій
01 января 2019 в 0:34

Одне з найкрасивіших та найдивовижніших місць України, яке заворожує своєю красою та величчю. Відпочивали тут з сім'єю декілька днів в наметах. Розмістились на території дитячого табору. В таборі є туалети, правда смердючі, та можливість набрати води. Вхід в воду пологий, кам'янистий. Вода чиста, дно не мулисте. Стежкою можна дойти до монастиря та оглядового майданчику

Скала
22 декабря 2018 в 15:48

РЕБЯТА. 100 РАЗ ПОДУМАЙТЕ, ПРЕЖДЕ ЧЕМ ТАМ ОСТАНОВИТСЯ. НЕ ДЕТСКИЙ ЛАГЕРЬ, А БЫДЛО СБОР. Лагеря там давно нет. ОККУПИРОВАННЫЙ ПЛЯЖ, ЗА ВСЁ ХОТЯТ ДЕНЕГ. Всё как в настоящей Украине =). Законы, - "Не, не слышал, а шо!? ".

Добавить отзыв