UAOTZYV.COM

Дитяча планета отзывы

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17/1
Телефон +380 (67) 226-33-99
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда12:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-20:00
воскресенье10:00-20:00
Сайт dityacha-planeta.com/park/khmelnitskiy/13
Рубрики Детский развлекательный центр, Кафе
Оценка 3.6 47 отзывов
Похожие компании в категории
Музей науки Евріка — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/1
Чудо Парк / Super Park V — Хмельницький, вулиця Трудова, 6а
Дитячий розважальний комплекс Joy Land Джой Ленд JoyLand ДжойЛенд — Khmelnytskyi Oblast, Ukraine, Khmelnytskyi, Тернопільська 7/ 4 поверх
PlayRoom / Плейрум — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 1

Кафе Дитяча планета отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ира
27 августа 2023 в 16:53

Дуже жарко, діти бігають мокрі.
Якщо плануєте пити водичку (а без неї в такій жарі не обійтися), то беріть із собою з дому, бо півлітрова Моршинська без газу тут по 40 грн

Багато столів, мало розваг, дуже брудна підлога. В кімнаті з конструктором із пінопласту діти відбивають куприки на гірці при зіткненні з підлогою.

Екатерина
15 ноября 2019 в 13:40

Ціни високі, просто неймовірно! Вода, 0.5, сама дешева, (яка в супермаркеті 5-6 гривень), в них 18 гривень! Літр компота 60 гривень! Ціни на все ресторанні. Але ж у ресторанах такі ціни можна виправдати високим рівнем обслуговування, цікавим інтер'єром вишуканим посудом і тд. А тут самообслуговування, загальний рівень звичайної їдальні і такі амбіції!
І так, не особливо привітний персонал. Не найкращі враження від візиту, хоча самі розваги для дітей звісно ж цікаві.

Оксана
30 октября 2019 в 16:04

Для дiток зроблено непогано. Цiкаво затишно. Для дорослих скажем теж. Кухня трiшки забагато коштуе. А страви не подобаються. Чай не смачний, тiс течко (крем) з маргарину i не першоi свiжостi. Картопля " фри" не смажена а розiгрiта я думаю що в мiкро- печi.

Олена
27 октября 2019 в 8:02

Багато розваг для дітей різного віку, смачна кухня, АЛЕ варто вже б закупити нові ролики для дітей. Святкували ДН і діти не змогли покататись, не було розміру, хоча на площадці для катання дітей багато не було.

Катя
27 октября 2019 в 2:48

Ідеальне місце для дітей та батьків! Море атракціонів для дітей+ батути! Досить чисто! Смачна кухня та доступні ціни для батьків. На вихідні дні дітей тьма!

Катерина
20 октября 2019 в 6:15

Святкували дитині День народження. Замовляли за тиждень кімнату для святкування. Кімната "Ельза" простора та світла, було чисто (навіть коли у дитини впав соус на пол, офіціант покликав прибиральницю і все швидко прибрали). Стосовно кухні була затримка у 10-15 хв, в наш день було багато відвідувачів. Але в моєму розумінні якщо у закладі так багато столів, то виходить що можуть розмістити таку кількість людей. Але офіціанти і кухня не справлялись. Не сподобалось те, що ще від відкриття закладу (а ходимо сюди часто) не ремонтується нічого. У наш день (2 вересня) була зачинена тарзанка, спуски на синьому батуті не працювали, роликів на такий заклад було робочих 5 пар і ті у жахливому стані. Молодці тільки дівчата на аквагримі та на картинах з піску, допомагають діткам у виборі та швидко роблять свою роботу. Дитяча Планета на сьогодні є найбільшим закладом для дітей такого плану у нашому місті, відвідувачів має чимало, тому незрозуміло чому нічого не реставровується та не відновлюється? Враження 50*50, а хотілось краще! Неприємно бачити сльози та розчарування дитини у її День народження!

Вероника
15 октября 2019 в 19:51

Очень здорово отдохнула! Ну просто ооочень много развлечений для детей и даже взрослых. Это вышел лучший День рождения на котором я была. Нет ничего лучше простой и настоящей радости от того, что немного вернулся в детство Батуты с бассейнами из мягких кубиков, настольные игры, кино 7D, ролики. Я забыла когда в последний раз так веселилась. И даже больше скажу, что никогда и никак обычная попойка не заменит той радости, что можно испытать веселясь с детишками

Владимир
12 сентября 2019 в 12:00

Гарне місце для відпочинку всією родиною. Порівнюючи з іншими дитячими планетами де ми були, в Хмельницькому є достатньо посадкових місць в кафе (Львівська дитяча планета з місцями має страшенні проблеми, і часто загальне враження від відпочинку псується цими довжелезним чеканням на вільний столик), і в загальному площа велика, немає натовпів, діткам не потрібно чекати в черзі, щоб потрапити на отракціон. З розваг дітлахи тут можуть знайти все, що тільки можуть собі уявити (є локації для рухливих діток, є для тих, які люблять щось малювати, складати.). Одним словом рекомендую для відвідування.

Саша
13 мая 2019 в 7:37

Лучшее заведение для детей! Но еда не самая хорошая, и в последнее время обслуживание просто ужасное. Столики не убраны, когда попросили убрать, с таким усилием и выражением лица убирали, как будто попросили свежевыжатого берёзового сока, а не исполнения их обязанностей.

Александра
07 мая 2019 в 11:46

Дитина в захваті! Є багато батутів, м'які лабіринти, зіп лайн, машинки, ролики і багато іншого. З мінусів- підлога брудна, шкарпетки були чорні, персонал непривітний, піца була недопечена, лимонад теплий, тому якесь неоднозначне враження

Марина
03 мая 2019 в 3:58

Великий розважальний центр для діток. Навіть для дорослих можливо відвідати роликовий майданчик та захопливо покататися там зі своїми дітками. Але нажаль зараз ролики у жахливому стані. Ніхто не міняє і не ремонтує їх. Хочеш кататися будь обережний бо ролики навіть як слід зафіксувати на нозі не вдається не говорячи про те, що як же на них щей кататися. Дуже шумно. Дорого. Але дітям там дуже подобається відпочивати.

няша
25 апреля 2019 в 12:57

За последние два года заведение к сожалению изменилось не в лучшую сторону. Цены необоснованно завышены, инвентарь так сказать приходит в негодность и менять его никто не собирается - роликов не хватает, те что есть в плачевном состоянии. Карабины на альпин. Аттракционе неудобны для детей.
Полы, судя по тому, что за час хождения у тебя на носки приклеились все меню предыдущих именинников, моют редко.
Раньше любили сюда чаще приходить, а теперь ищем альтернативу.
Кухня неплохая.

Юлія
10 апреля 2019 в 0:35

Обожнюю відвідувати зі своєю донечкою дитячі заклади. Найбільше подобається Дитяча Планета в Хмельницькому, там навіть дорослим можна відпочити і полазити в тунелях)

Саша
01 марта 2019 в 10:38

Здравствуйте! Не могу понять, где цены? На сайте не нашла, нигде не нашла, как то засекречено. Сайт не удобный в навигации вообще: (

Ирина
23 февраля 2019 в 15:55

Невероятно жарко, пища для детей ужас. Свою приносить нельзя. Компот закончился. Просто очень быстро разбирают сказал официант. Это странно конечно почему в детском заведении разбирают компот.

Иван
21 февраля 2019 в 20:00

Дуже великий фудкорт і трохи менша ігрова зона. Частково атракціони не працюють: зачинені частини батутів, немає м'ячика в настільному футболі, у машинці ЗА ДОДАТКОВУ ПЛАТУ не працює педаль газу, одна з приставок зламана і т. Д. Зони ігор і їжі змішані, столики стоять на місцях, на яких намальовані дороги. Вільного місця майже немає. Це більше схоже на кафе з дитячим майданчиком, ніж на власне дитячий майданчик

Альона
12 февраля 2019 в 16:10

Множество вариантов для детского досуга! Плюс в том что родители могут вмести со своими детьми и попрыгать на батутах и поездить на роликах и т. Д.
Еда с завышенной ценой! Салаты по-вкуснее чем пицца!

Саша
08 февраля 2019 в 6:04

На мою думку дітям різного віку там цікаво, особливо батути та ролики. Кухня смачна. 4* за те що немає ніякого обмеження по кількості людей і інколи їх занадто для такого приміщення.

Сергей
05 февраля 2019 в 22:09

Гарне місце! Дітям дуже сподобалось! Але це в першу чергу це дитячий розважальний центр, а не кафе чи ресторан, а через велику кількість столиків скоро дітям ніде буде гратись!

Лилия
04 февраля 2019 в 19:55

Просто ужас! Праздновали день рождения. Все не вкусное, обвесили (приходите с весами, не докладывают очень много от заявленного в меню), мясное плато - это картофель, несколько кусочков не первой свежести овощей, и несколько кусочков мяса, а куриные шашлычки это вообще жесть. За весь вечер не убрали со стола ни разу (грязные салфетки так и лежали до конца вечера).
Пол очень грязный, хотят чтобы ходили в носках, могли бы и помыть. Носки пришлось выкинуть.

Добавить отзыв