UAOTZYV.COM

Дім старост / Spadok

Адрес Кам'янець-Подільський, вул. Домініканська, 2
Телефон +380 (67) 543-50-74
Сайт luxury-house.wixsite.com/old-town
Рубрики Полупансион
Оценка 5 16 отзывов
Похожие компании в категории
7 Днив — Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 4
Стара Русь — Кам'янець-Подільський, вулиця Iвана Франка, 6а
Гостиница - Мотель Пани Анна — Смотрич, вулиця Героїв Майдану, 31
Садиба — Кам'янець-Подільський, вулиця Героїв Майдану, 10a

Дім старост / Spadok отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
18 января 2024 в 2:14

Розташування 5/5 - памʼятні місця, музеї в пішій доступності, як і заклади.
Зупинялись на 1 ніч - номер комфортний, є все необхідне. Також є парковка.
Дуже приємна та ввічлива власниця - все показала, розповіла та надала рекомендації щодо закладів поблизу)

Адалина
13 ноября 2023 в 23:27

Найкращий готель! Чисто, атмосферно і без перебільшення найкраще розташування для туризму. Рекомендуємо родиною на! Дякую Вам за вашу дбайливість і за таке прекрасне місце

Елена
27 июля 2023 в 14:21

Чудовий готель!
Зручні ліжка. В номері було все необхідне для приємного відпочинку. Зупинялися на чотири ночі в спекотну погоду і завдяки «товстим старовинним» стінам (адже це колишній дім старости) у кімнатах зберігалася помірна температура навіть при вимкненому кондиціонері, що дуже зручно коли відпочиваєш з дітьми. Ремонт свіжий та якісний. Все дуже чисте. Рівень п’яти зіркового готелю!
Затишний і доглянутий дворик з усім необхідним для відпочинку. Зручне розташування – центр старого міста. До того ж господиня ввічлива та привітна.
Затишна і комфортна атмосфера.

Женя
01 марта 2022 в 5:53

Надзвичайно затишне і тихе місце, хоча знаходиться в самому центрі старого міста. У нас був великий і комфорний номер. Дуже привітна господиня, яка в січні пригостила нас смачними яблуками з садка готелю. Рекомендую для спокійного сімейного відпочинку в Кам'янці.

Ruslana
26 декабря 2021 в 13:06

Неймовірне та атмосферне місце Дуже мила господиня, яка своєю енергетикою створює особливий затишок в готелі. Тихо, затишно, гарно, чисто) в номері є все необхідне: чайник, холодильник, кава, чай, вода.

Вдалося максимально перезавантажитися

Антон
11 декабря 2021 в 19:16

Отличный отель в самом центре. Большие номера. Наш номер был с финской сауной. Все в пешей доступности. Отличный прайс. Лучше и не придумаешь.

Анна
01 декабря 2021 в 5:49

Как же нам понравилось это место. В Камянце-Подольском побывали впервые и с отелем не прогадали. Невероятно уютное место с очень позитивной хозяйкой Нелей. Встретила, все рассказала/показала, куда сходить посоветовала.
Сам номер настолько уютный, что утром не хотелось вставать с кроватки) Совсем рядом Доминиканский монастырь и вообще все достопримечательности в пешей доступности

Volodymyr
20 ноября 2021 в 12:20

С 28-29.10.21 останавливались в этой гостинице в 3 номере. Самые наилучшие впечатления. Прекрасная хозяйка Неля. Везде чисто, уютно. Отличный двор, с летней террасой. Есть места для автомобилей. Сытные, вкусные завтраки. И это все в самом центре старого города. Очень рекомендуем. Вернёмся к Вам обязательно. Благодарим Вас за прекрасные впечатления. С уважением Киевляне.

Олег
13 ноября 2021 в 1:40

Дуже зручне розташування. Надзвичайно чисті, комфортні номери. Привітна та доброзичлива господиня. Дякуємо за чудово проведений час!

Андрей
11 ноября 2021 в 5:29

Отдыхали в середине сентября 2021, приехали на 2 ночи. Отель выбирал по отзывам, а так как у него были найлучшие решили остановиться именно в нем и не пожалели. Бесплатная закрытая стоянка, а не просто оставляешь машину на улице под окнами. Расположение отеля в самом центре старого города, близко и кафешки и крепость и развлечения, все в пешей доступности чтобы не ехать вечером на машине в отель (квартиру), или не тратится на такси. Свой закрытый дворик с зеленым садом и множеством столиков. Очень хорошие и чистые комнаты и отзывчивая к просьбам хозяйка Неля которая очень помогла нам, чем оставила самое лучшее впечатление о данном отеле. Если ехать в Каменец-Подольский то останавливаться только у Нели, а за вином в замок там оно найлучшее)

Олег
04 сентября 2021 в 17:27

Очень классный отель. Чистенький, уютный, со своим двориком - есть где посидеть. В номерах есть все, даже одноразовые махровые тапочки:) Хозяйка очень хорошая. До замка идти 5 минут через мост.
Жаль, не успели только заценить завтраки.

Kateryna
01 сентября 2021 в 8:57

Удобные кровати и очень милая обслуга.
Порция на завтрак просто огромная
Отдельное спасибо за качельку в саду

katy
21 августа 2021 в 19:31

Супер место! Расположение Гостеприимная хозяйка, уютный закрытый двор, можно поставить машину. Шикарный номер люкс и идеальная чистота!

Женя
30 августа 2020 в 20:15

Дуже зручне розташування, затишний внутрішній дворик. Свій плодовий сад, шикарний інтер'єр, парковка. Рекомендую всім!

Алексей
27 августа 2020 в 4:57

Цей міні-готель перевершив наші очікування. Умови у номері просто королевські. Шикарне місце у середині старого міста. До Кам'янець-Подільського замку - 5 хвилин пішки. До центру старого міста - 2 хвилини. Найближчі кафе- ресторани - прямо на виході. Паркування на території. Усім рекомендую!

Юрий
20 августа 2020 в 23:10

Тепер перебуваючи у Кам'янці Подільському - буду зупинятися тільки в цьому десяти! Зірковому готелі (по іншому його не назвеш). Щоб описати всі принади цього закладу - просто не вистачить слів. Треба просто приїхати сюди, та самому це відчути. Такого спокою та сервісу ще треба пошукати. Рейнкарц нервово курить в сторонці. Дуже дякую господині Нелі за чудово проведену відпустку. Як піклується вона про своїх клієнтів, можна зрівняти лише з маминою турботою. Дуже дякую Вам - здоров'я та процвітання! Та побільше адекватних клієнтів.

Добавить отзыв