UAOTZYV.COM

Дідова Хата отзывы

Адрес Кринцілів, Збручанська, 48
Телефон +380 (67) 889-76-88
Сайт www.facebook.com/didovahataua
Рубрики Отель, Хостел
Оценка 4.9 18 отзывов
Похожие компании в категории
Сонячний прованс — Сатанів, Україна с.м.т, вулиця Монастирська, 7
De Lito — Сатанів, Улица Курортная, 46
Арден палац — Сатанів, вул. Курортна, 40

Отель Дідова Хата отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
03 сентября 2023 в 3:36

Дуже чудове місце. Гарний краєвид. Лікувальні джерела. Гарні і чисті кімнати відпочинку. Можна замовити домашню кухню. Щиро вдячна моїм дорогим кумам за чудовий відпочинок.

Лера
24 августа 2023 в 13:03

Чудове місце для релаксу і відпочинку, дуже привітні і любʼязні власники, які з радістю все облаштують якнайкраще для вас.
Відпочивала в перше, залишись тільки приємні враження, неодмінно повернулась би саме в Дідову Хату: місце де забуваєш про проблеми і потрапляєш зовсім у іншу атмосферу великої сімʼї
Ще раз дякую за гостинність!

Віктор
21 августа 2023 в 10:58

Надзвичайно мальовниче місце. Тишина, яку порушує щебетання пташок на світанку, свіже повітря і дуже привітні господарі. Дякую Наталії та Віктору за гостинність, настрій і можливість відпочити з сім'єю. Зручні і комфортні номери. Зовсім поряд парк хижаків, де ми отримали масу позитивних емоцій.
Обов'язково завітаємо у "Дідову Хату" ще не один раз.
Щиро рекомендую!

Алла
25 июля 2023 в 20:19

Вже третій рік поспіль відпочиваю в " Дід
овій хаті". Номери чисті, затишні, комфортні, господарі привітні, гостинні. Дуже смачні обіди, ціни помірні. Почуваєшся як вдома. Наташа і Вітя дякуємо вам за приємний відпочинок, гостинність, затишний номер Та окремо дякую за вечірні посиденьки
РЕКОМЕНДУЮ!

Денис
13 июля 2023 в 1:44

Надзвичайне місце, гарно, тихо, справжній рай. Номера зручні та чисті, дешево і сердито. Окрема подяка Віктору та Наталі, гостинність на вищому рівні. Обовʼязково приїду ще.

Алекс
13 ноября 2021 в 10:26

Чудове місце розташування, привітні хазяїни, зручні умови проживання, дружня атмосфера! Рекомендую! Завітаємо ще!

Женя
12 октября 2021 в 11:26

Чудове місце, привітні господарі. Дешево і зручно!
Найближча садиба до курортної зони. Рекомендую!
І дякую господарям!

Людмила
21 сентября 2021 в 1:51

Хочеться повертатися сюди щороку, бо тут відпочиває душа і лікується тіло. Це прекрасний Кринцілів, оточений Товтрами, де знаходиться "Дідова хата". У цій хатині вас з радістю зустрінуть господарі Наталя і Віктор. Вони створять затишок, нагодують смачними стравами, обдарують компліментами, пригостять фруктами з власного садочка.
Дякуємо вам, милі господарі. Хмельничанки Людмила і Ліля.

Саша
07 сентября 2021 в 6:47

Понравится любителям зелёного туризма. Все необходимые условия, удобно, приятно. Красивенные виды на горы с крыши, красивая территория. Прекрасные, отзывчивые, терпеливые к "забаганкам" эксцентричных гостей (это я:) хозяева:) Желаю Наташе и Виктору процветания, благополучия и благодарных, добрых гостей!

Марія
03 сентября 2021 в 0:12

Нещодавно відпочивали з подругою в " Дідовій хаті". Всім задоволені. Гарне місце розташування, а саме: близько до бювету, до озера, чисті номери і головне привітні господарі. Спасибі Наташі і Віктору. Всім рекомендую кого цікавить недорогий відпочинок.

користувач
14 августа 2021 в 2:25

Св'яткування Дня Конституції 28.06.21 р. З гарними, веселими, приємними, доброзичливими людьми, які відпочивають у Дідовій Хаті з традиційним ШАШЛИКОМ!
Тут поєднались різні міста і області України, як Умань, Київ, Шепетівка. Які чаркувались міцною горілкою і запашним домашнім вином власноручного приготування. Рекомендую усім, хто хоче гарно відпочити завітати у гостинний двір ДІДОВА ХАТА де вас зустрінуть привітні господарі!

Саша
13 августа 2021 в 13:09

Вже не один рік ми відпочиваємо у цих пречудових і чуйних людей, які дуже гарно приймають і ввічливо зустрічають всіх хто завітав до їхньої, Дідової хати". Тут вас очікує гарний відпочинок і обслуговування (смачний обід який готує сама господиня- Наталья Григорівна). Раджу завітати, непошкодуєте. Ми гарно відпочиваємо, чого і вам бажаємо

Аліна
07 августа 2021 в 12:28

Чудовий відпочинок, привітні власники, гарний сервіс і прекрасна природа. А що ще треба для гарного відпочинку?
Рекомендую!

Снежана
05 августа 2021 в 5:26

Вже не вперше зупиняємось в Дідовій хаті, завжди приємно повертатись. Привітні господарі, для яких немає слова «ні», чудова природа навколо, комфортні умови за розумну ціну. Поряд (500м) бювет з лікувальною водою. Є мангал, альтанка, гойдалка. Короче кажучи, якщо хочете відпочити - вам сюди. Рекомендую однозначно!

Vita
04 августа 2021 в 17:35

Рік тому дізналися про відпочинок і оздоровлення в Сатанові. Довго шукали, де зупинитися. Вибір свій зупинили на Дідовій хаті і отримали, те, що шукали: доступні ціни, можливість смачно поїсти, затишні та зручні умови проживання. Якщо ви шукаєте, домашній комфорт, чудові краєвиди та можливість відпочити та попити цілющу водичку, то приїзжайте до Дідової хати. Ми відпочиваємо тут вже вдруге і дякуємо господарям за приємний відпочинок. Чекайте нас наступного року!

Виктор
11 сентября 2020 в 19:57

Дуже гарне місце, затишні чистенькі кімнати, уважний доброзичливий персонал, помірні ціни. Дуже рекомендую!

Anto
18 августа 2020 в 21:19

Гарний варіант, для тих хто шукає не дорогий відпочинок. Садиба розташована на краю села, найближче до курортного містечка та лікувальних бюветів. Хазії дбають про чистоту. Готують смачні страви! В разі наступної поїздки сюди буду знову звертатись в "дідову хату"!

Андрій
30 июля 2020 в 23:59

Віктор та Наталія дуже приємні та привітні люди! Будинок знаходиться в мальовничому місці, з даху відкривається неймовірна панорама!
PS: дякуємо за смачний борщ і сало)

Добавить отзыв