UAOTZYV.COM

Бухта пригод Дитячий розважальний центр

Адрес Хмельницький, вулиця Зарічанська, 34
Телефон +380 (98) 880-40-88
Часы работы
понедельник12:00-21:00
вторник11:00-21:00
среда11:00-21:00
четверг11:00-21:00
пятница11:00-21:00
суббота11:00-21:00
воскресенье11:00-21:00
Сайт buhta-prygod.weblium.site
Рубрики Детский развлекательный центр, Развлекательный центр, Банкетный зал, Детское кафе, Еда для детских праздников
Оценка 3.8 16 отзывов
Похожие компании в категории
Музей науки Евріка — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 3/1
Дитяча планета — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17/1
Чудо Парк / Super Park V — Хмельницький, вулиця Трудова, 6а
PlayRoom / Плейрум — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 1

Бухта пригод Дитячий розважальний центр отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
17 ноября 2023 в 13:18

Були у вас уже тричі. І скажу так- плануємо ще не раз! Бухта пригод супер відпочинок для батьків та дітей. Вічливі дівчата та хлопці, кухня смачнюча, дітки в захваті. Рекомендуємо. І щиро дякуємо що ви є.

Влад
09 ноября 2023 в 2:43

Святкували День Народження сина, все пройшло чудово. Дуже приємний персонал та гарна атмосфера. Діти у захваті і ми теж. Рекомендую

Г Л
31 октября 2023 в 6:14

Дякую щиро за такий закладперсонал просто неймовірний вічливийприємні у спілкуванні а ще дуже смачна кухня ну просто неперевершено смачнокожні свої вихідні відправляюся зі всією сім'єю відпочиватиособливо хочу сказати Велике Дякую всьому персоналу за посмішку яку вони дарують від щирого серця люди ви просто супер так обслуговувати людей

Лєночка
29 октября 2023 в 7:49

Були сьогодні в Бухті. Те, що там все пошарпане і мало локацій, це таке.
Хоч там і наглядає дівчинка, на батутах діти їли чупачупси, шматки цукерок валялись прилиплі до самого батута, ніхто ніяк не реагував.
Але це ще таке
Бульйон принесли з мушками. Коли я сказала про це, забрали, не вибачились, потім вийшла жіночка з тими мухами на пальці, каже, знаєте, отово 2 да, але 3тя то так щось, то не муха.
Гроші повернули, але все на німу
Були там вперше і тооочно востаннє

Анна
28 октября 2023 в 13:26

Відвідували на день народження. Діти залишилися в захваті. Персонал привітний. Особливо дітям сподобалась піцца. Обов'язково повернемося.

Світлана
28 июня 2023 в 4:38

Гарне місце для відпочинку. Смачна кухня, приємний персонал. Але дуже не сподобався фотограф який у закладі. Поперше розмовляє російською мовою. По друге дуже надмірна увагу була до моєї дочки який 17 років. Підходив і запитував мене про неї. На моє зауваження що для вас вона за маленька: на що відповів "нічого". Дуже велика увага до неї. Це мені не сподобалося. Зверніть будь ласка увагу на це.
А так все супер!

Люда
21 мая 2023 в 23:40

01.06 в в день "Захисту дітей" мої діти стикнулись з нахабним і не поважним відношенням до себе, вже при вході жінка поважного віку нахамила їм і зіпсувала настрій, через таких працівників в даний заклад приходити більше не хочеться!

Наташа
01 мая 2023 в 19:16

Перше враження про заклад складає персонал! Тут всі 5 зірочок, бо зустріла нас приємна жіночкане знаю хто там ще з нею стояла, але точно працівниця, також дуже приємна, молодці бо саме вони зустрічають гостей. Далі бар, вражена бо дівчатка дуже класні і приємні (обожнюю таких людей) Все розповіли, все порадили) Прийняли замовлення і на протязі 5 хв. Почали по трохи все приносити) Офіціант % це любоврідко хто скаже гарного Вам дня, а тут Їжа дуже смачна, все свіженьке, порції досить великі, дякуємо шеф-повару. Салат цезар мега смачнийА подача стейку з куркиХочу сказати велике дякую Вашому закладу, Ви великі молодціТак триматиПовернемось у Хмельницький обовʼязково прийдемо до Вас щеДитина в захватіЩиро дякуємо закладу і всьому персоналу

Ирина
20 апреля 2023 в 21:58

Загальна оцінка: 4-
В принципі, гарна ігрова, досить нова і чиста. Персонал ввічливий.

Але є декілька організаційних моментів, які дуже псують загальне враження.

1) зробіть щось, будь ласка, з вентиляцією. Всі запахи з кухні були в ігровій, і це не був запах смачної їжі, там щось жорстко горіло.

2) безпека! Бачила в інших ігрових кімнатах, що адміністрація прописує правила користування атракціонами (типу, не грати в квача на батутах, або не заходити на батут дівчатам в довгих спідницях, з розпущеним волоссям і з гострими прикрасами, не розкидувати кульки з басейну, бо на них можна послизнутися, або що це зона виключно для малюків і т. ін. І потім співробітник в кожній зоні має слідкувати, щоб цих правил дотримувалися! Інакше ігрова стає небезпечною для перебування.

3) Ми були з дітьми у неділю, в останній день канікул. Одночасно відбувалося 5-6 дитячих вечірок. Дітей на атракціонах, як на мене, було забагато. Крім того, мені дуже не сподобалося, що батьки за святковими столами вживали горілку, один такий чоловік потім пішов стрибати з дітьми на ті самі батути.

Висновок: можливо, дам ще один шанс і приведу дітей в будній день, коли буде менше відвідувачів.

Юлия
08 апреля 2023 в 13:40

Зіпсувала враження поява двометрового медведя з дуже гучною музикою біля кімнати, де ми святкували, причому люди, які його замовляли, самі сиділи в іншому кінці залу.

Таня
04 апреля 2022 в 14:31

Гарне місце для відпочинку з дітьми. Велика територія, привітний персонал. Ціни доступніші чим у Дит. Планеті. А ще треба за дітьми постійно подивляться, бо можуть бути щохвилині травми.

Наталия
25 марта 2022 в 16:09

Дякуємо Бухті Пригод за Свято! Затишна дитяча ігрова зала, дуже чемні офіціанти, а саме Марус, яка нас обслуговувала окреме дякуємо за уважне та привітне обслуговування! Обслуговування на касі привітне та уважне з приємною посмішкою! Дітки не хотіли розходитись до дому. Чудовий простір для розваг дітей!

Саша
13 марта 2022 в 18:50

Праздновали день рождение дочери, обслуживала нас официант Виктория. Обслуживания не было вообще! Ни разу даже салфетки не забрали, про грязные и пустые тарелки вообще молчу! Ни в одном салате, горяч. Блюде не было ложек, всё приходилось ходить и просить. Заранее обговаривали время подачи блюд, ничего вовремя не принесли. Сама игровая комната не плохая, но обслуживание хуже не встречала!

Катя
23 февраля 2022 в 0:30

Робили попереднє замовлення та святкувати День Ангела! Персонал весь привітний, страви дуже смачні, порції великі, дорослі та батьки залишилися задоволеними! Наступного разу будемо святкувати у Бухті Пригод! Рекомендую!

Inneska
16 февраля 2022 в 5:35

Не погане місце для дітей до 10 років. Є батут, пушка, плюшки, тарзанка. Музика в залі нудна. Холодно. Можна робити замовлення. Багато різних кімнат для гостей. Заклад тільки відкрився, тому на мінуси поки закриваємо очі;)

Krug
12 февраля 2022 в 15:06

Заклад в цілому не поганий, але вчасно їжу не приносять, домовлялися на один час, принесли на 1 год 30 хв. Пізніше.

Добавить отзыв