UAOTZYV.COM

Будинок рибака Сатанів

Адрес Сатанів, вул. Курортна
Телефон +380 (67) 586-57-05
Часы работы 09:00-20:00
Сайт instagram.com/budynok.rybaka
Рубрики Аренда загородных домов для отдыха, Рекреационный центр
Оценка 4.9 15 отзывов
Похожие компании в категории
Домик в деревне — Марківці, Vulytsya Tsentralʹna, М12, 7а
Простоквашино — Хмельницький, парк культури і відпочинку ім. М.Чекмана
ПОСУТОЧНАЯ И ПОЧАСОВАЯ АРЕНДА КВАРТИР В ХМЕЛЬНИЦКОМ — Хмельницький, Квартири подобово, вулиця Інститутська, 16/1
Веселка — Сокіл

Будинок рибака Сатанів отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Влад
01 ноября 2023 в 5:08

Чудове місце, прекрасні люди і дуже смачна кухня. Відпочивали сім'єю в кінці жовтня, отримали масу задоволення: будинки затишні і напрочуд теплі, природа навколо зачаровує і рибка ловилася).

Дима
26 октября 2023 в 22:09

Знов були у Будиночку Рибака! Як завжди зустріли як старих знайомих! Все дуже смачно! З явився чан і холодна купель, і це релакс, особливо ввечері дивитися на зірки

Оксана
21 октября 2023 в 6:47

Зустрічають по-домашньому, створюють всі умови для комфортного відпочинку, дуже смачно готують. Тут спокійно і затишно.

Юрій
16 июля 2023 в 11:52

Тихо та затишно. Є можливість порибалити та поплавати у ставку. Віддих чудовий був. Домики саме то (кондиционер, телевізор, душ, туалет, вай фай). Привітні власники. Щиро дякуюємо за гостинність. Приїдемо ще в осени до Вас.

Анна
30 июня 2023 в 20:27

Чудове місце для відпочинку максимально наближеного з природою. Навколо заповідний ліс вкриває вапнякові пасма Подільських Товтр, шумить річка Збруч, хлюпається риба в ставку, над яким власне і розташовані будиночки. Будинок рибака надзвичайно комфортний варіант відпочинку. Можна порибалити, позасмагати, прогулятись за цілющою мінеральною водичкою Нафтуся. Тераса будиночку виходить до води, неймовірні краєвиди. Чисті, комфортні будиночки, є все, що потрібно - телевізор, холодильник, фен, кондиціонер, гаряча вода, за запитом надали дитяче ліжечко, ванночку і навіть вудочку! На території є готельна кухня, де дуже смачно готують. Є зона барбекю, парковка. А найголовніше, господарі приймають з любов'ю, турботою, посмішкою і заряджають хорошим настроєм. Дуже вдячні за прекрасний відпочинок, приїдемо ще!

Оксана
05 сентября 2021 в 3:23

Отличное место для отдыха! Домики находятся прям у озера, вид потрясающий! Очень приятные и радушные хозяева, вкусная кухня, приготовят очень вкусно по вашим предпочтениям. В домике чисто и уютно, есть москитки, кондиционер, душ и туалет. Единственное, чего не хватало - это микроволновки) Желаем вам побольше благодарных клиентов!)

Інна
31 августа 2021 в 16:19

Місце, яке я люблю всім серцем, місце - де відпочиває душа. Чудові краєвиди, комфортабельні будиночки зі всіма зручностями, прекрасна територія з дитячим майданчиком.
Власники привітні чудові люди, уважний та ввічливий персонал, надзвичайно смачна кухня.
Якщо завітаєте на Хмельниччину, обов`язково відвідайте Будинок Рибака!

Marianna
21 августа 2021 в 19:22

Чудове місце, неймовірна природа, є що подивитись поруч. Кухня дуже смачна. В будинку є кондиціонер.

Александр
13 августа 2021 в 7:37

Тут надзвичайно красиво навколо! Годують смачно. Ще із важливого - у будиночках гарні ортопедичні матраси.

Оксана
31 июля 2021 в 23:41

Супер красиве місце, на березі озера та річки. Будинки для риболовлі не буду описувати, бо не заходила всередину. Зате обідали у закладі власника поряд, і дуже сподобалося розміщення - прямо на березі річки, хвилі, вітерець в деревах, тінь, спів птахів, масивні деревяні меблі, квіти, чистота. А найголовніше - ДУЖЕ смачно. Нам приготували на грилі коропа, щойно зловленого в озері, це насолода) є мангали, де можна самим готувати, а можна попросити власника і вам посмажать на грилі виловлену рибу чи приготують якусь страву. Меню немає, готують лише під вас. Є кавомашина, кава непогана. Однозначно, будучи в Сатанові, сюди треба зайти)

Ларго
17 июля 2021 в 10:30

Очень красивое и атмосферное место. Особо хочется упомянуть приветливость и замечательный нрав хозяев. Красивый и удобный дизайн домиков. Чисто, приятно, всё учли.
Близко к роднику с водой. Есть где пройтись.
Единственное пожелание для хозяев - обработать дом от муравьёв.

Олександр
16 июля 2021 в 18:43

Дуже затишне та чудове місце, будиночки чистенькі і комфортні зі всіма зручностями, персонал вічливий і привітливий, кухня смачна, хто хоче відпочити від міських буднів то сюди, від нашої маленької компанії Вам дякуємо за гарний відпочинок)

Andrii
10 июня 2021 в 12:14

Чарівне місце. Неповторна природа, мальовничі краєвиди. Господар із командою за три дні перетворилися нам на друзів. Ми мали честь та щастя відчути справжню гостинність. Мої найщиріші рекомендації.

Саша
08 июня 2021 в 12:10

Прекрасное место для семейного отдыха. Светлые, уютные домики с панорамными окнами, Солнечная терраса, лес с двух сторон, рыбалка, рядом бювет с минеральной водой. Сюда можно возвращаться вновь и вновь.

Нина
31 мая 2021 в 6:03

Чудове місце для відпочинку, балкон над водою. В будиночках все комфортно, є всі комунікації та досить швидкий інтернет. Зона відпочинку між річкою Збруч та великим озером, в водоймах багато риби. На території дитячий майданчик, кухня, мангали. Все, щоб максимально відчути круту природу навколо. Помірна ціна.

Добавить отзыв