UAOTZYV.COM

Будинки подобово “LOVE STORY “

Адрес Хмельницький, вулиця Лізи Чайкіної, 10
Телефон +380 (97) 462-84-85
Сайт m.olx.ua
Рубрики Развлекательный центр, Бар, Кафе, Хостел, Отель
Оценка 4.3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Квест-комната - Изоляция — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 19
Prime Game Club — Хмельницький, вулиця Шевченка, 11
Shooters VR Club — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 83/1
Антикафе Друзі — Хмельницький, вулиця Подільська, 93/1

Будинки подобово “LOVE STORY “ отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Палаш Олександр
11 июня 2023 в 9:14

Буваємо в відрядженні в Хмельницькому. Завжди зупиняємось в Віталія. Машини заганяємо в двір, який захищений високим парканом і потужними воротами. (це суттєво - машини дорогі) Виїзджаємо в пятницю, в суботу і неділю віддихаємо в Віталія. Крім шашликів і відпочинку в саду, поруч є озеро, де прекрасна рибалка. В понеділок, гарно виспавшись (для цього є всі умови) задоволені приступаємо до роботи. ВІталій ФОП, надає бухгалтерські документи про проживання. Рекомендую.

Дзьоба Наталія
11 июня 2023 в 8:43

Винаймали ці два будинки і банкетку для проживання гостей, які приїхали на весілля. Чудово: гарно розташувалися, не тісно, охайно, " перекусили" в банкетці і поїхали в ресторан, де було весілля. Все, що не зїли в ресторані, доправили в банкетку (є два холодильники) Гості гарно виспалися, оскільки будинки на тихій вулиці, і на другий день було весілля не гірше, чим на перший. Не гучна весільна музика, шашлики, зона відпочинку в саду справили гарне враження, не хотілось їхати додому. Жаль, що вже нікого заміж віддавати, але сімейні свята будемо відмічати саме тут.

Шумська Л.С
22 мая 2023 в 12:56

Святкували ювілей мами. Дуже добре, можна самому напередодні приготувати на кухні бажані страви, а в день святкування підігріти і подати гостям. Таким чином получається економно. І взагалі приваблює дешева оренда, просторі кімнати, чистота, гарний посуд. Банкетка цегляна окрема, затишна, світла, зверху тераса, при бажанні можна потанцювати під гарну музику. В саду всякі гойдалки, "тарзанка" мангал, стіл, ділянка велика, до сусідів далеко. Тепер сімейні свята тільки тут!

Наталья
02 июня 2021 в 4:17

Ужасно! Грязный дом! Намного меньше чем кажеться на фото. Обстановка отвратительная, все старое, ободраное! Двор кошмарный. Я думаю повторно сюда никто не возвращаеться.

Женя
30 мая 2021 в 22:05

Наталья Яковлева ви мабуть не були у цьому будинку, пишете якусь нісенітницю. Ми не раз були в цьому будинку та бенкетній залі, дуже сподобалось, чисто, затишно і приємні господарі.

Олег
29 апреля 2021 в 9:55

Класная обстановка, уютно, приветливые хозяева. Рекомендую однозначно.

Добавить отзыв