UAOTZYV.COM

Brewmen отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 16
Телефон +380 (96) 120-13-04
Часы работы
понедельник11:00-23:00
вторник11:00-23:00
среда11:00-23:00
четверг11:00-23:00
пятница11:00-23:00
суббота11:00-23:00
воскресенье12:00-23:00
Сайт brewmen.ua
Рубрики Ресторан, Пивоварня
Оценка 3.9 43 отзыва
Похожие компании в категории
Пивденна брама — Хмельницький, вулиця Житецького, 1/1
Моцарт — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 26/2
СВ — Хмельницький, вулиця Свободи, 1A
Ресторация Шпигеля / Ресторація Шпігеля — Хмельницький, вулиця Володимирська, 63

Ресторан Brewmen отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віолетта
30 апреля 2024 в 23:46

Жахливе обслуговування

Було зауваження до страви, в коректній формі і зі слушними аргументами попросила офіціанта передати на кухню (бо завжди в цьому закладі замовляла цю позицію і цього разу була дуже розчарована подачею). Офіціантка просто зникла: ні фідбеку, ні вибачення, ні до побачення. Це не сервіс

Qatar
13 апреля 2024 в 23:38

Цікавий заклад, але враження негативні в плані сервісу: офіціанти молодці стараються, але щоб замовити треба шукати в залі офіціанта, але це не найгірше а брюмені. Здивував дибіл адміністратор, коли повідомили що мьраву принеслу пересмажкну, замість того щоб розібратися в причині і вибачатись почав питати а навіщо ви її замовляли рпз вона пересмажкна? На вид заклад солідний але бидло адміністратор відбив бажання відвідувати цей заклад таким відношенням. Доречі і офіціанти повідомили що ми не перші хто дивується поведінці цоього недолугого адміністратора.

Оля
23 февраля 2024 в 17:09

Жахливе відношення до гостей та їх улюбленців. Не встигли піднятись по сходинкам, як вилетіла офіціантка/менеджер і без «добрий день» - В НАС З СОБАКАМИ НЕ МОЖНА (3кг шпіц)

Адекватне спілкування і прийнятне відношення до людей з улюбленицями для Брюмену щось надзвичайно складне та неосяжне. Бажаю переглянути Вашу політику та з порогу не кричати на гостей, хоч і небажаних.

Саша
07 ноября 2023 в 5:07

Красивий та атмосферний заклад, дуже смачна кухня та чудовий сервіс! Відчувається приємний контраст

Юлия
20 октября 2023 в 4:17

Були проїздом по роботі, вирішили пообідити в цьому закладі. На жаль, для мене в пам'яті залишилась лише гарна картинка інтер'єру, а не смачна кухня. Я вже не кажу, про те, що салат подали пізніше ніж гарячі страви, а от картоплю принесли м'яко кажучи жахливу, суху, пересмажену, ніби її приготували два дні назад і забули про неї, але ось настав її зірковий час з овочами Wok. Не хотілось тоді псувати настрій, але залишилось неприємне враження від неповаги персоналу і дуже шкодую, що не повернула страву, але тепер знаю, що в цей заклад ні ногою

Ольга
17 октября 2023 в 6:17

Так як я буваю в багатьох ресторанах різних міст України і в інших країнах, то можу поставити цьому закладу тверду 5! Заклад має хостес (це жирний плюс), замовлення прийняли вчасно, офіціант приємний, знає досконало меню, все дуже смачно! Замовляли піцу діабло, морського окуня з овочами, роли rainbow, суп удон, крем брюле+ коктейлі, сподобалось все. Але вразило те, що в суботній вечір, при тому що було багато гостей, замовлення принесли приблизно за 7-10 хвилин, це просто WOW! Дякую директору, адміністратору за організацію і усьому персоналу за чудовий настрій! P. S. В місті пів години і це перший заклад, який створив приємний настрій і лишить найчудовіші емоції!

Сергей
22 сентября 2023 в 19:23

Добрий ранок, вчора зайшли в черговий раз, на жаль і останній, вчора був бенефіс брудного дегустаційного посуду, не свіжого пива, відвертої неуважності офіціанта та намагання обманути клієнтів при розрахунку. Сумно, сумно аж за край. Коли немає еволюції іде деградація та занепад.

Тетяна
19 сентября 2023 в 4:32

Сервіс чудовий, офіціант дуже приємний
Але замовляла картоплю печену з беконом, картопля не допечена взагалі, сира не вистачає спецій, але найгірше те що не допечена.
Попросили офіціанта нагріти хочаби, тому що сира, офіціант приніс страву трішки гарячішою, але це не допомогло
Картопля й надалі була сирою, несмачною та присмак сирої картоплі залишився
Шкода, тому що раніше все було чудово
Наразі кухня зіпсувалась.

Галя
15 сентября 2023 в 20:17

Сьогодні обідали у ресторані, все смачно, гарне обслуговування, доволі чисто. Ми задоволені!

Люда
15 сентября 2023 в 12:06

Один з найкращих ресторанів нашого міста, сучасний інтерʼєр, смачна кухня і головне цікава подача кожної страви, гарне обслуговування, завжди пропоную друзям

Юлия
11 сентября 2023 в 13:36

Дуже затишне та приємне місце. Приємний персонал та атмосфера, а страви це просто незабутні враження, як на вигляд так і на смак. Бажаю Вам процвітання та побільше клієнтів.

Leonardo
08 сентября 2023 в 11:03

У цьому закладі подають традиційні інгредієнти в сучасному стилі. Дуже цікаві та вишукані страви з риби, наприклад, у мене вийшло філе, з смачним соусом, цибулею, солоними огірками та картоплею. Торт також був чудовий, і з чудовим соусом. Також хороший вибір пива.
Я вважаю, що єдине болюче місце – це атмосфера цього місця, принаймні вдень: воно дещо нейтральне, не здається надто затишним чи гостинним, а також не має сільської атмосфери пивоварні чи таверни. Вхід трохи важко помітити, він затиснутий між іншими будівлями на вулиці, тому надворі не так багато активності.

Вова
30 июня 2023 в 5:49

Смачні їжа та пиво, разом з чудовим інтер'єром роблять це місце ідеальним для того, щоб посидіти з друзями

Павел
26 апреля 2022 в 19:39

Смачна кухня - питань не має. Але не зрозуміла позиція, яка ні де не зафіксована і жодних адекватних пояснень не було не надано - чому при роботі закладу до 23.00 - замовити келих пива після 22.30 не можливо. На скільки мені зрозуміло і це прописано в законодавстві, зміна може працювати до 24.00. - це для касової дисципліни, щоб не було правових наслідків. Маючи чек на 1300 гривень і не маючи можливості отримати до кінця задоволення від відпочинку, не бачу сенсу в подальшому відвідуванні. Офіціант навіть не здогадався покликати адміністратора закладу. При цьому жодного конфлікту з моєї сторони як відвідувача не було. Навіть свій замовлений фондан залишив в бонус) вже не було бажання його смакувати.
Хоча б в меню написали б до котрої що можна замовляти - поважайте своїх відвідувачів

DRAMPL
04 апреля 2022 в 8:53

Дуже хороший Ресторан. Обслуговування на вищому рівні. Крутий дизайнерський інтер’єр та смачні страви змушують залишитися тут на довго. Пиво теж смачне, кожен зможе знайти свій сорт.

Єдиним мінусом був чорний бургер (. Камон, він був максимально не смачним, огірки та соус просто перебивали весь смак. Він був просто кислий. Ви змогли зіпсувати топову котлету огірками). Булка завелика і саме через це бургер втрачає свою соковитість, робіть щось️.
Можливо ми просто попали на таку зміну, чи на такі огірки. Але враження від закладу трохи зіпсували.

MrIladan
21 марта 2022 в 4:07

Дуже сподобався заклад. Пиво найкращої якості, особливо смакувало темне не гірке пиво, шкода тільки не з постійного меню. Усе м'ясне було дуже смачним. Суші нормальні, хоча цей заклад явно не про суші.

Сергій
18 марта 2022 в 3:51

Прекрасне місце з адекватними цінами та головне - смачною їжею. При майже повній посадці швидко видали замовлення. Рекомендую стейки. Готують на справжньому, а не електричному грилі.
Інтер‘єр та персонал класні.

Богдана
13 марта 2022 в 0:34

Вкотре смачно, красиво та привітно ми вже тут не перший раз, і покищо жодних нарікань класний заклад в самому центрі️

Вова
12 марта 2022 в 6:26

Ну дуже приємно було бачити такий приємний і ввічливий персонал!
Все обслуговування і кухня на вищому рівні

Yevhen
05 марта 2022 в 12:56

Плюсы:
Красивое новое заведение

Недоработки:
- Подача завтрака на подгорелых тостаха, а после переделки тост по прежнему подгорел
- Завтрак (пашот) подается холодным словно из холодильника
- Укладывать шоколад на блюдце, рядом с горячем чаем, плохая затея.

Верю в вас, попробуйте исправиться.

Добавить отзыв